Εστιατόριο σχολής-Κακή ποιότητα φαγητού

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Swtos
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc

Post by Swtos » Fri Jan 12, 2007 10:33 pm

Προσωπικά συνεχίζω να τρωω στο εστιατόριο για 6η χρονιά κ ποτε δεν είχα κανενα προβλημα, ουτε δηλητηριαση ούτε διαταραχή ούτε τίποτα. Σε γενικές γραμμες θεωρώ το φαγητό καλό, ειδικά αν αναλογιστούμε τη μαζική παραγωγή που προαναφερθηκε. Το τραγικό που εχω να παρατηρησω είναι πως πολλά παιδία, οταν ημουν 1ο ετος, δοκίμασαν το φαγητο κ δεν τους αρεσε και κατεληξαν να τρωνε σε Goodies και τα συναφή fast-food. Δηλαδή εκεί η ποιότητα είναι καλύτερη του εστιατορίου? Είναι ποιο θρεπτικά τα γευματα? Γιατι το φαγητό στο εστιατόριο νομίζω πλησιάζει περισσότερο το σπιτικό φαγητό απο αυτό στα Goodies.
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract

-The Godfather
StormRider
Gbyte level
Gbyte level
Post by StormRider » Sat Jan 13, 2007 1:54 am

Swtos wrote:Προσωπικά συνεχίζω να τρωω στο εστιατόριο για 6η χρονιά κ ποτε δεν είχα κανενα προβλημα, ουτε δηλητηριαση ούτε διαταραχή ούτε τίποτα. Σε γενικές γραμμες θεωρώ το φαγητό καλό, ειδικά αν αναλογιστούμε τη μαζική παραγωγή που προαναφερθηκε. Το τραγικό που εχω να παρατηρησω είναι πως πολλά παιδία, οταν ημουν 1ο ετος, δοκίμασαν το φαγητο κ δεν τους αρεσε και κατεληξαν να τρωνε σε Goodies και τα συναφή fast-food. Δηλαδή εκεί η ποιότητα είναι καλύτερη του εστιατορίου? Είναι ποιο θρεπτικά τα γευματα? Γιατι το φαγητό στο εστιατόριο νομίζω πλησιάζει περισσότερο το σπιτικό φαγητό απο αυτό στα Goodies.
Συμφωνώ απόλυτα...
...σιγά ρε παιδία... εδώ οι δικοί μας δεν είχαν να φάνε. Και θα μας πειράξει το φαγητό στην ΑΣΟΕΕ???

Όσο για το μενού... υπάρχουν φορές που η εφευρετικότητα των Σεφ αξίζει τουλάχιστον αναγνώρισης όταν δεν θέλουν να πετάξουν φαγητά :-)

Έχω ένα τop5: Mακαρόνια με κιμά , Ομελέτα , Πίτσα , Φακές και καρμπονάρα... τώρα αν μου ρθουν καλύτερα θα ποστάρω!
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Serendipity » Sat Jan 13, 2007 10:03 am

StormRider wrote: Συμφωνώ απόλυτα...
...σιγά ρε παιδία... εδώ οι δικοί μας δεν είχαν να φάνε. Και θα μας πειράξει το φαγητό στην ΑΣΟΕΕ???
οτι οι γονεις μας δεν ειχαν να φανε δεν σημαινει πως εμεις πρεπει να τρωμε σκουπιδια ειτε να θετουμε τον εαυτο μας σε κινδυνο.ειναι ανεδαφικο ως επιχειρημα αγαπητε συναδελφε.θεωρητικα ζουμε σε μια ανεπτυγμενη χωρα απο την οποια απαιτουμε καποια πραγματα και πρεπει να μαχομαστε για το καλυτερο δυνατο και οχι να μας διακατεχει ενα πνευμα ωχαδελφισμου.επισης,γιατι δν εχουν τα φαγητα που γραφουν στο μενου?αυτο το ανερτημενο μενου τι ειναι για ομορφια ή για ξεκαρφωμα?
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Sat Jan 13, 2007 12:58 pm

Και εγώ συμφωνώ..
Μια χαρά το βρίσκω το φαγητό , και κλασσικά παίρνω διπλή μερίδα.. :)
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Sat Jan 13, 2007 6:13 pm

Ας προσπαθούσατε κι εσείς να μαγειρέψετε για 3000 άτομα και να δούμε αν θα ήταν νόστιμο!

