Το έχουμε ήδη πει αυτό και για αυτό το λόγο που αναφέρεις το έχω εγκαταστήσει στο pc που χρησιμοποιούμε,για να παρακολουθούμε τις εξελίξεις.Και μόλις σταθεροποιηθούν τα πράγματα(δεν υπάρχει βομβαρδισμός από updates),τότε θα περαστεί.Δεν πιστεύω ότι θα χρειαστεί πολύ καιρό...The Punisher wrote:Παιδιά ανακαλώ την προηγούμενη πρότασή μου και προτείνω να εφαρμοστεί το δεύτερο σκέλος αυτής. Δηλαδή, καλύτερα να αφήσουμε να περάσει λίγος καιρός ναγίνουν τα διάφορα tests+checks από τους υπευθύνους( προγραμματιστές ανά τον κόπσμο )και μετά να το βάλουμε στα CSLABS. Μη γίνει καμιά στραβή και μετά ψαχνόμαστε!!!
Ήδη κάτι διάβασα για vulnerabilities....
Firefox 1.5
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό... Στο Firefox 1.5 όταν ανοίγω το submenu των bookmarks, η επιλογή δεν "κάθεται" κάτω από τον κέρσορα αλλά τρεμοπαίζει, με αποτέλεσμα να μην μου ανοίγουν οι υποφάκελοι των bookmarks όταν κάνω hover τον κέρσορα από πάνω (πρέπει να κάνω κλικ).
Ισως φταίει που έκανα import τα bookmarks από το προηγούμενο Firefox (με export και μετά import, όχι κατ'ευθείαν!)... Πάντως δεν θέλω να μπω στον κόπο να ξανακάνω bookmarking γιατί είναι πολλά...
SBS
Ισως φταίει που έκανα import τα bookmarks από το προηγούμενο Firefox (με export και μετά import, όχι κατ'ευθείαν!)... Πάντως δεν θέλω να μπω στον κόπο να ξανακάνω bookmarking γιατί είναι πολλά...

SBS

- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Αν σε ενδιαφέρει, εγώ χρησιμοποιώ για backup & restore το Mozbackup και δεν μου έχει εμφανιστεί κανένα πρόβλημα
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Καινούργια έκδοση firefox με διορθώσεις ασφαλείας και βελτιώσεις:
http://www.mozilla.com/firefox/releases/1.5.0.1.html
http://www.mozilla.com/firefox/releases/1.5.0.1.html
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]