Daywalkings... 06:01-23:59

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
ThOdOr1s
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Daywalkings... 06:01-23:59

Post by ThOdOr1s » Sun Jan 26, 2014 11:52 pm

pgetsos wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

οχι ρε, ειναι κατω απο 20€ :P
Τωρα ομως εχω μεινει με την απορια... Αν παρω θα ειναι "1 Dozen of The Best Baklava You Will Ever Taste"???

Ο τυπος εχει πουλησει και στις 50 πολιτείες!

Πας στη Χαβαη και βλεπεις εναν τυπο να τρωει μπακλαβαδακια, και των ρωτας απο που τα πηρες αυτα?
-Απο το ebay!

:smt044 :smt044 :smt044

Πιστευω οτι ολη η ιστορια και ολος ο ανθρωπινος πολιτισμος οδηγησαν στο να συμβει αυτο και ειμαι πολυ περιφανος για το ανθρωπινο ειδος... :-D
Elementary OS
pgetsos
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by pgetsos » Mon Jan 27, 2014 12:07 am

:lol: :lol: :lol:

δεν καταλαβαινω τον λογο ειρωνειας :-p αν σε αρεσουν οι μπακλαβαδες και μενεις αμερικη τι κανεις?? ;)
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.
ThOdOr1s
Mbyte level
Mbyte level

Post by ThOdOr1s » Mon Jan 27, 2014 10:41 am

Reddit wrote: They wanted to show me making games on TV, I couldn't resist!
Image
:lol: :lol: :lol:
Elementary OS
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Thu Jan 30, 2014 2:18 pm

MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Jan 30, 2014 2:34 pm

Μια απόδειξη ότι το νοητικό και πολιτιστικό επίπεδο του μέσου χριστιανού είναι σχεδόν όμοιο με εκείνο του μέσου χρυσαυγίτη.

Damn you humanity.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
ThOdOr1s
Mbyte level
Mbyte level

Post by ThOdOr1s » Thu Jan 30, 2014 3:09 pm

Όχι ρε γαμώτο... Κλείσανε τα σχόλια και δεν πρόλαβα να τους τρολάρω καθόλου :smt022

-------------------------

Ψέματα! Από το Firefox μου τα δείχνει! Muahahahahahaha! It's Πάτερ Θεοδώρητος time...
Elementary OS
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Thu Jan 30, 2014 10:40 pm

MpoMp wrote: Μια απόδειξη ότι το νοητικό και πολιτιστικό επίπεδο του μέσου χριστιανού είναι σχεδόν όμοιο με εκείνο του μέσου χρυσαυγίτη.

Damn you humanity.
Είναι λίγο ιεροσυλία και αρκετά ΑΤΟΠΟ θα έλεγα να συγκρίνουμε χριστιανούς ορθόδοξους (σαν χριστιανός και εγώ) με τους χρυσαυγίτες.. Και γενικά, καλό θα ήταν να μην μπερδεύουμε πολιτική με θρησκεία.
ImageImage
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jan 30, 2014 10:47 pm

Αριωνας wrote:(σαν χριστιανός και εγώ)

θα με συγχωρεσεις αμα σχολιασω οτι αυτο δεν βοηθαει το επιχειρημα σου;

Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
επισης: ιεροσυλια λεγεται κατι που προσβαλλει τα ιερα συμβολα μιας θρησκειας, οχι το fan club της
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu Jan 30, 2014 10:54 pm

Ούτε το άβαταρ σου βοηθάει Αρίωνα. Οι δράκοι είναι δημιουργήματα του παγανισμού. Ή είμαστε χριστιανοί ή δεν είμαστε.

Κάνε 10 μετάνοιες.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Thu Jan 30, 2014 11:00 pm

chriskin wrote:
θα με συγχωρεσεις αμα σχολιασω οτι αυτο δεν βοηθαει το επιχειρημα σου;
Δεν βρίσκω τίποτα λάθος στο επιχείρημά μου, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων είναι χριστιανοί. Οπότε και να μην το ανέφερα, είναι το ίδιο και τ'αυτό. Πιστεύω πως ήμουν καταονοητός. Άποψη μου, είναι απλά, ότι δεν γίνεται να συγκρίνουμε θρησκεία με πολιτικές ιδεολογίες. Αυτό.
Επίσης, δεν θέλω ετυμολογία.. Γνωρίζω τι λέω. :razz:
ImageImage
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jan 30, 2014 11:02 pm

καιιιιι κλασικη ελλειψη απαντησης αριωνα. δεν ξερω γιατι περιμενα κατι διαφορετικο
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu Jan 30, 2014 11:07 pm

chriskin wrote:καιιιιι κλασικη ελλειψη απαντησης αριωνα. δεν ξερω γιατι περιμενα κατι διαφορετικο
Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις την έλλειψη απάντησης. Μου είπες ότι η συγκεκριμένη υποπρόταση δεν βοηθάει το επιχείρημά μου και εγώ σου απάντησα με το επιχείρημα ότι δεν βλέπω για ποιο λόγο δε βοηθάει το επιχείρημά μου.