:-)
default_user
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by default_user » Sat Jan 13, 2007 8:19 pm

Τα πράγματα είναι απλά....Το για πόσα άτομα μαγειρεύεις είναι σημαντικό δεδομένο αλλά όχι αναγκαίο για να δικαιολογεί τέτοια άθλια ποιότητα......Επίσης ο κ.Μπούτρης (νομίζω έτσι λέγεται ), έχει υπογράψει συμβόλαιο με το πανεπιστήμιο μας και παρέχει τις υπηρεσίες του επί χρήμασι!!!!Έφόσον λοιπόν ο κύριος έχει από το πανεπιστήμιο εξαρτημένη σχέση , αφού παίρνει χρήματα για αυτό που κάνει , οφείλει να το κάνει και καλά!
Άραγε όμως δεν υπάρχει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιο αυτό , που να αναγκάζει τον κύριο αυτόν να έχει ένα μινιμουμ ποιότητας στα γεύματα του.Και εάν υπάρχει τέτοια ρήτρα γιατί το πανεπιστήμιο κάνει τα στραβά μάτια??Μήπως έχει συμφέρον?ή μήπως απλά αδιαφορεί?και γιατί όταν παρατίθεται μπουφές στους χώρους του πανεπιστημίου σε διάφορες εκδηλώσεις , με φαγητά πάλι από την ιδιωτική επιχείρηση του υπογείου μας, η ποιότητα είναι πέρα για πέρα καλή?

Αν ο εστιάτορας ρίχνει την ποιότητα για να έχει μεγαλύτερο κέρδος , αυτό δεν μπορεί να γίνεται σε βάρος της ποιότητας του φαγητού που τρώνε οι φοιτητές.Άραγε τον ελέγχει κανείς?Ίσως ο ΕΦΕΤ πρέπει για αρχή να του κάνει μια επίσκεψη..αυτά
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Sat Jan 13, 2007 9:20 pm

Καταρχάς ο μπουφές σε εκδηλώσεις του αμφιθεάτρου Αντωνιάδου είναι από άλλες εταιρίες catering. Οι διάφοροι φορείς που κάνουν εκδηλώσεις πληρώνουν από τον προϋπολογισμό τους εταιρίες catering. Μάλιστα πολλές φορές έχω δεί σε τέτοιες εκδηλώσεις να μπουκάρουν κάτι άσχετοι τύποι για να φάνε. Δεν έχει σχέση ο εστιάτορας. Και στο κάτω κάτω τι περιμένετε, αν δείτε περίεργα πράγματα στο πιάτο ζητήστε εξηγήσεις, πάρετε πρωτοβουλία.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Sat Jan 13, 2007 9:30 pm

default_user wrote:Τα πράγματα είναι απλά....Το για πόσα άτομα μαγειρεύεις είναι σημαντικό δεδομένο αλλά όχι αναγκαίο για να δικαιολογεί τέτοια άθλια ποιότητα......Επίσης ο κ.Μπούτρης (νομίζω έτσι λέγεται ), έχει υπογράψει συμβόλαιο με το πανεπιστήμιο μας και παρέχει τις υπηρεσίες του επί χρήμασι!!!!Έφόσον λοιπόν ο κύριος έχει από το πανεπιστήμιο εξαρτημένη σχέση , αφού παίρνει χρήματα για αυτό που κάνει , οφείλει να το κάνει και καλά!
Άραγε όμως δεν υπάρχει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιο αυτό , που να αναγκάζει τον κύριο αυτόν να έχει ένα μινιμουμ ποιότητας στα γεύματα του.Και εάν υπάρχει τέτοια ρήτρα γιατί το πανεπιστήμιο κάνει τα στραβά μάτια??Μήπως έχει συμφέρον?ή μήπως απλά αδιαφορεί?και γιατί όταν παρατίθεται μπουφές στους χώρους του πανεπιστημίου σε διάφορες εκδηλώσεις , με φαγητά πάλι από την ιδιωτική επιχείρηση του υπογείου μας, η ποιότητα είναι πέρα για πέρα καλή?

