Κατάληψη

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked

Είστε ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της κατάληψης στο ΟΠΑ

ΥΠΕΡ
38
28%
ΚΑΤΑ
96
72%

Total votes: 134
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Fri Nov 10, 2006 6:45 pm

fotisaueb wrote:Εσύ νομίζεις ότι αν υπήρχε άτομο μέσα στην σχολή με την δυνατότητα να κινητοποιήσει φασίστες για αντίποινα δεν θα ήταν γνωστός στην σχολή μας?
Αν υπήρχε καποιός που ήξερε θα τον κάρφωνε ή θα τον κάλυπτε πιστεύεις..?
marillou wrote:Όσο για το ότι θα έπρεπε να μείνουν "λογικά" για να πανηγυρίσουν και να φωνάζουν συνθήματα το θεωρώ ηλίθιο και δεν το σχολιάζω περεταίρω!
:lol: αφού πάντα αυτό γίνεται..

marillou wrote: Συγνώμη κιόλας αγαπητέ lewton αλλά την ΔΑΠ δεν την αποτελούν απλοί φοιτητές??
:smt012 Ωραία αφού αποτελείται από απλούς φοιτητές , οι χρυσαυγίτες πως ήρθαν ?

Δεν πρόκειται να καταναλώσω ούτε 1 δευτερόλεπτο από το χρόνο μου να σχολιάσω τα υπόλοιπα. Marillou όπως είπες ..
marillou wrote:Ο καθένας, βλέπει μόνο μέχρι εκεί που τον αφήνουν οι πολιτικές του πεποιθήσεις και τπτ άλλο.
και αυτό ισχύει για όλους..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
gazoza
byte level
byte level

Post by gazoza » Fri Nov 10, 2006 7:01 pm

Ανακαλώ το προηγούμενο ποστ μου. Δεν τα θυμόμουνα καλά αυτά που έγιναν ή ίσως τα φιλτράρισα λάθος. fotisaueb ως προς τα γεγονότα νομίζω ότι έγιναν όπως τα είπες. Πάντως ως προς τους χρυσαυγίτες έχω την αίσθηση ότι οντως τους κάλεσε κάποιος από την ΔΑΠ, μάλλον χωρίς να το σκεφτεί πολύ και μοιραία πήρε στο λαίμο του και την υπόλοιπη παράταξη. Επαναλαμβάνω αυτό είναι προσωπική εκτιμήση προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Απλά μου φένεται περίεργο ότι μόλις ήρθαν η ΔΑΠ ήταν η μόνη που έφυγε και όλοι οι υπόλοιποι έμειναν. Ήταν σαν να το ήξερε...
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Fri Nov 10, 2006 7:06 pm

Εγώ καλύφθηκα απόλυτα από τον φίλο fotisaueb, και επειδή βρήκα και διάφορους άλλους και συζήτησα μαζί τους, έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου.
Οχι δε θα τα γράψω, αφενός γιατί θα είναι σαν να προκαλώ όποιον διαφωνεί να απαντήσει και να τσακωθούμε στο forum για κάτι για το οποίο κανείς μας δεν εθύνεται, και αφετέρου γιατί είναι απλώς τα συμπεράσματά στα οποία κατέληξα χωρίς να είμαι μπροστά, οπότε και δε μπορώ να τα στηρίξω.
Θα ήθελα πάντως όλοι όσοι ήταν μπροστά προχτές να περιγράψουν όσα είδαν, σε κόσμια πάντα πλαίσια.

