@ja Πραγματικά, με έκανες και γέλασα με το σχόλιο σου ως προς το τελευταίο σκέλος. Να΄σαι καλά. Εγώ προσπαθώ να περάσω ότι δεν πρέπει να συγχωνεύουμε θρησκείες με πολτικές ιδεολογίες και εσύ μου πετάς και ένα αντίφα στο τέλος. χαχα Ό,τι να'ναι.
@stoupeace Ο γνωστός εκτός τόπου και χρόνου ως συνήθως. Τόσα ξέρεις, τόσα λες. Αιώνιος φοιτητής για πάντα...

Ό,τι και να πει κανείς για σένα, είναι λίγο. Οι δράκοι υπήρχαν ακόμη και στις παλιές αρχαιοελληνικές μυθολογίες, βιβλιογραφίες, ακόμα και μέσα στην Βίβλο. Ο δράκος απεικονίζεται ακόμα και στην εικόνα του Αγίου Γεωργίου. Το γεγονός ότι είσαι ΑΘΕΟΣ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ειρωνεύεσαι ακόμα και την θρησκεία ή τα
ΠΙΣΤΕΥΩ κάποιων!
Είσαι ΤΟΣΟ αναίσθητος πια;;;!!! Πάντως, είναι σαν να βεβηλώνεις το όνομα των αγίων αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι φαν των δράκων, απλά θαυμάζω το δημιούργημα τους. Όπως και τους δεινόσαυρους. Όταν μάθεις επιτέλους και σταματήσεις να κοροιδεύεις, να ειρωνεύεσαι και μάθεις να
ΣΕΒΕΣΑΙ τους άλλους αλλά και να αποφασίσεις
ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, τότε έλα να μιλήσουμε ξανά. Μέχρι τότε, όμως, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου, ΑΣΧΕΤΕ.
Και για να μιλήσω στη γλώσσα σου, όπως σου αρμόζει, μήπως και με καταλάβεις επιτέλους...
<< Εμένα μ'αρέσει να ειρωνεύομαι τους άλλους και να μιλάω όπως γουστάρω, γιατί πολύ απλά
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν έχω πει κάτι που έχει πειράξει τον άλλον. Επειδή αυτός το παίζει politically or spiritually correct και θίγεται, δεν σημαίνει ότι κι εμείς πρέπει να μπλεκόμαστε σε τέτοιο παιχνίδι.
Παίζει ο stoupeace να είναι το μεγαλύτερο τρολ του αιώνα και να την έχουμε πατήσει όλοι. >>
stoupeace.
Πάρε φόρα και χτύπα 10 φορές την κεφάλα σου στον τοίχο τώρα για να δεις άμα έχει τίποτα μέσα.
@Theodoris Κανείς δεν είπε ότι όποιος είναι χριστιανός ==> άγιος ==> αναμάρτητος ==> καλός άνθρωπος όπως λες. Αυτό που λες δεν ισχύει φυσικά και δεν νομίζω να ειπώθηκε και από κανέναν. Εγώ αναφέρθηκα στη νοημοσύνη μεταξύ αυτών των 2. Δεν ξέρω γιατί μπαίνω καν σ'αυτή τη συζήτηση και για ποιον λόγο επαναλαμβάνομαι. Φυσικά, υπάρχουν ελαφρόμυαλοι παντού. Σε όλες τις πολιτικές και θρησκευτικές τάξεις. Αλλά επειδή μερικοί έχουν ξεφύγει τελείως απ'το θέμα και δεν χρειάζεται να λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια καθώς καταντάει κουραστικό, η βασική ιδέα και η οποία με βρίσκει σύμφωνο εξ'αρχής είναι αυτή εδώ:
Theodoris wrote: ...γιατί πιστεύω ότι ο μέσος χριστιανός δεν έχει μυαλό ισοδύναμο με αυτό της αμοιβάδας όπως αυτός που έγραψε το άρθρο, η ένας χρυσαυγίτης.