Παιδιά, αν θέλετε καλύτερα να μην ανοίξουμε πολύ την συζήτηση και ας παραμείνουμε στο θέμα όσο γίνεται.
Για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, θα αναφέρω ότι οι καταληψίες δεν είναι δυνατόν να μπορούν να φυλάνε τον 2ο όροφο, στο κτίριο Βανκούβερ. Είναι διαφορετικό κτίριο, πρακτικά αδύνατο να φυλαχθεί. Μπορούμε να τους κατηγορήσουμε για τις φθορές στο κεντρικό κτίριο, όχι όμως για το ότι δεν φύλαγαν το κτίριο Βανκούβερ.
Το κτίριο Βανκούβερ έχει τα χάλια του. Χωρίς υπερβολή, θα μπορούσε εκεί να γυριστεί άνετα ταινία για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αν η πολιτεία θέλει, ας το κυρήξει διατηρητέο και ας δώσουν λεφτά να το συντηρήσουν. Οι πόρτες, τα πλακάκια, είναι μουσειακό είδος. Τα σκαλοπάτια είναι ασύμμετρα (θέλει προσοχή) και όταν είσαι εκεί σου δίνεται η εντύπωση ότι θα πέσει ο σοβάς να σε πλακώσει

. Είναι ωραίο κτίριο και είναι κρίμα να ρημάζει έτσι και να είναι στην κατάσταση που είναι τώρα.
Αν εγώ ερχόμουν από το Stanford και μου έδιναν γραφείο σε αυτό το κτίριο θα πάθαινα ένα μικρό πολιτισμικό σόκ. Θα μου πείτε ότι τα ντουβάρια δεν κάνουν την διαφορά και ότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες στην παιδεία. Σίγουρα υπάρχουν, αλλά θα πρέπει να αναφερθεί ότι το να έχεις σ' ένα δωμάτιο δίπλα - δίπλα δύο γραφεία καθηγητών είναι κακό, γιατί όσο να' ναι όταν ο ένας θα μιλάει στο τηλέφωνο ο άλλος δεν θα μπορεί να συγκεντρωθεί. Όπως και να έχει μια βοηθός γραφείο σ' ένα δωμάτιο που υπάρχει ένας server που κάνει δαιμονισμένο θόρυβο. Ή να μην υπάρχει κλιματισμός σ' όλες τις αίθουσες κλπ.