Οff topic:
marillou wrote:Συγνώμη κιόλας αγαπητέ lewton αλλά την ΔΑΠ δεν την αποτελούν απλοί φοιτητές?? Τι λογική είναι αυτή? Επειδή κάποιος ανήκει σε κάποια παράταξη πρέπει να μείνει να του σπάσουν το κεφάλι? Όπως είπες και μόνο σου το κλίμα μύριζε μπαρούτι..
Αγαπητή marillou θα με κάνεις να ξαναγράψω τα ίδια με άλλα λόγια, αλλά μιας και δεν περνάει η ώρα στο CSLAB 2 θα το κάνω.
1. Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το ότι έφυγε από τη σχολή και η ηγετική ομάδα της ΔΑΠ εκτός από αυτούς που είναι απλώς μέλη (εκεί που έγραφα απλοί φοιτητές εννοούσα τα απλά μέλη της ΔΑΠ, δηλαδή αυτά που δεν αποτελούν την ηγετική ομάδα). Επειδή ξέρω πέντε πράγματα για το πώς έχουν οι διαδικασίες του "συλλόγου φοιτητών" (τα εισαγωγικά για εμφανείς λόγους), ξέρω ότι τουλάχιστον η ηγετική ομάδα της ΔΑΠ έπρεπε να παραμείνει στη σχολή ύστερα από τη νίκη τους στη ΓΣ. Μου έκανε εντύπωση το ότι έφυγαν, ειδικά έτσι όπως περιέγραφαν το σκηνικό οι άλλοι (ΠΑΣΠίτες και όχι μόνο), και για αυτό ζήτησα και από τα μέλη της ΔΑΠ να γράψουν την άποψή τους για το τι συνέβη.
Το αν καλύφθηκα από τις εξηγήσεις των ΔΑΠιτών, ή αν τελικά πιστεύω τους ισχυρισμούς της ΠΑΣΠ και των άλλων παρατάξεων, δε θα το γράφω στο forum μιας και δε μπορώ να το στηρίξω επαρκώς και χωρίς να τσακωθώ με όσους διαφωνούν.
2. Θα προτιμούσα να μη παρουσιάζεις ως δικά μου πράγματα που δεν είπα. Πού εγραψα να σπάσουν τα κεφάλια των ΔΑΠιτών (και αν ανοίξουν, από ποιόν θα πάρω εγώ σημειώσεις μετά...);
Για πρωτοετής είσαι πολύ επιθετική πάντως.
marillou wrote:Όσο για το ότι θα έπρεπε να μείνουν "λογικά" για να πανηγυρίσουν και να φωνάζουν συνθήματα το θεωρώ ηλίθιο και δεν το σχολιάζω περεταίρω!
Επειδή είσαι πρωτοετής, επέτρεψέ μου να ξέρω λίγο περισσότερο τις μεθόδους με τις οποίες οι παρατάξεις συσπειρώνουν τα μέλη τους, ειδικά τα νεοεισερχόμενα. Η νίκη στη ΓΣ ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη ΔΑΠ να πορώσει τον κόσμο της.
Εσύ ως ρομαντική πρωτοετής μπορείς να πιστεύεις ότι έβρεξε πολιτικό πολιτισμό και ότι η ΔΑΠ εκπολιτίστικε και δεν έχει ανάγκη πλέον να πανηγυρίζει μετά από κάθε νίκη της. Εγώ πιστεύω ότι και η ΔΑΠ, όπως και κάθε άλλη παράταξη, παραμένει προσκολυμμένη στις λογικές της γηπεδοποίσης του συνδικαλισμού. Το τι από τα δύο ισχύει θα το διαπιστώσουμε την επόμενη φορά που η ΔΑΠ θα κερδίσει ΓΣ. Μέχρι τότε ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.
Stop playing games... feel them.
Image
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Fri Nov 10, 2006 7:12 pm

παιδιά αφήστε τις πολιτικές παραθέσεις και ας δούμε την ουσία.

προς το παρόν η σχολή δεν κλείνει.

για το μέλλον έχει ο Θεός και βλέπουμε...
Image
fotisaueb
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotisaueb » Fri Nov 10, 2006 7:51 pm

Εδώ η ΔΑΠ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει καμιά δεκαριά άτομα που τους γιαρτώνουν και τους πετάν αυγά δηλαδή να προασπίσει το δικαίωμα της να μιλήσει στην γενική συνέλευση και πιστεύετε μερικοί ότι θα έφερνε μετά την νίκη της τραμπούκους για αντίποινα?. Αυτό θα μπορούσε κανείς να το πει αν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει αυτούς τους 10-20-30 και άρα να αντιμετωπίσει και τυχόν άλλα αντίποινα που θα υπήρχαν μετά απο μία τέτοια κίνηση.

Σκεφτείτε την θέση της ΔΑΠ αυτή την στιγμή αφενός δεν έχει γραφείο ουτε καν αρχείο αφετέρου έχει εξαφανιστεί. Αλήθεια πιστεύετε ότι θα έκανε μια τόσο αφελής κίνηση?

Τώρα αν κάποιος βλαμένος συγνώμη κιόλας για την έκφραση ενήργησε αυτοβούλως είναι άλλο θέμα.

