Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Post by Αριωνας » Sun Oct 27, 2013 3:51 am

@bandolero Γιατί, εσύ, MH τραγικέ ξέρεις τι ήταν στην προηγούμενη του ζωή;;; Τον ξέρεις και από χθες;;; Φασίστας είναι τώρα, αλλά για ποιο λόγο να μην πιστέψουμε ότι υποστήριζε κάτι άλλο πριν ενταχθεί σαν μέλος στην χ.α.; Ό,τι θέλουμε θα πιστεύουμε μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Δώσε μου αποδείξεις για να πειστώ και εγώ ότι παλιότερα δεν ήταν Κνίτης. Άλλος ένας χάνει την ουσία πάντως. Εδώ δολοφονήθηκε άνθρωπος και εσύ κολλάς στα κόμματα. Εύγε αγόρι μου. Μπράβο.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[quote="Stayrakas"]Αν σου περασε απο το φτωχο σου μυαλουδακι,ευτυχως υπαρχει παραδοχη, οτι ειμαι ακροαριστερος.. Αν θεωρεις οτι δεν ησουν προκλητικος σε οποιους εχουν αντιθεση αποψη απο σενα.. Αν θεωρεις πως "εκραξες" και τα 2 μετωπα.. Τοτε αδερφε μου, σιγουρα κατι δεν παει καλα.. Λυπαμαι bro, υπαρχει και τριτο και τεταρτο και πεμπτο μετωπο.. ΥΓ1 . Πραγματικα θα θελα να ξερα ποιους απο δω μεσα, θεωρεις ακροαριστερους και αυτα που λενε σε..προκαλουν και σου "ανεβαζουν" το αιμα στο κεφαλι.. ΥΓ2 Εκανα το λαθος να απαντησω στον flamer του φορουμ, με συγχωρειτε, δεν το ξανακανω.. ΥΓ3. Παω να βαρεσω κανα ματατζη[/quote]
Αν πιστεύεις ότι δεν είσαι ακροαριστερός και θες να ψεύδεσαι στον εαυτό σου...
Αν θες να πιστεύεις ότι εσύ συγκεκριμένα έχεις έστω το 1/4 του δικού μου εγκεφάλου και αν θεωρείς ότι έχεις γενικά εγκέφαλο...
Αν θεωρείς ότι δεν είναι προκλητικοί και γραφικοί όσοι μου απαντάνε και όπου έχω αντίθετη άποψη από αυτούς (τουλάχιστον οι περισσότεροι, συμπεριλαμβανομένου και εσένα) στο φόρουμ αυτό...
Αν θεωρείς πως δεν κράζω και τις 2 πλευρές...
Τότε είσαι επίσης εκτός τόπου και χρόνου και εσύ. Τόσο απλά. Κοίταξε το. Το γεγονός ότι δεν κράζω τόσο πολύ την ακροδεξιά όσο και την ακροαριστερή πλευρά εδώ μέσα, είναι γιατί πολύ απλά έχουμε μαζέψει πολλούς Ν>4 ακροαριστερούς συμφοιτητές όπως πολύ καλά βλέπεις, οι οποίοι εκδηλώνονται μόνοι τους(αυτό αφορά και σένα). Θα το δεις και εσύ άμα βγάλεις τα "οπαδικά" σου γυαλάκια. Δεν το κατάλαβα αυτό. Υπάρχει αριστερά και δεξιά. Δεν υπάρχει τρίτο και πέμπτο μέτωπο. :???: Μην το πεις πουθενά παραέξω και γελάνε με αυτά που γράφεις εδώ. Συμβιβάσου με το να γράφεις μόνο εδώ για να ψυχαγωγείς μόνο εμάς. Φτάνει που γίνεσαι μόνο εδώ ρεζίλι. :-D

ΥΓ1. Οι ακροαριστεροί εκδηλώνονται από μόνοι τους εδώ μέσα. Δεν χρειάζεται να σου τονίσω τα βασικά. Ο καλός Θεούλης σου έδωσε μάτια και εσένα για να βλέπεις και να κρίνεις ανάλογα.
ΥΓ2. Flamer;;; Aπό που και ως πού; Άλλοι είναι οι flamers, αλλά καλύτερα να μην πω ονόματα γιατί θα προσβληθούν. Άμα δεν ήσουν και εσύ γραφικός και τραγικός στο παραπάνω μήνυμά σου, δεν θα σου απαντούσα και εγώ σε τόσο έντονο τόνο.
ΥΓ3. Δεν με εκπλήσσει. Καλό βόλι, οπαδέ του "τρίτου και πέμπτου μετώπου". ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΡΕ! :smt005

@chriskin Δεν μπαίνω καν στον κόπο.. You know.. Χάσιμο χρόνου απλά και εσύ. Το ποιος είναι τραγικός πάντως εδώ μέσα φαίνεται από απόσταση. Don't worry.
Last edited by Αριωνας on Thu Oct 31, 2013 7:23 am, edited 5 times in total.
ImageImage
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sun Oct 27, 2013 6:51 am