Αν ο εστιάτορας ρίχνει την ποιότητα για να έχει μεγαλύτερο κέρδος , αυτό δεν μπορεί να γίνεται σε βάρος της ποιότητας του φαγητού που τρώνε οι φοιτητές.Άραγε τον ελέγχει κανείς?Ίσως ο ΕΦΕΤ πρέπει για αρχή να του κάνει μια επίσκεψη..αυτά
συμφωνω απολυτα κατι πρεπει να γινει.ειναι επικινδυνο να τρωμε σαλατες χωρις να ειναι καλα καθαρισμενες,χορτα μισοβρασμενα,μπιφτεκια που μυριζουν,πατατες με ζωηφια,επιτελους ας σταματησει η εκμεταλευση σε βαρος των φοιτητων.
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
vicky
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by vicky » Sat Jan 13, 2007 9:40 pm

παιδια παντως ο κιμας ειναι σκέτη αηδία,οτιδηποτε και αν φτιαξουν μ'αυτον.Εγω πάντως οταν πάω εκεί,τρωω ή σουβλάκια αμα εχουν ή club sandwish (ο θεος να το κανει),η καμια μακαροναδα,ολα τα αλλα τα συχενομαι απιστευτα.
M.I.T.as
byte level
byte level

Post by M.I.T.as » Sun Jan 14, 2007 3:32 pm

rapadder wrote:Καταρχάς ο μπουφές σε εκδηλώσεις του αμφιθεάτρου Αντωνιάδου είναι από άλλες εταιρίες catering. Οι διάφοροι φορείς που κάνουν εκδηλώσεις πληρώνουν από τον προϋπολογισμό τους εταιρίες catering. Μάλιστα πολλές φορές έχω δεί σε τέτοιες εκδηλώσεις να μπουκάρουν κάτι άσχετοι τύποι για να φάνε. Δεν έχει σχέση ο εστιάτορας. Και στο κάτω κάτω τι περιμένετε, αν δείτε περίεργα πράγματα στο πιάτο ζητήστε εξηγήσεις, πάρετε πρωτοβουλία.
Κάνεις λάθος εδώ. Σε όλες τις εκδηλώσεις ο μπουφές είναι του Μπούτρη.
It is forbidden to kill. therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets.
Voltaire
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Sun Jan 14, 2007 3:52 pm

Το επίσης απαράδεκτο είναι που δεν έχουν πάντα τυρί. Ας κόψουν κάτι από την ποικιλία των πιάτων να βάλουν και κανένα κομματάκι φέτα...Δε κοστίζει πολύ...
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Re: Εστιατόριο σχολής-Κακή ποιότητα φαγητού

Post by zweistein » Sun Jan 14, 2007 3:52 pm

xrokos wrote:
Έχω και photo με μαρούλι και μαμουνάκια μέσα. Έρχεται soon!
Άντε, έχω σκάσει να παριμένω! :-D :-p
Image
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Re: Εστιατόριο σχολής-Κακή ποιότητα φαγητού

Post by xrokos » Sun Jan 14, 2007 5:00 pm

zweistein wrote:
xrokos wrote:
Έχω και photo με μαρούλι και μαμουνάκια μέσα. Έρχεται soon!
Άντε, έχω σκάσει να παριμένω! :-D :-p
Από αύριο! Πάντως η ανάλυση είναι άθλια αλλά αφου σας το υποσχέθηκα θα τη βάλω.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Tue Jan 16, 2007 4:04 am

Το ότι είναι αναπόφευκτο να συμβαίνει δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και μια ωραία συλλογή υπογραφών, λέω τώρα εγώ.
Το ότι γίνεται προσπάθεια ναι μεν αναγνωρίζεται αλλά εφόσον υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης γιατί να μην γίνει βελτίωση...
Btw μέχρι τώρα την έχω βγάλει καθαρός πάντως και με έχει σώσει κάποιες δύσκολες ημέρες.
Αλλά και για την ιστορία και ένας γνωστός μου είχε πάθει δηλητηρίαση.
Αλλά αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες... ;)
S.S.D.D.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”