Πάντως για να κλείσω εδώ είναι αίσχος άνθρωποι που θέλουν να λέγονται επιστήμονες να φέρονται έτσι. Αν μη τι άλλο δεν μας αξίζει να βρισκόμαστε σε αυτό το κτίριο που λέγεται ΑΣΟΕΕ και βάζω τον πληθυντικό γιατι φταίμε και εμείς που τα/τους ανεχόμαστε.
fotisaueb
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotisaueb » Fri Nov 10, 2006 7:55 pm

AmmarkoV wrote:
fotisaueb wrote:Εσύ νομίζεις ότι αν υπήρχε άτομο μέσα στην σχολή με την δυνατότητα να κινητοποιήσει φασίστες για αντίποινα δεν θα ήταν γνωστός στην σχολή μας?
Να είσαι σίγουρος ότι θα τον είχαν περιλάβει πολλές φορές στο ξύλο συγκεκριμένα άτομα που δεν δείχνουν καμία ανοχή σε τέτοια άτομα.

Ο νοόν νοειτω
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Fri Nov 10, 2006 7:59 pm

Σήμερα είχε Γ.Σ., ή απλά συζήτηση;
Από ότι καταλαβαίνω σήμερα δεν έγινε τίποτα κακό (δόξα τώ Θεώ).
Μάθημα έγινε; Όλες τις ώρες;
Και εγώ θα ήθελα να περιγράψει ο καθένας ο,τι είδε.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Fri Nov 10, 2006 8:00 pm

fotisaueb wrote:
AmmarkoV wrote:
Να είσαι σίγουρος ότι θα τον είχαν περιλάβει πολλές φορές στο ξύλο συγκεκριμένα άτομα που δεν δείχνουν καμία ανοχή σε τέτοια άτομα.

Ο νοόν νοειτω
Για αυτό ακριβώς δε μπορεί να είναι γνωστή στους υπόλοιπους η δράση του (υποθετικού) αυτού ατόμου.
Stop playing games... feel them.
Image
The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by The Punisher » Fri Nov 10, 2006 8:03 pm

σήμερα μάθημα έγινε κανονικά. Δεν πήγα στη συζήτηση, και δε μπορώ να σου πω πως εξελίχθηκε :-D
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Fri Nov 10, 2006 8:16 pm

Πάντως, το οτί δεν ακούσατε τίποτα περίεργο είναι καλό σημάδι! :-)
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

gianna
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by gianna » Fri Nov 10, 2006 8:33 pm

περσι είχε βγει απόφαση του πρύτανη να κλεισει η σχολή όλη τη βδομαδα μέχρι και την 17η νοέμβρη,ξερει κανεις αν θα κλεισει και φετος από δευτέρα η μονο πέμπτη,παρασκευή? :roll:
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Fri Nov 10, 2006 8:38 pm

N@z_Plir wrote:Την τετάρτη έγινε σύγκλητος όπου συζητήθηκε τι θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα με το κλείσιμο της σχολής για τον εορτασμό του πολυτεχνείου.Αυτό που αποφασίστηκε ήταν κλείσιμο της σχολής μόνο την παρασκευή ενώ αν θα υπάρξει παραπάνω μέρες κλείσιμο της σχολής εξουσιοδοτήθηκε ο πρύτανης να αποφασίσει ανάλογα με της συνθήκες(εδώ να πω ότι οι περισσότερες παρατάξεις διαφώνησαν με αυτό το διακαίωμα που δόθηκε στον πρύτανη καθώς είναι πολύ αυθαίρετη απόφαση, αφού πέρυσι ο πρύτανης είχε κλείσει αυθαίρετα τη σχολή για μία εβδομάδα πριν το πολυτεχνείο)
marillou
bit level
bit level
Academic status: MSc