αμα δεν μπαινεις στον κοπο γιατι μου εστειλες ενα αρκετα επιθετικο προσωπικο μηνυμα; :lol:
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Sun Oct 27, 2013 10:52 am

Το μήνυμα που μου έστειλες εσύ ήταν επιθετικό, αλλά δεν είναι στην ευκαίρια των υπόλοιπων χρηστών να δουν τι λέμε, οπότε άσ'το καλύτερα. Άσε που είσαι για δεύτερη φορά off topic. ;) Εννοούσα προφανώς ότι δεν πρόκειται να το συνεχίσω εδώ μέσα όπως θα "κατάλαβες".. (παρά μόνο μέσω μηνυμάτων άμα μπορείς να αντεπεξέλθεις και εσύ φυσικά, αλλά βλέπω ότι δεν μπορείς, οπότε τζάμπα και βερεσέ τα λέω).
ImageImage
Gewitter
Venus Former Team Member
Academic status: PhD

Post by Gewitter » Sun Oct 27, 2013 11:38 am

Παρακαλώ προσωπικές αντιπαραθέσεις μέσω pm.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
nachos
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by nachos » Sun Oct 27, 2013 3:12 pm

chriskin wrote:αμα δεν μπαινεις στον κοπο γιατι μου εστειλες ενα αρκετα επιθετικο προσωπικο μηνυμα; :lol:
Quote pliz or never happened :-D
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
bandolero
byte level
byte level
Academic status: N>4

Post by bandolero » Sun Oct 27, 2013 7:56 pm

Αριωνας wrote:Γιατί, εσύ, MH τραγικέ ξέρεις τι ήταν στην προηγούμενη του ζωή;;; Τον ξέρεις και από χθες;;; Φασίστας είναι τώρα, αλλά για ποιο λόγο να μην πιστέψουμε ότι υποστήριζε κάτι άλλο πριν ενταχθεί σαν μέλος στην χ.α.; Ό,τι θέλουμε θα πιστεύουμε μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Δώσε μου αποδείξεις για να πειστώ και εγώ ότι παλιότερα δεν ήταν Κνίτης. Άλλος ένας χάνει την ουσία πάντως. Εδώ δολοφονήθηκε άνθρωπος και εσύ κολλάς στα κόμματα. Εύγε αγόρι μου. Μπράβο.

@chriskin Δεν μπαίνω καν στον κόπο.. You know.. Χάσιμο χρόνου απλά και εσύ. Το ποιος είναι τραγικός πάντως εδώ μέσα φαίνεται από απόσταση. Don't worry.
προφανως και δεν ξερω τον φασιστα εγκληματια και απο χθες.
Αλλα επρεπε να βγαλεις τα συμπερασματα σου απο το γεγονος οτι τα χρυσα αυγα προσπαθουσαν να μαζεψουν τα ασυμαζευτα αναπαραγωντας αυτην την αθλιοτητα.
kaliteros
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 3rd year

Post by kaliteros » Mon Oct 28, 2013 1:49 pm

τι θα γίνει αύριο ? :smt020
myra_dante
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by myra_dante » Mon Oct 28, 2013 1:51 pm

kaliteros wrote:τι θα γίνει αύριο ? :smt020
Πριν τη συνελευση κανονικα τα μαθηματα,μετα διακοπη για τη συνελευση,μετα οτι αποφασιστει στη συνελευση..
Eldebryn
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by Eldebryn » Mon Oct 28, 2013 4:05 pm

myra_dante wrote:
kaliteros wrote:τι θα γίνει αύριο ? :smt020
Πριν τη συνελευση κανονικα τα μαθηματα,μετα διακοπη για τη συνελευση,μετα οτι αποφασιστει στη συνελευση..
Γνωρίζει κανείς τι ώρα θα γίνει η συνέλευση αλήθεια?
Image<-- My profile playlists
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Mon Oct 28, 2013 4:12 pm

MpoMp wrote: http://raseaakasoee.wordpress.com/2013/ ... f%85-2013/

Ελπίζω η ΓΣ που αναφέρουν για την επόμενη Τρίτη να είναι επίσημη.
13:00 @ Α, αν η πρυτανεία έχει όρεξη να βγάλει μια ανακοίνωση...
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
Hinata16
byte level
byte level

Post by Hinata16 » Mon Oct 28, 2013 10:18 pm

Άρα δεν είναι 100% ότι θα γίνει επίσημα συνέλευση....πφφφ!
Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα..
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Mon Oct 28, 2013 10:51 pm

Πότε έδωσε η πρυτανεία άδεια για συνέλευση ή την σιγόνταρε ; Γιατί τουλάχιστον 4 χρόνια δεν έχω ζήσει ποτέ καμία 100% επίσημη συνέλευση (ακόμα και πασπ-δαπ να μπει μέσα,πχ.πολυτεχνείο ,η επετειακή συνέλευση)
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
mosquito110
Mbyte level
Mbyte level