Οπως και να'χει εγώ νομίζω ότι όλοι μπορούμε να τα βρούμε ειρηνικά και δεν πιστεύω σε ακρότητες γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ

Αρίων.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Thu Jan 30, 2014 11:08 pm

Δεν γίνεται να περιμένουμε πάντα την απάντηση που θέλουμε απ΄τους άλλους. ;)
ImageImage
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by ala_mages » Thu Jan 30, 2014 11:19 pm

Αριωνας wrote:Δεν γίνεται να περιμένουμε πάντα την απάντηση που θέλουμε απ΄τους άλλους. ;)
το παίζεις διπλωματικά τελευταία μάστορα
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
Funk
Venus Former Team Member

Post by Funk » Thu Jan 30, 2014 11:34 pm

Αριωνας wrote: Δεν βρίσκω τίποτα λάθος στο επιχείρημά μου, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων είναι χριστιανοί. Οπότε και να μην το ανέφερα, είναι το ίδιο και τ'αυτό. Πιστεύω πως ήμουν καταονοητός. Άποψη μου, είναι απλά, ότι δεν γίνεται να συγκρίνουμε θρησκεία με πολιτικές ιδεολογίες. Αυτό.
Επίσης, κάνω μία υπόθεση και λέω πως το μεγαλύτερο ποσοστό των χαυγιτών -αν όχι το 100% τότε το 99- είναι χριστιανοί - θα έλεγα και φανατικοί.
Educate yourself. In time· share what you have learned.
shrinked imageshrinked image
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Thu Jan 30, 2014 11:40 pm

Funk wrote:Επίσης, κάνω μία υπόθεση και λέω πως το μεγαλύτερο ποσοστό των χαυγιτών -αν όχι το 100% τότε το 99- είναι χριστιανοί - θα έλεγα και φανατικοί.
Σ' αυτό έχεις δίκαιο, αλλά το αντίστροφο δεν ισχύει απαραίτητα. Γνωρίζω αρκετούς αριστερούς που είναι επίσης χριστιανοί και αρκετά πιστοί κιόλας. Αλλά γενικά, αυτό που λες, δυστυχώς, έχει βάση.
ImageImage
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Post by ja_the_invincible » Fri Jan 31, 2014 1:25 am

Ο χριστιανισμός (όχι η χριστιανική εκκλησία) προωθεί τις κοινωνίες αλληλεγγύης χωρίς εθνικές/φυλετικές διακρίσεις και χωρίς πάνω από όλα ιεραρχία.Κάτι που σημαίνει ότι για να είσαι όντως χριστιανός θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι λίγο πιο αντίφα μικρέ άνακιν.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
ThOdOr1s
Mbyte level
Mbyte level

Post by ThOdOr1s » Fri Jan 31, 2014 3:12 am

ja_the_invincible wrote:Ο χριστιανισμός (όχι η χριστιανική εκκλησία) προωθεί τις κοινωνίες αλληλεγγύης χωρίς εθνικές/φυλετικές διακρίσεις και χωρίς πάνω από όλα ιεραρχία.Κάτι που σημαίνει ότι για να είσαι όντως χριστιανός θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι λίγο πιο αντίφα μικρέ άνακιν.
True dat.
Αριωνας wrote:
Funk wrote:Επίσης, κάνω μία υπόθεση και λέω πως το μεγαλύτερο ποσοστό των χαυγιτών -αν όχι το 100% τότε το 99- είναι χριστιανοί - θα έλεγα και φανατικοί.
Σ' αυτό έχεις δίκαιο, αλλά το αντίστροφο δεν ισχύει απαραίτητα. Γνωρίζω αρκετούς αριστερούς που είναι επίσης χριστιανοί και αρκετά πιστοί κιόλας. Αλλά γενικά, αυτό που λες, δυστυχώς, έχει βάση.
Επίσης Χριστιανός δε σημαίνει αυτομάτως καλός άνθρωπος, ούτε σημαίνει "όχι ηλίθιος".