Post by marillou » Sat Nov 11, 2006 12:26 am

lewton wrote:
Οff topic:
marillou wrote:Συγνώμη κιόλας αγαπητέ lewton αλλά την ΔΑΠ δεν την αποτελούν απλοί φοιτητές?? Τι λογική είναι αυτή? Επειδή κάποιος ανήκει σε κάποια παράταξη πρέπει να μείνει να του σπάσουν το κεφάλι? Όπως είπες και μόνο σου το κλίμα μύριζε μπαρούτι..
Αγαπητή marillou θα με κάνεις να ξαναγράψω τα ίδια με άλλα λόγια, αλλά μιας και δεν περνάει η ώρα στο CSLAB 2 θα το κάνω.
1. Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το ότι έφυγε από τη σχολή και η ηγετική ομάδα της ΔΑΠ εκτός από αυτούς που είναι απλώς μέλη (εκεί που έγραφα απλοί φοιτητές εννοούσα τα απλά μέλη της ΔΑΠ, δηλαδή αυτά που δεν αποτελούν την ηγετική ομάδα). Επειδή ξέρω πέντε πράγματα για το πώς έχουν οι διαδικασίες του "συλλόγου φοιτητών" (τα εισαγωγικά για εμφανείς λόγους), ξέρω ότι τουλάχιστον η ηγετική ομάδα της ΔΑΠ έπρεπε να παραμείνει στη σχολή ύστερα από τη νίκη τους στη ΓΣ. Μου έκανε εντύπωση το ότι έφυγαν, ειδικά έτσι όπως περιέγραφαν το σκηνικό οι άλλοι (ΠΑΣΠίτες και όχι μόνο), και για αυτό ζήτησα και από τα μέλη της ΔΑΠ να γράψουν την άποψή τους για το τι συνέβη.
Το αν καλύφθηκα από τις εξηγήσεις των ΔΑΠιτών, ή αν τελικά πιστεύω τους ισχυρισμούς της ΠΑΣΠ και των άλλων παρατάξεων, δε θα το γράφω στο forum μιας και δε μπορώ να το στηρίξω επαρκώς και χωρίς να τσακωθώ με όσους διαφωνούν.
2. Θα προτιμούσα να μη παρουσιάζεις ως δικά μου πράγματα που δεν είπα. Πού εγραψα να σπάσουν τα κεφάλια των ΔΑΠιτών (και αν ανοίξουν, από ποιόν θα πάρω εγώ σημειώσεις μετά...);
Για πρωτοετής είσαι πολύ επιθετική πάντως.
Επειδή είσαι πρωτοετής, επέτρεψέ μου να ξέρω λίγο περισσότερο τις μεθόδους με τις οποίες οι παρατάξεις συσπειρώνουν τα μέλη τους, ειδικά τα νεοεισερχόμενα. Η νίκη στη ΓΣ ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη ΔΑΠ να πορώσει τον κόσμο της.
Εσύ ως ρομαντική πρωτοετής μπορείς να πιστεύεις ότι έβρεξε πολιτικό πολιτισμό και ότι η ΔΑΠ εκπολιτίστικε και δεν έχει ανάγκη πλέον να πανηγυρίζει μετά από κάθε νίκη της. Εγώ πιστεύω ότι και η ΔΑΠ, όπως και κάθε άλλη παράταξη, παραμένει προσκολυμμένη στις λογικές της γηπεδοποίσης του συνδικαλισμού. Το τι από τα δύο ισχύει θα το διαπιστώσουμε την επόμενη φορά που η ΔΑΠ θα κερδίσει ΓΣ. Μέχρι τότε ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.
1.Δεν παρουσίασα σε καμιά περίπτωση ως δικά σου, πράγματα που δεν είπες. Είπα απλώς ότι "τι να έκαναν, να καθόντουσαν στη σχολή να τους σπάσουν τα κεφάλια?". Και αυτό ως συμπέρασμα της γενικότερης κατάστασης που επικρατούσε στη σχολή. Το κόκκινο πανί στη συνέλευση και κύριος στόχος του ξύλου που έπεσε ήταν οι ΔΑΠίτες.
Επίσης σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω ότι αξίζει να διακινυνεύσει τη σωματική του ακεραιότητα κάποιος, είτε άνηκει ανήκει στην ηγετική ομάδα κάποιας παράταξης είτε όχι. Στην τελική είμαστε όλοι φοιτητές με κοινό στόχο τη μόρφωση και όχι να αλληλοσκοτωνόμαστε στα πανεπιστήμια.

2.Με όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί δικαιολογημένα είμαι επιθετική και λίγα που λέω.

3. Από που και ως που βγάζεις το συμπέρασμα ότι είμαι πρωτοετής? Εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Επειδή αναφέρθηκα σε πράγματα με τα οποία διαφωνείς, δεν πάει να πει ότι η άποψη μου, είναι αυτή που είναι λόγω απειρίας. Το ότι εσύ "ξέρεις και πέντε πράγματα" με αφήνει παγερά αδιάφορη γιατί στα 4 χρόνια που είμαι αισίως στη σχολή εγώ έχω δεί δέκα. Και οι χαρακτηρισμοί του τύπου "ρομαντική πρωτοετής" θα σε παρακαλούσα να λείπουν..