Post by mosquito110 » Mon Oct 28, 2013 11:42 pm

Για να ακυρωθούν τα μαθήματα τις ώρες της συνέλευσης, πρέπει να τρέχουμε πάνω κάτω κ να πιέζουμε καταστάσεις κ ανθρώπους...
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
Sunn0))
bit level
bit level

Post by Sunn0)) » Tue Oct 29, 2013 12:35 pm

Τελικά ξέρουμε αν θα γίνει η συνέλευση; Γιατί δεν βλέπω καμία σχετική ανακοίνωση της πρυτανείας..
kaliteros
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 3rd year

Post by kaliteros » Tue Oct 29, 2013 12:48 pm

Sunn0)) wrote:Τελικά ξέρουμε αν θα γίνει η συνέλευση; Γιατί δεν βλέπω καμία σχετική ανακοίνωση της πρυτανείας..
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο :smt025
student
bit level
bit level

Post by student » Tue Oct 29, 2013 2:07 pm

Γίνεται συνέλευση, τα μαθήματα τώρα γίνονται κανονικά;
Deykalionas17
byte level
byte level

Post by Deykalionas17 » Tue Oct 29, 2013 2:23 pm

Η συνέλευση έχει ξεκινήσει. Είμαι έξω από το Αντωνιάδου. Έχω κενό βέβαια τώρα, αλλά νομίζω οτι και τα μαθήματα γίνονται κανονικά.
aplaFFS
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aplaFFS » Tue Oct 29, 2013 3:16 pm

Όποιος μπορεί ας ενημερώσει εδώ για το αποτέλεσμα της συνέλευσης όταν τελειώσει για όσους δε βρίσκονται στη σχολή αυτή την ώρα.

=========================================================================

Έχουμε καμιά ενημέρωση?
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Oct 29, 2013 5:04 pm

Έγινε κάτι ΣΑΝ συνέλευση. Δε νομίζω ότι αποφασίστηκε τίποτα, ουτε οτι πρόκειται αν δε μαζευτουμε να συζητήσουμε σαν άνθρωποι και αν δε βγάλουν ολοι τις ιδεολογικές τους παρωπίδες.

Αυριο θα πάμε να κοιτάξουμε για αίθουσα για την ανοιχτη συζήτηση φοιτητών πληροφορικής.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Tue Oct 29, 2013 7:11 pm

MpoMp wrote:Έγινε κάτι ΣΑΝ συνέλευση. Δε νομίζω ότι αποφασίστηκε τίποτα, ουτε οτι πρόκειται αν δε μαζευτουμε να συζητήσουμε σαν άνθρωποι και αν δε βγάλουν ολοι τις ιδεολογικές τους παρωπίδες.

Αυριο θα πάμε να κοιτάξουμε για αίθουσα για την ανοιχτη συζήτηση φοιτητών πληροφορικής.
Συμφωνώ!

@bandolerodoublepostakia Μας κάνεις πλάκα ρε φίλε. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν σου λέω μόνο τι είπε ο Ρουπακιάς στις δηλώσεις που δεν με ενδιαφέρει, αλλά και πάλι και να δήλωνε πρώην Κνίτης, εσένα τι σε καίει τόσο πολύ;;;; Αφού χρυσαυγίτης είναι τώρα. Άσε που καλύτερα να μην αναφέρω ότι αυτήν την αθλιότητα την ανέφεραν πολλά μέλη της Βουλής, οι μαριονέτες, τα ΜΜΕ και αρκετά αντικειμενικά άρθρα. Βρε μήπως και είσαι Κνίτης;;;;
Eπίσης, εφόσον δεν τον ξέρεις καν στην πραγματική ζωή, καλό θα ήταν να μην τοποθετείσαι τότε. Τόση προπαγάνδα έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό απ'τα ΜΜΕ, γι'αυτό άσε με να πιστεύω εγώ ό,τι θέλω και εσύ να εθελοτυφλείς και να πιστεύεις ΜΟΝΟ ό,τι σου πλασάρουν. Καλό θα είναι να επεξεργάζεσαι και να φιλτράρεις την πληροφορία που ακούς, για να αποφεύγεις να γίνεσαι ρόμπα και εσύ στο μέλλον, τραγικέ.
Last edited by Αριωνας on Thu Oct 31, 2013 8:08 am, edited 3 times in total.
ImageImage
Nuster
byte level
byte level

Post by Nuster » Wed Oct 30, 2013 11:27 am

Άκουσα πως γίνεται ψιλοχαμός στην σχολή με την αστυνομία (σε φάση έχουν στήθει και barriers από θρανία στα σκαλιά της κεντρικής εισόδου).
Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει;
Shocker
Gbyte level
Gbyte level

Post by Shocker » Wed Oct 30, 2013 11:38 am

Nuster wrote:Άκουσα πως γίνεται ψιλοχαμός στην σχολή με την αστυνομία (σε φάση έχουν στήθει και barriers από θρανία στα σκαλιά της κεντρικής εισόδου).
Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει;
θα κατέβω σε μια ωρα κ θα ενημερώσω
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”