Οδηγός σπουδών στα Αγγλικά

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
grasshopper
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a
Οδηγός σπουδών στα Αγγλικά

Post by grasshopper » Wed Mar 21, 2012 12:19 pm

παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου το προγραμμα σπουδών του τμήματος στα αγγλικά ? όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι και μου φαίνεται παράξενο να μην δίνεται από τη σχολή ο οδηγός μεταφρασμένος.. χρειάζομαι το περιεχόμενο των προπτυχιακών μαθημάτων στα αγγλικά όπως δίνεται στον οδηγό για αίτηση σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού..μπορεί να βοηθήσει κανείς ?
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Re: Οδηγός σπουδών στα Αγγλικά

Post by necrofear_13 » Wed Mar 21, 2012 12:27 pm

grasshopper wrote:παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου το προγραμμα σπουδών του τμήματος στα αγγλικά ? όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι και μου φαίνεται παράξενο να μην δίνεται από τη σχολή ο οδηγός μεταφρασμένος.. χρειάζομαι το περιεχόμενο των προπτυχιακών μαθημάτων στα αγγλικά όπως δίνεται στον οδηγό για αίτηση σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού..μπορεί να βοηθήσει κανείς ?
Λογικά πρέπει να το πας για μετάφραση. Αυτό έκαναν τουλάχιστον όσοι ξέρω που έκαναν αίτηση για εξωτερικό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πουθενά μεταφρασμένο.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
grasshopper
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by grasshopper » Wed Mar 21, 2012 1:13 pm

necrofear_13 wrote:
grasshopper wrote:παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου το προγραμμα σπουδών του τμήματος στα αγγλικά ? όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι και μου φαίνεται παράξενο να μην δίνεται από τη σχολή ο οδηγός μεταφρασμένος.. χρειάζομαι το περιεχόμενο των προπτυχιακών μαθημάτων στα αγγλικά όπως δίνεται στον οδηγό για αίτηση σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού..μπορεί να βοηθήσει κανείς ?
Λογικά πρέπει να το πας για μετάφραση. Αυτό έκαναν τουλάχιστον όσοι ξέρω που έκαναν αίτηση για εξωτερικό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πουθενά μεταφρασμένο.
Κανονικά έπρεπε να το δίνει το πανεπιστήμιο..ειδικά τον οδηγό σπουδών.αυτό τουλάχιστον μου φαίνεται πιο λογικό παρά να τρέχεις να μεταφράσεις ακόμα και αυτό + το ότι το κόστος της μετάφρασης θα είναι αρκετά μεγάλο μιας και η μετάφραση μιας περίπου σελίδας Α4 ανέρχεται περίπου στα 30 ευρώ.Anw.. Ευχαριστώ για την απάντηση
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Wed Mar 21, 2012 10:13 pm

grasshopper wrote:
necrofear_13 wrote:
Κανονικά έπρεπε να το δίνει το πανεπιστήμιο..ειδικά τον οδηγό σπουδών.αυτό τουλάχιστον μου φαίνεται πιο λογικό παρά να τρέχεις να μεταφράσεις ακόμα και αυτό + το ότι το κόστος της μετάφρασης θα είναι αρκετά μεγάλο μιας και η μετάφραση μιας περίπου σελίδας Α4 ανέρχεται περίπου στα 30 ευρώ.Anw.. Ευχαριστώ για την απάντηση
Έχεις δίκιο κανονικά θα έπρεπε. :-D
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
nik_sak
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by nik_sak » Sat Mar 31, 2012 9:25 pm

SOS

χρειαζομαι για μια αιτηση σε πανεπιστημιο του εξωτερικου τον οδηγο σπουδων μας στα ΑΓΓΛΙΚΑ.
περιμενα οτι θα το βρω εδω: http://www.cs.aueb.gr/en/content/curriculum
αλλα μαντεψτε...ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! :smt013

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ PM ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!!

