Firefox 1.5

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με software.
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Sun Dec 11, 2005 12:20 pm

The Punisher wrote:Παιδιά ανακαλώ την προηγούμενη πρότασή μου και προτείνω να εφαρμοστεί το δεύτερο σκέλος αυτής. Δηλαδή, καλύτερα να αφήσουμε να περάσει λίγος καιρός ναγίνουν τα διάφορα tests+checks από τους υπευθύνους( προγραμματιστές ανά τον κόπσμο )και μετά να το βάλουμε στα CSLABS. Μη γίνει καμιά στραβή και μετά ψαχνόμαστε!!!

Ήδη κάτι διάβασα για vulnerabilities....
Το έχουμε ήδη πει αυτό και για αυτό το λόγο που αναφέρεις το έχω εγκαταστήσει στο pc που χρησιμοποιούμε,για να παρακολουθούμε τις εξελίξεις.Και μόλις σταθεροποιηθούν τα πράγματα(δεν υπάρχει βομβαρδισμός από updates),τότε θα περαστεί.Δεν πιστεύω ότι θα χρειαστεί πολύ καιρό...
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
J'ohn
byte level
byte level

Post by J'ohn » Sun Dec 18, 2005 12:06 am

Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό... Στο Firefox 1.5 όταν ανοίγω το submenu των bookmarks, η επιλογή δεν "κάθεται" κάτω από τον κέρσορα αλλά τρεμοπαίζει, με αποτέλεσμα να μην μου ανοίγουν οι υποφάκελοι των bookmarks όταν κάνω hover τον κέρσορα από πάνω (πρέπει να κάνω κλικ).

Ισως φταίει που έκανα import τα bookmarks από το προηγούμενο Firefox (με export και μετά import, όχι κατ'ευθείαν!)... Πάντως δεν θέλω να μπω στον κόπο να ξανακάνω bookmarking γιατί είναι πολλά... :shock:

SBS :)
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Einherjar » Sun Dec 18, 2005 1:16 am

Αν σε ενδιαφέρει, εγώ χρησιμοποιώ για backup & restore το Mozbackup και δεν μου έχει εμφανιστεί κανένα πρόβλημα
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
J'ohn
byte level
byte level

Post by J'ohn » Sun Dec 18, 2005 11:24 am

Ευχαριστώ για το link Εinherjar! :) Θα δοκιμάσω να κάνω backup τον λογαριασμό μου και μετά reinstall.

SBS :)
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Einherjar » Thu Feb 02, 2006 4:18 pm

Καινούργια έκδοση firefox με διορθώσεις ασφαλείας και βελτιώσεις:
http://www.mozilla.com/firefox/releases/1.5.0.1.html
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
Post Reply

Return to “Software”