Είναι σαν το reddit και το 4chan. Επειδή πολλά από τα stories/threads είναι καθυστερημένα, πέρα από τα επίπεδα που μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους, δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι σε αυτές τις κοινότητες είναι ηλίθιοι! Απλά είναι τόσο πολλοί, που υπάρχουν και πολλοί ηλίθιοι ανάμεσα τους.

Same goes... Όταν ο Χριστιανισμός είναι η "default" θρησκεία στην Ελλάδα λογικό είναι να υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι Χριστιανοί. Και να γράφουν μαλακίες σε άρθρα όπως το παραπάνω, και, κάποιοι από αυτούς (οι elites των ηλιθίων), έχουν και κόμμα, και είναι και στη βουλή.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους μη Χριστιανούς. Το ίδιο ισχύει για δεξιούς, αριστερούς, βόρειους, νότιους, κλπ...

Δεν έχει να κάνει με τον Χριστιανισμό, έχει να κάνει με την ανθρώπινη ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλά πρόσωπα.
MpoMp wrote: Μια απόδειξη ότι το νοητικό και πολιτιστικό επίπεδο του μέσου χριστιανού είναι σχεδόν όμοιο με εκείνο του μέσου χρυσαυγίτη.
Αυτό εννοεί και ο Mpomp ιν δε φέρστ πλέις. Ότι η ηλιθιότητα ενός χρυσαυγίτη με αυτή του "μέσου" χριστιανού είναι about the same.

Πράγμα στο οποίο εγώ δε συμφωνώ, γιατί πιστεύω ότι ο μέσος χριστιανός δεν έχει μυαλό ισοδύναμο με αυτό της αμοιβάδας όπως αυτός που έγραψε το άρθρο, η ένας χρυσαυγίτης.
Elementary OS
pgetsos
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by pgetsos » Fri Jan 31, 2014 4:21 am

Funk wrote:
Αριωνας wrote: Δεν βρίσκω τίποτα λάθος στο επιχείρημά μου, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων είναι χριστιανοί. Οπότε και να μην το ανέφερα, είναι το ίδιο και τ'αυτό. Πιστεύω πως ήμουν καταονοητός. Άποψη μου, είναι απλά, ότι δεν γίνεται να συγκρίνουμε θρησκεία με πολιτικές ιδεολογίες. Αυτό.
Επίσης, κάνω μία υπόθεση και λέω πως το μεγαλύτερο ποσοστό των χαυγιτών -αν όχι το 100% τότε το 99- είναι χριστιανοί - θα έλεγα και φανατικοί.
εγω θα διαφωνησω... ξερω πολλους - δυστυχως - και σχεδον κανενας δεν πιστευει, εστω και λιγο... φυσικα υπαρχουν και οι εντελως φανατικοι..
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.
Funk
Venus Former Team Member

Post by Funk » Fri Jan 31, 2014 9:37 am

pgetsos wrote: εγω θα διαφωνησω... ξερω πολλους - δυστυχως - και σχεδον κανενας δεν πιστευει, εστω και λιγο... φυσικα υπαρχουν και οι εντελως φανατικοι..
Μην τα λες έτσι απότομα αυτά. :-D
Educate yourself. In time· share what you have learned.
shrinked imageshrinked image
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Fri Jan 31, 2014 10:22 am

ThOdOr1s wrote:
Αυτό εννοεί και ο Mpomp ιν δε φέρστ πλέις. Ότι η ηλιθιότητα ενός χρυσαυγίτη με αυτή του "μέσου" χριστιανού είναι about the same.

Πράγμα στο οποίο εγώ δε συμφωνώ, γιατί πιστεύω ότι ο μέσος χριστιανός δεν έχει μυαλό ισοδύναμο με αυτό της αμοιβάδας όπως αυτός που έγραψε το άρθρο, η ένας χρυσαυγίτης.
Εγώ δε μίλησα γενικά για μυαλό όμως, μίλησα για το νοητικό και πολιτιστικό επίπεδο. Αυτά για μένα αφορούν περισσότερο τον τρόπο σκέψης και το σύνολο των ιδεολογιών του ατόμου. Επομένως, προφανώς το να είσαι "χριστιανός του μεσαίωνα" ή ψευτοχριστιανός (δηλαδή στα χαρτιά μόνο και εκκλησία κάθε Πάσχα) δεν είναι το ίδιο κακό (για την υπόλοιπη κοινωνία) με το να δηλώνεις, να ψηφίζεις και να πράττεις σα μέλος της ΧΑ.

