Το Venus στέλνει βοήθεια στο Λίβανο...
- rapadder
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Υπάρχει αντίστοιχο προηγούμενο με τον πόλεμο στο Ιράκ και άλλες περιπτώσεις. Γέμισαν στην Αθήνα αποθήκες και πολλά προϊόντα έμειναν εκεί να σαπίζουν. Είχε γίνει και θέμα στα δελτία. Για να σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια θα πρέπει πρώτα να υπάρχει δίοδος, που σχεδόν πάντα γίνεται με την συνδρομή του Υπουργείου Εξωτερικών. Η συγκεκριμένη οργάνωση είναι παγκόσμιας εμβέλειας και θα έχει βρει κάποια δίοδο προσπέλασης στις περιοχές που βομβαρδίζονται. Καλό είναι πάντως να κάνετε ένα τηλεφώνημα πρώτα.
Ίσως θα ήταν καλή ιδέα μια πράξη αλληλεγγύης και προς τα (πολύ λιγότερα σε αριθμούς) θύματα της άλλης πλεύρας...
Ίσως θα ήταν καλή ιδέα μια πράξη αλληλεγγύης και προς τα (πολύ λιγότερα σε αριθμούς) θύματα της άλλης πλεύρας...
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- AnINffected
- Gbyte level
Δε γίνεται να συγκεντρωθούμε στη σχολή;
Ούτως ή αλλιώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έρθω, αλλά εκτός σχολής σίγουρα δε θα μπορέσω.
Άν είναι δύσκολο όμως να το κάνετε μέσω Παν/μίου εντάξει, δεν πειράζει, δε θα έρθω.
Ούτως ή αλλιώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έρθω, αλλά εκτός σχολής σίγουρα δε θα μπορέσω.
Άν είναι δύσκολο όμως να το κάνετε μέσω Παν/μίου εντάξει, δεν πειράζει, δε θα έρθω.
Συμφωνώ μαζί σου...rapadder wrote:Ίσως θα ήταν καλή ιδέα μια πράξη αλληλεγγύης και προς τα (πολύ λιγότερα σε αριθμούς) θύματα της άλλης πλεύρας...
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

- silegav
- Venus Project Founder
Βασικά ακούστηκαν πάρα πολλά για αυτά που συγκέντρωσε η οργάνωση "αλληλεγγύη" που έχει ιδρυθεί από την εκκλησία της Ελλάδας, την ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδας.rapadder wrote:Υπάρχει αντίστοιχο προηγούμενο με τον πόλεμο στο Ιράκ και άλλες περιπτώσεις. Γέμισαν στην Αθήνα αποθήκες και πολλά προϊόντα έμειναν εκεί να σαπίζουν. Είχε γίνει και θέμα στα δελτία. Για να σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια θα πρέπει πρώτα να υπάρχει δίοδος, που σχεδόν πάντα γίνεται με την συνδρομή του Υπουργείου Εξωτερικών. Η συγκεκριμένη οργάνωση είναι παγκόσμιας εμβέλειας και θα έχει βρει κάποια δίοδο προσπέλασης στις περιοχές που βομβαρδίζονται. Καλό είναι πάντως να κάνετε ένα τηλεφώνημα πρώτα.
Οι γιατροί του κόσμου είναι μια οργάνωση την οποία εγώ προσωπικά την εμπιστεύομαι περισσότερο και το θεωρώ αρκετά πιθανό να φτάσουν όσα δώσετε.
Τηλέφωνο έχουμε πάρει και ισχύουν όσα γράφω στο πρώτο post.Λοιπόν το ραντεβού παραμένει για αύριο στη σχολή μας στις 11:00-11:15. Θα είμαστε γύρω στα 7 άτομα αν έρθουν όλοι όσοι δήλωσαν. Επίσης, θα συμμετέχει και ο nada καθώς μου ζήτησε να συνεισφέρει με συγκεκριμένο χρηματικό ποσό μόνο που δε θα είναι εκεί επειδή βρίσκεται διακοπές.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- AnINffected
- Gbyte level
- AnINffected
- Gbyte level
-
- Venus Former Team Member
- AnINffected
- Gbyte level
Τελικά όπως θα δείτε και στο αρχικό post συγκεντρωθήκαμε στη σχολή σήμερα και αποφασίσαμε να καταθέσουμε το ποσό που συγκεντρώσαμε στη Unicef μέσω της Εθνικής Τράπεζας. Θα δημοσιευθεί η απόδειξη που πήραμε από την τράπεζα και σε λίγες ημέρες και η απόδειξη από την ίδια τη Unicef.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- sofia_bonny
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Οι χρήστες που συμμετείχαν στη χρηματική βοήθεια για τη UNICEF είναι οι εξής:
hello_kitty
Sreak
couva
sofia_bonny
PASCAL
nada
xrokos
+2 ανώνυμοι
hello_kitty
Sreak
couva
sofia_bonny
PASCAL
nada
xrokos
+2 ανώνυμοι
Last edited by xrokos on Wed Aug 02, 2006 10:02 pm, edited 2 times in total.
Σίγουρα θα επαναλάβουμε παρόμοια προσπάθεια αλλά τουλάχιστον αυτοί που πήγαμε δε νομίζω να έχουμε την ευχέρεια να το συζητάμε από τώρα. Βλέπουμε τον άλλο μήνα. Βέβαια ο καθένας μπορεί να προτείνει όποτε θέλει συνάντηση και αν υπάρξει ανταπόκριση καλώς!PASCAL wrote:Να προτείνουμε καινούργια ημερομηνία ώστε να είμαστε περισσότεροι.