Για δείτε και αυτή την προσφορά που "ψάρεψα"...
Εορταστική προσφορά στο πακέτο DSL Cube ανακοίνωσε η Vivodi. Το πακέτο προσφέρει ADSL πρόσβαση και Internet για 3 μήνες + 2 μήνες δώρο, σε ταχύτητα 512/128 kbps, ενώ περιλαμβάνει εξοπλισμό (modem/router) και το τέλος ενεργοποίησης της πρόσβασης ADSL.
Επίσης, το DSL Cube προσφέρει πέντε e-mail accounts και WebMail και δυνατότητα χρήσης static IP και υπηρεσιών web hosting. Η τιμή του πακέτου είναι στα 99 ευρώ και αφορά σε συνδέσεις τόσο μέσω του ιδιόκτητου δικτύου DSL της Vivodi όσο και μέσω του δικτύου του OTE σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, η Vivodi προσφέρει μέσω του DSL Cube μηνιαία συνδρομή στο videosports.gr και 20 downloads ελληνικών τραγουδιών της επιλογής του χρήστη από τη μουσική βιβλιοθήκη του mpGreek.gr.
Πηγή:
computertoday.gr
Λοιπόν,μετά από πολύ απλούς υπολογισμούς έχουμε και λέμε...
Vivodi:99+19%(φπα)=117,81ευρώ / 5 = 23,562ευρώ μηνιαίως
ΗOL:249+19%(φπα)=296,31ευρώ / 12 = 24,692ευρώ μηνιαίως
Οτenet:89+19%(φπα)=105,91ευρώ / 4 = 26,477ευρώ μηνιαίως
Η τελευταία(Οτenet) είναι μία προσφορά την οποία είδα μόλις στην τηλεόραση(δεν έλεγε ταχύτητα γι'αυτο μπορεί να είναι και 384,δεν ξέρω).
Τελικά τι συμφέρει;;
Να πάρεις κάτι για σχετικά λίγους μήνες και μετά βλέπεις τι κάνεις ανάλογα με τις τιμές των συνδέσεων τότε ή παίρνεις κάτι και ξενοιάζει το μυαλό σου για έναν ολόκληρο χρόνο;;