Όμως το επίπεδο σου θα είναι το ίδιο χαμηλό και στις δύο περιπτώσεις. Το νοητικό επίπεδο και η προπαγανδιστική λογική με την οποία σκέφτεσαι. Γιατί και στις δύο περιπτώσεις ακούς και πιστεύεις ό,τι σου λένε. Είτε είναι ο Άνθιμος είτε ο λιάκος. :smt002
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Fri Jan 31, 2014 11:45 am

@ja Πραγματικά, με έκανες και γέλασα με το σχόλιο σου ως προς το τελευταίο σκέλος. Να΄σαι καλά. Εγώ προσπαθώ να περάσω ότι δεν πρέπει να συγχωνεύουμε θρησκείες με πολτικές ιδεολογίες και εσύ μου πετάς και ένα αντίφα στο τέλος. χαχα Ό,τι να'ναι.

@stoupeace Ο γνωστός εκτός τόπου και χρόνου ως συνήθως. Τόσα ξέρεις, τόσα λες. Αιώνιος φοιτητής για πάντα... :lol: Ό,τι και να πει κανείς για σένα, είναι λίγο. Οι δράκοι υπήρχαν ακόμη και στις παλιές αρχαιοελληνικές μυθολογίες, βιβλιογραφίες, ακόμα και μέσα στην Βίβλο. Ο δράκος απεικονίζεται ακόμα και στην εικόνα του Αγίου Γεωργίου. Το γεγονός ότι είσαι ΑΘΕΟΣ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ειρωνεύεσαι ακόμα και την θρησκεία ή τα ΠΙΣΤΕΥΩ κάποιων! Είσαι ΤΟΣΟ αναίσθητος πια;;;!!! Πάντως, είναι σαν να βεβηλώνεις το όνομα των αγίων αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι φαν των δράκων, απλά θαυμάζω το δημιούργημα τους. Όπως και τους δεινόσαυρους. Όταν μάθεις επιτέλους και σταματήσεις να κοροιδεύεις, να ειρωνεύεσαι και μάθεις να ΣΕΒΕΣΑΙ τους άλλους αλλά και να αποφασίσεις ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, τότε έλα να μιλήσουμε ξανά. Μέχρι τότε, όμως, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου, ΑΣΧΕΤΕ.
Και για να μιλήσω στη γλώσσα σου, όπως σου αρμόζει, μήπως και με καταλάβεις επιτέλους...

<< Εμένα μ'αρέσει να ειρωνεύομαι τους άλλους και να μιλάω όπως γουστάρω, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν έχω πει κάτι που έχει πειράξει τον άλλον. Επειδή αυτός το παίζει politically or spiritually correct και θίγεται, δεν σημαίνει ότι κι εμείς πρέπει να μπλεκόμαστε σε τέτοιο παιχνίδι.
Παίζει ο stoupeace να είναι το μεγαλύτερο τρολ του αιώνα και να την έχουμε πατήσει όλοι. >>

stoupeace.

Πάρε φόρα και χτύπα 10 φορές την κεφάλα σου στον τοίχο τώρα για να δεις άμα έχει τίποτα μέσα.

@Theodoris Κανείς δεν είπε ότι όποιος είναι χριστιανός ==> άγιος ==> αναμάρτητος ==> καλός άνθρωπος όπως λες. Αυτό που λες δεν ισχύει φυσικά και δεν νομίζω να ειπώθηκε και από κανέναν. Εγώ αναφέρθηκα στη νοημοσύνη μεταξύ αυτών των 2. Δεν ξέρω γιατί μπαίνω καν σ'αυτή τη συζήτηση και για ποιον λόγο επαναλαμβάνομαι. Φυσικά, υπάρχουν ελαφρόμυαλοι παντού. Σε όλες τις πολιτικές και θρησκευτικές τάξεις. Αλλά επειδή μερικοί έχουν ξεφύγει τελείως απ'το θέμα και δεν χρειάζεται να λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια καθώς καταντάει κουραστικό, η βασική ιδέα και η οποία με βρίσκει σύμφωνο εξ'αρχής είναι αυτή εδώ:
Theodoris wrote: ...γιατί πιστεύω ότι ο μέσος χριστιανός δεν έχει μυαλό ισοδύναμο με αυτό της αμοιβάδας όπως αυτός που έγραψε το άρθρο, η ένας χρυσαυγίτης.
Last edited by Αριωνας on Tue Feb 04, 2014 5:17 am, edited 7 times in total.
ImageImage
Post Reply

Return to “off-topic”