Οδηγός σπουδών στα Αγγλικά
- grasshopper
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Οδηγός σπουδών στα Αγγλικά
παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου το προγραμμα σπουδών του τμήματος στα αγγλικά ? όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι και μου φαίνεται παράξενο να μην δίνεται από τη σχολή ο οδηγός μεταφρασμένος.. χρειάζομαι το περιεχόμενο των προπτυχιακών μαθημάτων στα αγγλικά όπως δίνεται στον οδηγό για αίτηση σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού..μπορεί να βοηθήσει κανείς ?
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Re: Οδηγός σπουδών στα Αγγλικά
Λογικά πρέπει να το πας για μετάφραση. Αυτό έκαναν τουλάχιστον όσοι ξέρω που έκαναν αίτηση για εξωτερικό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πουθενά μεταφρασμένο.grasshopper wrote:παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου το προγραμμα σπουδών του τμήματος στα αγγλικά ? όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι και μου φαίνεται παράξενο να μην δίνεται από τη σχολή ο οδηγός μεταφρασμένος.. χρειάζομαι το περιεχόμενο των προπτυχιακών μαθημάτων στα αγγλικά όπως δίνεται στον οδηγό για αίτηση σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού..μπορεί να βοηθήσει κανείς ?
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
- grasshopper
- Kilobyte level
Κανονικά έπρεπε να το δίνει το πανεπιστήμιο..ειδικά τον οδηγό σπουδών.αυτό τουλάχιστον μου φαίνεται πιο λογικό παρά να τρέχεις να μεταφράσεις ακόμα και αυτό + το ότι το κόστος της μετάφρασης θα είναι αρκετά μεγάλο μιας και η μετάφραση μιας περίπου σελίδας Α4 ανέρχεται περίπου στα 30 ευρώ.Anw.. Ευχαριστώ για την απάντησηnecrofear_13 wrote:Λογικά πρέπει να το πας για μετάφραση. Αυτό έκαναν τουλάχιστον όσοι ξέρω που έκαναν αίτηση για εξωτερικό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πουθενά μεταφρασμένο.grasshopper wrote:παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου το προγραμμα σπουδών του τμήματος στα αγγλικά ? όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι και μου φαίνεται παράξενο να μην δίνεται από τη σχολή ο οδηγός μεταφρασμένος.. χρειάζομαι το περιεχόμενο των προπτυχιακών μαθημάτων στα αγγλικά όπως δίνεται στον οδηγό για αίτηση σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού..μπορεί να βοηθήσει κανείς ?
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Έχεις δίκιο κανονικά θα έπρεπε.grasshopper wrote:Κανονικά έπρεπε να το δίνει το πανεπιστήμιο..ειδικά τον οδηγό σπουδών.αυτό τουλάχιστον μου φαίνεται πιο λογικό παρά να τρέχεις να μεταφράσεις ακόμα και αυτό + το ότι το κόστος της μετάφρασης θα είναι αρκετά μεγάλο μιας και η μετάφραση μιας περίπου σελίδας Α4 ανέρχεται περίπου στα 30 ευρώ.Anw.. Ευχαριστώ για την απάντησηnecrofear_13 wrote:Λογικά πρέπει να το πας για μετάφραση. Αυτό έκαναν τουλάχιστον όσοι ξέρω που έκαναν αίτηση για εξωτερικό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πουθενά μεταφρασμένο.grasshopper wrote:παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου το προγραμμα σπουδών του τμήματος στα αγγλικά ? όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι και μου φαίνεται παράξενο να μην δίνεται από τη σχολή ο οδηγός μεταφρασμένος.. χρειάζομαι το περιεχόμενο των προπτυχιακών μαθημάτων στα αγγλικά όπως δίνεται στον οδηγό για αίτηση σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού..μπορεί να βοηθήσει κανείς ?

No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
SOS
χρειαζομαι για μια αιτηση σε πανεπιστημιο του εξωτερικου τον οδηγο σπουδων μας στα ΑΓΓΛΙΚΑ.
περιμενα οτι θα το βρω εδω: http://www.cs.aueb.gr/en/content/curriculum
αλλα μαντεψτε...ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ PM ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!!
Edit
Μαλιστα. Μου απαντησαν οτι χρειαζονται επισιμο εγγραφο και μεταφραση για:
Ποσα ects ειναι το καθε μαθημα που εχω περασει, ποσα μαθηματα θελω για να τελειωσω και ποσα ects πιανουν αυτα!
