lewton wrote:
Οff topic:marillou wrote:Συγνώμη κιόλας αγαπητέ lewton αλλά την ΔΑΠ δεν την αποτελούν απλοί φοιτητές?? Τι λογική είναι αυτή? Επειδή κάποιος ανήκει σε κάποια παράταξη πρέπει να μείνει να του σπάσουν το κεφάλι? Όπως είπες και μόνο σου το κλίμα μύριζε μπαρούτι..
Αγαπητή marillou θα με κάνεις να ξαναγράψω τα ίδια με άλλα λόγια, αλλά μιας και δεν περνάει η ώρα στο CSLAB 2 θα το κάνω.
1. Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το ότι έφυγε από τη σχολή και η ηγετική ομάδα της ΔΑΠ εκτός από αυτούς που είναι απλώς μέλη (εκεί που έγραφα απλοί φοιτητές εννοούσα τα απλά μέλη της ΔΑΠ, δηλαδή αυτά που δεν αποτελούν την ηγετική ομάδα). Επειδή ξέρω πέντε πράγματα για το πώς έχουν οι διαδικασίες του "συλλόγου φοιτητών" (τα εισαγωγικά για εμφανείς λόγους), ξέρω ότι τουλάχιστον η ηγετική ομάδα της ΔΑΠ έπρεπε να παραμείνει στη σχολή ύστερα από τη νίκη τους στη ΓΣ. Μου έκανε εντύπωση το ότι έφυγαν, ειδικά έτσι όπως περιέγραφαν το σκηνικό οι άλλοι (ΠΑΣΠίτες και όχι μόνο), και για αυτό ζήτησα και από τα μέλη της ΔΑΠ να γράψουν την άποψή τους για το τι συνέβη.
Το αν καλύφθηκα από τις εξηγήσεις των ΔΑΠιτών, ή αν τελικά πιστεύω τους ισχυρισμούς της ΠΑΣΠ και των άλλων παρατάξεων, δε θα το γράφω στο forum μιας και δε μπορώ να το στηρίξω επαρκώς και χωρίς να τσακωθώ με όσους διαφωνούν.
2. Θα προτιμούσα να μη παρουσιάζεις ως δικά μου πράγματα που δεν είπα. Πού εγραψα να σπάσουν τα κεφάλια των ΔΑΠιτών (και αν ανοίξουν, από ποιόν θα πάρω εγώ σημειώσεις μετά...);
Για πρωτοετής είσαι πολύ επιθετική πάντως.
marillou wrote:Όσο για το ότι θα έπρεπε να μείνουν "λογικά" για να πανηγυρίσουν και να φωνάζουν συνθήματα το θεωρώ ηλίθιο και δεν το σχολιάζω περεταίρω!
Επειδή είσαι πρωτοετής, επέτρεψέ μου να ξέρω λίγο περισσότερο τις μεθόδους με τις οποίες οι παρατάξεις συσπειρώνουν τα μέλη τους, ειδικά τα νεοεισερχόμενα. Η νίκη στη ΓΣ ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη ΔΑΠ να πορώσει τον κόσμο της.
Εσύ ως ρομαντική πρωτοετής μπορείς να πιστεύεις ότι έβρεξε πολιτικό πολιτισμό και ότι η ΔΑΠ εκπολιτίστικε και δεν έχει ανάγκη πλέον να πανηγυρίζει μετά από κάθε νίκη της. Εγώ πιστεύω ότι και η ΔΑΠ, όπως και κάθε άλλη παράταξη, παραμένει προσκολυμμένη στις λογικές της γηπεδοποίσης του συνδικαλισμού. Το τι από τα δύο ισχύει θα το διαπιστώσουμε την επόμενη φορά που η ΔΑΠ θα κερδίσει ΓΣ. Μέχρι τότε ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.
1.Δεν παρουσίασα σε καμιά περίπτωση ως δικά σου, πράγματα που δεν είπες. Είπα απλώς ότι "τι να έκαναν, να καθόντουσαν στη σχολή να τους σπάσουν τα κεφάλια?". Και αυτό ως συμπέρασμα της γενικότερης κατάστασης που επικρατούσε στη σχολή. Το κόκκινο πανί στη συνέλευση και κύριος στόχος του ξύλου που έπεσε ήταν οι ΔΑΠίτες.
Επίσης σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω ότι αξίζει να διακινυνεύσει τη σωματική του ακεραιότητα κάποιος, είτε άνηκει ανήκει στην ηγετική ομάδα κάποιας παράταξης είτε όχι. Στην τελική είμαστε όλοι φοιτητές με κοινό στόχο τη μόρφωση και όχι να αλληλοσκοτωνόμαστε στα πανεπιστήμια.
2.Με όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί δικαιολογημένα είμαι επιθετική και λίγα που λέω.
3. Από που και ως που βγάζεις το συμπέρασμα ότι είμαι πρωτοετής? Εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Επειδή αναφέρθηκα σε πράγματα με τα οποία διαφωνείς, δεν πάει να πει ότι η άποψη μου, είναι αυτή που είναι λόγω απειρίας. Το ότι εσύ "ξέρεις και πέντε πράγματα" με αφήνει παγερά αδιάφορη γιατί στα 4 χρόνια που είμαι αισίως στη σχολή εγώ έχω δεί δέκα. Και οι χαρακτηρισμοί του τύπου "ρομαντική πρωτοετής" θα σε παρακαλούσα να λείπουν..
-------------------------------------------------------------------
fotisaueb wrote:Εδώ η ΔΑΠ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει καμιά δεκαριά άτομα που τους γιαρτώνουν και τους πετάν αυγά δηλαδή να προασπίσει το δικαίωμα της να μιλήσει στην γενική συνέλευση και πιστεύετε μερικοί ότι θα έφερνε μετά την νίκη της τραμπούκους για αντίποινα?. Αυτό θα μπορούσε κανείς να το πει αν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει αυτούς τους 10-20-30 και άρα να αντιμετωπίσει και τυχόν άλλα αντίποινα που θα υπήρχαν μετά απο μία τέτοια κίνηση.
Σκεφτείτε την θέση της ΔΑΠ αυτή την στιγμή αφενός δεν έχει γραφείο ουτε καν αρχείο αφετέρου έχει εξαφανιστεί. Αλήθεια πιστεύετε ότι θα έκανε μια τόσο αφελής κίνηση?
Τώρα αν κάποιος βλαμένος συγνώμη κιόλας για την έκφραση ενήργησε αυτοβούλως είναι άλλο θέμα.
Πάντως για να κλείσω εδώ είναι αίσχος άνθρωποι που θέλουν να λέγονται επιστήμονες να φέρονται έτσι. Αν μη τι άλλο δεν μας αξίζει να βρισκόμαστε σε αυτό το κτίριο που λέγεται ΑΣΟΕΕ και βάζω τον πληθυντικό γιατι φταίμε και εμείς που τα/τους ανεχόμαστε.
++ fotisaueb
Moderation Message
Παρακαλώ
να αποφεύγετε τα διπλά Post
merged by Punisher