Το Venus στέλνει βοήθεια στο Λίβανο...

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by rapadder » Sun Jul 30, 2006 4:59 pm

Υπάρχει αντίστοιχο προηγούμενο με τον πόλεμο στο Ιράκ και άλλες περιπτώσεις. Γέμισαν στην Αθήνα αποθήκες και πολλά προϊόντα έμειναν εκεί να σαπίζουν. Είχε γίνει και θέμα στα δελτία. Για να σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια θα πρέπει πρώτα να υπάρχει δίοδος, που σχεδόν πάντα γίνεται με την συνδρομή του Υπουργείου Εξωτερικών. Η συγκεκριμένη οργάνωση είναι παγκόσμιας εμβέλειας και θα έχει βρει κάποια δίοδο προσπέλασης στις περιοχές που βομβαρδίζονται. Καλό είναι πάντως να κάνετε ένα τηλεφώνημα πρώτα.
Ίσως θα ήταν καλή ιδέα μια πράξη αλληλεγγύης και προς τα (πολύ λιγότερα σε αριθμούς) θύματα της άλλης πλεύρας...
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sun Jul 30, 2006 6:32 pm

Δε γίνεται να συγκεντρωθούμε στη σχολή;
Ούτως ή αλλιώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έρθω, αλλά εκτός σχολής σίγουρα δε θα μπορέσω.
Άν είναι δύσκολο όμως να το κάνετε μέσω Παν/μίου εντάξει, δεν πειράζει, δε θα έρθω.
rapadder wrote:Ίσως θα ήταν καλή ιδέα μια πράξη αλληλεγγύης και προς τα (πολύ λιγότερα σε αριθμούς) θύματα της άλλης πλεύρας...
Συμφωνώ μαζί σου...
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Sun Jul 30, 2006 11:06 pm

rapadder wrote:Υπάρχει αντίστοιχο προηγούμενο με τον πόλεμο στο Ιράκ και άλλες περιπτώσεις. Γέμισαν στην Αθήνα αποθήκες και πολλά προϊόντα έμειναν εκεί να σαπίζουν. Είχε γίνει και θέμα στα δελτία. Για να σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια θα πρέπει πρώτα να υπάρχει δίοδος, που σχεδόν πάντα γίνεται με την συνδρομή του Υπουργείου Εξωτερικών. Η συγκεκριμένη οργάνωση είναι παγκόσμιας εμβέλειας και θα έχει βρει κάποια δίοδο προσπέλασης στις περιοχές που βομβαρδίζονται. Καλό είναι πάντως να κάνετε ένα τηλεφώνημα πρώτα.
Ίσως θα ήταν καλή ιδέα μια πράξη αλληλεγγύης και προς τα (πολύ λιγότερα σε αριθμούς) θύματα της άλλης πλεύρας...
Βασικά ακούστηκαν πάρα πολλά για αυτά που συγκέντρωσε η οργάνωση "αλληλεγγύη" που έχει ιδρυθεί από την εκκλησία της Ελλάδας, την ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδας.
Οι γιατροί του κόσμου είναι μια οργάνωση την οποία εγώ προσωπικά την εμπιστεύομαι περισσότερο και το θεωρώ αρκετά πιθανό να φτάσουν όσα δώσετε.
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Mon Jul 31, 2006 4:23 pm

Τηλέφωνο έχουμε πάρει και ισχύουν όσα γράφω στο πρώτο post.Λοιπόν το ραντεβού παραμένει για αύριο στη σχολή μας στις 11:00-11:15. Θα είμαστε γύρω στα 7 άτομα αν έρθουν όλοι όσοι δήλωσαν. Επίσης, θα συμμετέχει και ο nada καθώς μου ζήτησε να συνεισφέρει με συγκεκριμένο χρηματικό ποσό μόνο που δε θα είναι εκεί επειδή βρίσκεται διακοπές.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Mon Jul 31, 2006 7:26 pm

Παιδιά τελικά δεν υπάρχει τρόπος να έρθω αύριο, θα στειλω χρήματα μέσω τράπεζας.
Χίλια συγγνώμη αν προκάλεσα αναστάτωση! :oops: :oops: :oops:
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Mon Jul 31, 2006 9:07 pm

AnINffected wrote:Παιδιά τελικά δεν υπάρχει τρόπος να έρθω αύριο, θα στειλω χρήματα μέσω τράπεζας.
Χίλια συγγνώμη αν προκάλεσα αναστάτωση! :oops: :oops: :oops:
Ελα τώρα αναστάτωση...Άλλη φορά!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Mon Jul 31, 2006 9:13 pm

Ναι, αν το επαναλάβουμε στην επόμενη σεζόν, θ'αυξηθεί κατά πολύ η πιθανότητα να έρθω.
Ευχαριστώ πολύ.
Ada Lovelace

The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Tue Aug 01, 2006 10:35 am

Κρίμα που το είδα λίγο αργά :-(
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Tue Aug 01, 2006 12:15 pm

Αμα είναι να το επαναλάβουμε...
Ada Lovelace

xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Tue Aug 01, 2006 4:36 pm

Τελικά όπως θα δείτε και στο αρχικό post συγκεντρωθήκαμε στη σχολή σήμερα και αποφασίσαμε να καταθέσουμε το ποσό που συγκεντρώσαμε στη Unicef μέσω της Εθνικής Τράπεζας. Θα δημοσιευθεί η απόδειξη που πήραμε από την τράπεζα και σε λίγες ημέρες και η απόδειξη από την ίδια τη Unicef.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Tue Aug 01, 2006 8:32 pm

Παιδιά να επαναλάβουμε πάλι συγκέντρωση στη σχολή. Οι ανάγκες σε φάρμακα, τρόφιμα και χρήματα αυξάνονται κατακόρυφα.
sofia_bonny
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year
Post by sofia_bonny » Tue Aug 01, 2006 9:12 pm

Η απόδειξη της κατάθεσης στην τράπεζα:
Image
Image
What raging fire shall flood the soul?
What rich desire unlocks its door?
What sweet seduction lies before us . . .?
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Tue Aug 01, 2006 11:47 pm

Ναι παιδιά να το επαλάβουμε, γιατί και εμένα μου έτυχε κάτι έκτακτο και δεν μπόρεσα να έρθω! :???:
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Wed Aug 02, 2006 5:11 pm

Οι χρήστες που συμμετείχαν στη χρηματική βοήθεια για τη UNICEF είναι οι εξής:

hello_kitty
Sreak
couva
sofia_bonny
PASCAL
nada
xrokos
+2 ανώνυμοι
Last edited by xrokos on Wed Aug 02, 2006 10:02 pm, edited 2 times in total.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Wed Aug 02, 2006 8:49 pm

Να προτείνουμε καινούργια ημερομηνία ώστε να είμαστε περισσότεροι.
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Wed Aug 02, 2006 9:52 pm

PASCAL wrote:Να προτείνουμε καινούργια ημερομηνία ώστε να είμαστε περισσότεροι.
Σίγουρα θα επαναλάβουμε παρόμοια προσπάθεια αλλά τουλάχιστον αυτοί που πήγαμε δε νομίζω να έχουμε την ευχέρεια να το συζητάμε από τώρα. Βλέπουμε τον άλλο μήνα. Βέβαια ο καθένας μπορεί να προτείνει όποτε θέλει συνάντηση και αν υπάρξει ανταπόκριση καλώς!
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Sat Aug 26, 2006 6:50 pm

Να πω ότι η απόδειξη από τη Unicef απεστάλη στη σχολή διότι είχαμε δηλώσει τη διευ/νση της σχολής.
Post Reply

Return to “off-topic”