Εφοσον η γραμματεια δεν παρεχει κανενα τετοιο εγγραφο ως μονη λυση βλεπω τη μεταφραση του
Οδηγου σπουδων... Εχετε καποια αλλη ιδεα; Η ακομα καλυτερα καποιο αντιγραφο μεταφρασης για αυτο που ψαχνω; (δεν χρειαζεται το εγγραφο, μονο ενα scan του)
χρειαζομαι για μια αιτηση σε πανεπιστημιο του εξωτερικου τον οδηγο σπουδων μας στα ΑΓΓΛΙΚΑ.
περιμενα οτι θα το βρω εδω: http://www.cs.aueb.gr/en/content/curriculum
αλλα μαντεψτε...ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ PM ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!!
Edit
Μαλιστα. Μου απαντησαν οτι χρειαζονται επισιμο εγγραφο και μεταφραση για:
Ποσα ects ειναι το καθε μαθημα που εχω περασει, ποσα μαθηματα θελω για να τελειωσω και ποσα ects πιανουν αυτα!
Εφοσον η γραμματεια δεν παρεχει κανενα τετοιο εγγραφο ως μονη λυση βλεπω τη μεταφραση του
Οδηγου σπουδων... Εχετε καποια αλλη ιδεα; Η ακομα καλυτερα καποιο αντιγραφο μεταφρασης για αυτο που ψαχνω; (δεν χρειαζεται το εγγραφο, μονο ενα scan του)
Last edited by cypher on Sat Mar 31, 2012 10:09 pm, edited 1 time in total.
Reason: merged
Reason: merged
- enum21
- Venus Former Team Member
Είχα πετύχει τη μετάφραση των μαθημάτων εδώ. Την αντιστοιχία με ECTS την αναφέρει ο οδηγός σπουδών. Δυστυχώς δεν έχει την περιγραφή του κάθε μαθήματος, οπότε δεν ξέρω αν σου κάνει. :/
Ούτε εγώ το βρίσκω πουθενά ... και τις χρειάζομαι για μεταπτυχιακά .
Στο παλαιότερο site του τμήματος νομίζω αν πήγαινες στην αγγλική έκδοση .. είχε στα αγγλικά τις περιγραφές μαθημάτων.
Όσοι τα έχουν χρειαστεί για μεταπτυχιακά τις έχετε κάνει ;Μήπως είναι προαιρετικό να δώσεις περιγραφές μαθημάτων ;
Στο παλαιότερο site του τμήματος νομίζω αν πήγαινες στην αγγλική έκδοση .. είχε στα αγγλικά τις περιγραφές μαθημάτων.
Όσοι τα έχουν χρειαστεί για μεταπτυχιακά τις έχετε κάνει ;Μήπως είναι προαιρετικό να δώσεις περιγραφές μαθημάτων ;
Κανείς δεν έχει χρειαστεί τις περιγραφές των μαθημάτων στα αγγλικά για μεταπτυχιακό; Μήπως τις έχει κρατήσει κανείς από μετάφραση ή κάποιον οδηγό;;Lifer wrote:Ούτε εγώ το βρίσκω πουθενά ... και τις χρειάζομαι για μεταπτυχιακά .

“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
Λέγοντας περιγραφές εννοώ περιεχόμενα ... course descriptions
Οπ, σόρι δε διάβασα προσεκτικά. Ρίχνοντας μια δεύτερη ματιά και στη σελίδα του τμήματος, δεν έχουν ανεβάσει κάτι νέο.
Δε ξέρω αν θα μπορούσαν από τη γραμματεία να βοηθήσουν κάπως. Αλλιώς λογικά πας για μετάφραση σε γραφείο, με τον οδηγό σπουδών στα Ελληνικά.
Δε ξέρω αν θα μπορούσαν από τη γραμματεία να βοηθήσουν κάπως. Αλλιώς λογικά πας για μετάφραση σε γραφείο, με τον οδηγό σπουδών στα Ελληνικά.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
Η γραμματεία δεν έχει κάτι ... και το site είναι κενό .Η παλιά έκδοση του site μας είχε τα μαθήματα στα αγγλικά !! Για αυτό λέω μήπως τα έχει κρατήσει κανείς ...MpoMp wrote:Οπ, σόρι δε διάβασα προσεκτικά. Ρίχνοντας μια δεύτερη ματιά και στη σελίδα του τμήματος, δεν έχουν ανεβάσει κάτι νέο.
Μετάφραση μάλλον δεν συμφέρει γιατί Πληρώνεις ακριβά την σελίδα
Είναι λίγο τραγικό όλο αυτό .. και μετά λέμε για την διεθνοποίηση του πανεπιστημίου.