ο moody θα πρεπει να αγορασει τετοια μπλουζα!
O μούδι δεν αγοράζει. Διεκδικεί.vasilaros69 wrote:ο moody θα πρεπει να αγορασει τετοια μπλουζα!
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Όντως ,όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση θα τρεχα να ενισχύσω τον Kappa armyMpoMp wrote:O μούδι δεν αγοράζει. Διεκδικεί.
Α κατσε, ψεματα! Ειναι 11!bstrds wrote:tl;dr
την πατησες
Θα το δούμε μετά την εξεταστική αν είναι respect.Jami wrote:Τι ειδα, πρωτη εργασια Java 1 εκτος των αλλων γραφικα και animation. Respect!
Ας συγκρίνουμε με την πρώτη java 1 του 2008Jami wrote:Τι ειδα, πρωτη εργασια Java 1 εκτος των αλλων γραφικα και animation. Respect!
Code: Select all
public static void main (String []args) {
int scot = Integer.parseInt(args[0]); //Diavazei ton arithmo twn skotzezikwn lirwn
final int cur = 137; //Stathera isotimias se cents
int all_cents = scot*cur; //Metatropi twn skotzezikvn lirwn se american cents
int dols =(int)all_cents/100; //Upologismos dollariwn apo to sunolo twn cents (akeraio piliko tis diairesis)
int cents = all_cents%100; //Upologismos cents pou upoloipontai (akeraio upoloipo tis diairesis)
System.out.println(scot+" SCOTTISH POUNDS EINAI ISES ME: "+dols+"$ "+cents+"cents");
}
E ξέρεις τώρα, 2013 εσύ, 2008 το χαρτί, κάπου στα ενδιάμεσα το είδαμε κι εμείςDrTemna wrote:Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν το χα βάλει τόσο καιρο.
Wοw!DrTemna wrote:Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν το χα βάλει τόσο καιρο.
Το συγκεκριμένο αξίζει να το βγάλουμε αφήσες και να το κολλάμε πάνω στις άλλες.stoupeace wrote:E ξέρεις τώρα, 2013 εσύ, 2008 το χαρτί, κάπου στα ενδιάμεσα το είδαμε κι εμείςDrTemna wrote:Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν το χα βάλει τόσο καιρο.
![]()
Να μαθαίνουν τα πρωτοετά όμως, καλά έκανες.