Νέα πρόστιμα για παραβίαση του Κ.Ο.Κ.

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by PASCAL » Fri Sep 15, 2006 1:25 pm

Είναι αλήθεια ότι οι τροχομπάτσοι παίρνουν εντολή να κόψουν ένα συγκεκριμένο αριθμό προστίμων. Και μάλιστα αν κόψουν λιγότερα επιπλήτονται. Γι' αυτό μπορουν να σου κόψουν πρόστιμο για οποιοδήποτε λόγο(ακόμα και ψεύτικο) προκειμένου να γλιτώσουν το πρήξιμο ή κάτι χειρότερο από το διοικητή. Όποιος δεν το πιστεύει ας ρωτήσει ένα συγγενή του που δουλεύει στην τροχαία να το επιβεβαιώσει.

Όσο για τους ρόλους που αναλαμβάνει κατά καιρούς η μπατσαρία είναι και τα πρόστιμα ενδεικτικά του χαρακτήρα τους....
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Fri Sep 15, 2006 3:01 pm

Χθές έγραψαν την μητέρα μου για υπερβολική ταχύτητα. 41 με όριο 30 στην οδό Χελιδονούς στην Κηφισιά.
ας μου επιτραπει το crossposting! Ειναι απο το forum των 4Τ!!!
αποδυκνειει στο επακρο την γελοιωτητα της Ελληνικης Αστυνομιας!
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Fri Sep 15, 2006 3:21 pm

Πάντως για να μην μπερδευόμαστε άλλο τα πρόστιμα και άλλο το πως λειτουργεί, αν λειτουργεί, η ελληνική αστυνομία.
Last edited by tZoLe on Fri Sep 15, 2006 6:41 pm, edited 1 time in total.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by Ganther » Fri Sep 15, 2006 5:41 pm

tZoLe wrote:Πάντως για να ην μπερδευόμαστε άλλο τα πρόστιμα και άλλο το πως λειτουργεί, αν λειτουργεί, η ελληνική αστυνομία.
Με το νεο κοκ, ποσο θα πληρωνε για 41 χιλιομετρα η κυρια, ΟΕΟ?? :-D :-D
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Fri Sep 15, 2006 6:44 pm

Αν το όριο είναι 30 και οι νόμοι εφαρμόζονταν για όλους τότε δέχομαι το πρόστημο. Το πρόβλημα είναι ότι τα μπατσόνια βρήσκουν εύκολα θύματα για να κόψουν τις κλήσεις της ημέρας. αυτό είναι το πρόβλημα.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Fri Sep 15, 2006 7:00 pm

Ένα σημείο που δεν θίξαμε και εντάσεται εκ φύσεως στην κυκλοφοριακή αγωγή είναι το ΠΩΣ πήραν δίπλωμα κάποια άτομα. Εκεί είναι που πρέπει να πέφτουν τα πρόστιμα των χιλίων ευρώ. Στους δασκάλους και τους εξεταστές που "τα παίρνουν" για να δώσουν το "χαρτί".
Paralias
Gbyte level
Gbyte level

Post by Paralias » Fri Sep 15, 2006 9:56 pm

To έθιξα αυτό το θέμα PASCAL σ'ένα απ'τα προηγούμενα post μου.Κοίτα το.
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by Ganther » Fri Sep 15, 2006 10:09 pm

Οταν πηγα να δωσω εξετασεις οδηγησης, ο μεγαλυτερος μου φοβος ηταν μηπως μου ζητησουν απροκαλυπτα τιποτα λεφτα για λαδωμα, γιατι καπως τρελαινομαι οταν μερικοι ειναι τοσο θρασεις και λιγδιαρηδες, και ειπα θα τον Κοπανησω εκεινη την ωρα τον εξεταστη, και θα μπλεξω κιολας!!!

Σε μια φιλη μου της το ειπε!!! Πρωτη φορα το ακουω! Της ειπε οτι θελει "κατιτις" για να την περασει! Δεν εχουν το θεο τους!!! (συνηθως τα ζητανε με πιο "τακτ" μεσω του εξεταστη σου...) :twisted:
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Mon Sep 25, 2006 6:41 pm

Άκουσα στις ειδήσεις που βγήκε ένας υψηλόβαθμος από την τροχαία και λέει οτι είναι καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα η όλη τροπολογία και οτι και οι ίδιοι οι τροχονόμοι δεν θέλου να εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα γιατί θα τους φέρνουν καθημερινά αντιμέτωπους με τον κόσμο.. Και λέει μάλιστα οι τροχονόμοι είχαν κάνει πρόταση να μειωθούν ακόμα περισσότερο από ότι ήταν..
Ενώ όπως έλεγε το ρεπορτάζ πολλές φορές προσπαθούν να γράψουν μικρότερη παράβαση για να βοηθήσουν τον κόσμο..
Επίσης ο ίδιος υψηλόβαθμος έλεγε οτι ο περισσότερος κόσμος διαθέτει μέσο και η κλίση "σβήνεται" και καταλήγουν να πληρώνουν οι νομοταγείς ,οι οποίοι είναι τα θύματα της όλης υπόθεσης..

Λογικά όλα αυτά , αλλά επίσης και ύποπτα..
Μήπως τελικά δεν προχωρήσουν στην αλλαγή των τιμών των προστίμων και καλά για να μας κάνουν το χατήρι και να φανούν καλοί.. Κάτι μου βρωμάει..
Η μήπως τελικά η άυξηση θα είναι μικρότερη τελικά κ όχι απο 167euro 700 (και θα πρέπει να τους χρωστάμε και χάρη?)
Γιατί αφού είναι προφανής η αγανάκτηση με τέτοια αύξηση δεν νομίζω οτι την απόφαση την πήραν κατα λάθος..
Από την άλλη μπορεί να είμαι πολυ καχύποπτος..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Mon Sep 25, 2006 8:45 pm

"Φοβού τους Δαναούς..."
Welcome στο Ελλαδιστάν! :jocolor:
S.S.D.D.
Post Reply

Return to “off-topic”