Edit

Μαλιστα. Μου απαντησαν οτι χρειαζονται επισιμο εγγραφο και μεταφραση για:
Ποσα ects ειναι το καθε μαθημα που εχω περασει, ποσα μαθηματα θελω για να τελειωσω και ποσα ects πιανουν αυτα!
Εφοσον η γραμματεια δεν παρεχει κανενα τετοιο εγγραφο ως μονη λυση βλεπω τη μεταφραση του
Οδηγου σπουδων... Εχετε καποια αλλη ιδεα; Η ακομα καλυτερα καποιο αντιγραφο μεταφρασης για αυτο που ψαχνω; (δεν χρειαζεται το εγγραφο, μονο ενα scan του)
Last edited by cypher on Sat Mar 31, 2012 10:09 pm, edited 1 time in total.
Reason: merged
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Tue Nov 12, 2013 8:58 pm

Έχει βγεί τελικά κάπου αυτό; Το έχει πετύχει κανείς;
ImageImageImageImageImageImageImage
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Wed Nov 13, 2013 12:10 am

Είχα πετύχει τη μετάφραση των μαθημάτων εδώ. Την αντιστοιχία με ECTS την αναφέρει ο οδηγός σπουδών. Δυστυχώς δεν έχει την περιγραφή του κάθε μαθήματος, οπότε δεν ξέρω αν σου κάνει. :/
Lifer
Mbyte level
Mbyte level

Post by Lifer » Tue Mar 11, 2014 1:36 am

Ούτε εγώ το βρίσκω πουθενά ... και τις χρειάζομαι για μεταπτυχιακά .
Στο παλαιότερο site του τμήματος νομίζω αν πήγαινες στην αγγλική έκδοση .. είχε στα αγγλικά τις περιγραφές μαθημάτων.

Όσοι τα έχουν χρειαστεί για μεταπτυχιακά τις έχετε κάνει ;Μήπως είναι προαιρετικό να δώσεις περιγραφές μαθημάτων ;
Lifer
Mbyte level
Mbyte level

Post by Lifer » Mon Mar 17, 2014 2:45 pm

Lifer wrote:Ούτε εγώ το βρίσκω πουθενά ... και τις χρειάζομαι για μεταπτυχιακά .
Στο παλαιότερο site του τμήματος νομίζω αν πήγαινες στην αγγλική έκδοση .. είχε στα αγγλικά τις περιγραφές μαθημάτων.

Όσοι τα έχουν χρειαστεί για μεταπτυχιακά τις έχετε κάνει ;Μήπως είναι προαιρετικό να δώσεις περιγραφές μαθημάτων ;
Κανείς δεν έχει χρειαστεί τις περιγραφές των μαθημάτων στα αγγλικά για μεταπτυχιακό; Μήπως τις έχει κρατήσει κανείς από μετάφραση ή κάποιον οδηγό;; :smt006 :smt021
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Mon Mar 17, 2014 5:51 pm

Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
Lifer
Mbyte level
Mbyte level

Post by Lifer » Mon Mar 17, 2014 5:53 pm

Λέγοντας περιγραφές εννοώ περιεχόμενα ... course descriptions
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Mon Mar 17, 2014 6:00 pm

Οπ, σόρι δε διάβασα προσεκτικά. Ρίχνοντας μια δεύτερη ματιά και στη σελίδα του τμήματος, δεν έχουν ανεβάσει κάτι νέο.

Δε ξέρω αν θα μπορούσαν από τη γραμματεία να βοηθήσουν κάπως. Αλλιώς λογικά πας για μετάφραση σε γραφείο, με τον οδηγό σπουδών στα Ελληνικά.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
Lifer
Mbyte level
Mbyte level

Post by Lifer » Mon Mar 17, 2014 6:38 pm

MpoMp wrote:Οπ, σόρι δε διάβασα προσεκτικά. Ρίχνοντας μια δεύτερη ματιά και στη σελίδα του τμήματος, δεν έχουν ανεβάσει κάτι νέο.

Δε ξέρω αν θα μπορούσαν από τη γραμματεία να βοηθήσουν κάπως. Αλλιώς λογικά πας για μετάφραση σε γραφείο, με τον οδηγό σπουδών στα Ελληνικά.
Η γραμματεία δεν έχει κάτι ... και το site είναι κενό .Η παλιά έκδοση του site μας είχε τα μαθήματα στα αγγλικά !! Για αυτό λέω μήπως τα έχει κρατήσει κανείς ...
Μετάφραση μάλλον δεν συμφέρει γιατί Πληρώνεις ακριβά την σελίδα
Είναι λίγο τραγικό όλο αυτό .. και μετά λέμε για την διεθνοποίηση του πανεπιστημίου.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”