-------------------------------------------------------------------

fotisaueb wrote:Εδώ η ΔΑΠ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει καμιά δεκαριά άτομα που τους γιαρτώνουν και τους πετάν αυγά δηλαδή να προασπίσει το δικαίωμα της να μιλήσει στην γενική συνέλευση και πιστεύετε μερικοί ότι θα έφερνε μετά την νίκη της τραμπούκους για αντίποινα?. Αυτό θα μπορούσε κανείς να το πει αν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει αυτούς τους 10-20-30 και άρα να αντιμετωπίσει και τυχόν άλλα αντίποινα που θα υπήρχαν μετά απο μία τέτοια κίνηση.

Σκεφτείτε την θέση της ΔΑΠ αυτή την στιγμή αφενός δεν έχει γραφείο ουτε καν αρχείο αφετέρου έχει εξαφανιστεί. Αλήθεια πιστεύετε ότι θα έκανε μια τόσο αφελής κίνηση?

Τώρα αν κάποιος βλαμένος συγνώμη κιόλας για την έκφραση ενήργησε αυτοβούλως είναι άλλο θέμα.

Πάντως για να κλείσω εδώ είναι αίσχος άνθρωποι που θέλουν να λέγονται επιστήμονες να φέρονται έτσι. Αν μη τι άλλο δεν μας αξίζει να βρισκόμαστε σε αυτό το κτίριο που λέγεται ΑΣΟΕΕ και βάζω τον πληθυντικό γιατι φταίμε και εμείς που τα/τους ανεχόμαστε.
++ fotisaueb

Moderation Message

Παρακαλώ να αποφεύγετε τα διπλά Post
merged by Punisher
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sat Nov 11, 2006 12:57 am

Υπενθύμιση

zzweistein wrote:παιδιά αφήστε τις πολιτικές παραθέσεις και ας δούμε την ουσία.

προς το παρόν η σχολή δεν κλείνει.

για το μέλλον έχει ο Θεός και βλέπουμε...

this is NOT a flame thread!
Image
Maverick
byte level
byte level

Post by Maverick » Sat Nov 11, 2006 12:50 pm

Παρότι στην αρχή σκόπευα να γράψω πολλά περισσότερα απλά ποστάρω 2 κειμενάκια για περαιτέρω προβληματισμό σε σχέση με την σήψη του φοιτητικού κινήματος και την δημοκρατικότητα που διέπει την κομματικοκρατία στον χώρο της 3οβαθμιας εκπαίδευσης (σε συνδυασμό με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών αλλα και με παλιότερα περιστατικά) . Ισως να ταίριαζε και στις αναδημοσιεύσεις αλλά επειδή το θέμα έχει ανοίξει καλά θα είναι όλοι να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δουμε που έχουμε φτάσει. Αυτή είναι η εικόνα που περνάει προς τα έξω: Τρομοκρατία, βία, καταστροφές, σήψη! Η κατάσταση αυτή ΔΕΝ είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας! Και υπεύθυνοι είμαστε όλοι όσοι το ανεχόμαστε και το ενθαρύνουμε με την απραξία και την σιωπηλή συνενοχή!!!

1 http://www.contra.gr/Life/News/134143.html
Πρωτοφανές περιστατικό διαδραματίστηκε την Παρασκευή (10/11) στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Όπως έγινε γνωστό ο πρύτανης και μέλη της συγκλήτου παρέμειναν επί πολλές ώρες αποκλεισμένα στο κτίριο της Πρυτανείας, καθώς -όπως κατήγγειλαν- ομάδα φοιτητών διέκοψε τη συνεδρίαση της Συγκλήτου και στη συνέχεια κλείδωσε με λουκέτα όλες τις εξόδους, με συνέπεια να παραμείνουν τρόπον τινά όμηροι όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα.

Νωρίς το βράδυ οι φοιτητές αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το κτίριο της πρυτανείας του Πολυτεχνείου Κρήτης και να πραγματοποιήσουν πορεία στους δρόμους της πόλης. Στη συνέχεια ο πρύτανης και τα υπόλοιπα μέλη του διδακτικού προσωπικού αποχώρησαν, αφού έσπασαν τα λουκέτα απ’ έξω.

Τα Μέλη της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου Κρήτης καθώς και μέλη του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού βρέθηκαν από το πρωί στη πρυτανεία προκειμένου να συνεδριάσουν. Ομάδα φοιτητών εισέβαλε στο κτίριο, διέκοψε τη συνεδρίαση και ζήτησε να συζητηθούν αιτήματα τους. Όταν ο πρύτανης αρνήθηκε, οι φοιτητές κλείδωσαν τις πόρτες με λουκέτα...
2 http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 006_203655
Σπασμένες πόρτες, κατεστραμμένες βιβλιοθήκες και ηλεκτρονικοί υπολογιστές στα γραφεία των καθηγητών, κλεμμένες σύριγγες και φάρμακα, στα «απολεσθέντα» περιλαμβάνονται ακόμα και συλλεκτικές μινιατούρες αυτοκινήτων και οικογενειακές φωτογραφίες. Είναι μία ενδεικτική περιγραφή του τοπίου που συνάντησαν οι πανεπιστημιακοί στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών μετά την πρώτη ημέρα κατάληψης του ιδρύματος (την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου) από τον φοιτητικό σύλλογο. Μάλιστα, η οξύτατη αντίδραση της Συγκλήτου για τα συμβάντα πυροδότησε νέες αντιδράσεις. Φοιτητές χθες το μεσημέρι έχτισαν με τούβλα και τσιμέντο την πόρτα εισόδου του γραφείου του πρύτανη κ. Γεωργίου Ζέρβα, εις ένδειξιν διαμαρτυρίας για τη φωνή που... τολμούν να υψώσουν οι Συγκλητικοί του ιδρύματος. Τα γεγονότα αυτά θέτουν για μία ακόμη φορά επιτακτικά την ανάγκη διαλόγου για το μείζον ζήτημα της κατάχρησης του πανεπιστημιακού ασύλου.
To you I'm an atheist; to God, I'm the Loyal Opposition.
Woody Allen
Image
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sat Nov 11, 2006 1:31 pm

Καλά, προσωπικά δεν είμαι και τελείως σιωπηλός αυτές τις μέρες, αλλά σαμπως με ακούει και κανείς; :-(
Τί άλλο μπορεί να γίνει;
Last edited by AnINffected on Sat Nov 11, 2006 1:35 pm, edited 1 time in total.
Ada Lovelace

zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sat Nov 11, 2006 1:35 pm

εμένα δεν με ακούει κανείς..

(\_/)
(>.>)
(___)ο
Image
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sat Nov 11, 2006 1:37 pm

Δεν κάνουμε κάτι όλοι μαζί, μπας και μας ακούσουν;
Μην πάει ο νους σας σε τίποτα βίαιο ή σε spamming, εννοείται...
Ada Lovelace

zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sat Nov 11, 2006 1:38 pm

AnINffected wrote:Δεν κάνουμε κάτι όλοι μαζί, μπας και μας ακούσουν;
κατάληψη!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sat Nov 11, 2006 1:42 pm

:-D
Έλα, σοβαρά τώρα!
Ρίξτε καμία ιδέα, γιατί έχω κολλήσει!
Ada Lovelace

zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sat Nov 11, 2006 2:12 pm

αν εννοείς ας να κάνουμε κάτι "Live": μπορούμε να το κάνουμε μέσο μιας ΓΣ... ή σε κάποια άλλη σχετική συνάντηση...
ή μια σχετική [καλά οργανωμένη] εκδήλωση...
Image
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Post by elsupreme » Sun Nov 12, 2006 5:15 pm

"Να κάνουμε κάτι ?" ...
Δεν περνάει απο το μυαλό μου παρά μια ασήμαντη, ανεπαίσθητη και μικροσκοπική ιδέα :

Πριν την επόμενη Γ.Σ., συντονιστείτε όλοι στο forum να συζητήσουμε και να ψηφίσουμε εδώ πολιτισμένα τι θέλουμε ως φοιτητές χωρίς κομματισμούς. Όταν συγκεντρώσουμε ένα αξιοπρεπές αριθμό φοιτητών που να υποστηρίζουν μια κίνηση, πάμε ως ανεξάρτητο...κόμμα (χοχοχο) και το καταθέτουμε στην Γ.Σ., όπου θα πρέπει να έρθουν τα μέλη που υποστηρίζουν να το ψηφίσουν.

Είναι μια σκέψη προς την σωστή νομίζω κατεύθυνση...

ΘΕΛΩ FEEDBACK!!!!
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”