Εστιατόριο σχολής-Κακή ποιότητα φαγητού
- Swtos
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
Προσωπικά συνεχίζω να τρωω στο εστιατόριο για 6η χρονιά κ ποτε δεν είχα κανενα προβλημα, ουτε δηλητηριαση ούτε διαταραχή ούτε τίποτα. Σε γενικές γραμμες θεωρώ το φαγητό καλό, ειδικά αν αναλογιστούμε τη μαζική παραγωγή που προαναφερθηκε. Το τραγικό που εχω να παρατηρησω είναι πως πολλά παιδία, οταν ημουν 1ο ετος, δοκίμασαν το φαγητο κ δεν τους αρεσε και κατεληξαν να τρωνε σε Goodies και τα συναφή fast-food. Δηλαδή εκεί η ποιότητα είναι καλύτερη του εστιατορίου? Είναι ποιο θρεπτικά τα γευματα? Γιατι το φαγητό στο εστιατόριο νομίζω πλησιάζει περισσότερο το σπιτικό φαγητό απο αυτό στα Goodies.
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
-
- Gbyte level
Συμφωνώ απόλυτα...Swtos wrote:Προσωπικά συνεχίζω να τρωω στο εστιατόριο για 6η χρονιά κ ποτε δεν είχα κανενα προβλημα, ουτε δηλητηριαση ούτε διαταραχή ούτε τίποτα. Σε γενικές γραμμες θεωρώ το φαγητό καλό, ειδικά αν αναλογιστούμε τη μαζική παραγωγή που προαναφερθηκε. Το τραγικό που εχω να παρατηρησω είναι πως πολλά παιδία, οταν ημουν 1ο ετος, δοκίμασαν το φαγητο κ δεν τους αρεσε και κατεληξαν να τρωνε σε Goodies και τα συναφή fast-food. Δηλαδή εκεί η ποιότητα είναι καλύτερη του εστιατορίου? Είναι ποιο θρεπτικά τα γευματα? Γιατι το φαγητό στο εστιατόριο νομίζω πλησιάζει περισσότερο το σπιτικό φαγητό απο αυτό στα Goodies.
...σιγά ρε παιδία... εδώ οι δικοί μας δεν είχαν να φάνε. Και θα μας πειράξει το φαγητό στην ΑΣΟΕΕ???
Όσο για το μενού... υπάρχουν φορές που η εφευρετικότητα των Σεφ αξίζει τουλάχιστον αναγνώρισης όταν δεν θέλουν να πετάξουν φαγητά

Έχω ένα τop5: Mακαρόνια με κιμά , Ομελέτα , Πίτσα , Φακές και καρμπονάρα... τώρα αν μου ρθουν καλύτερα θα ποστάρω!
- Serendipity
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
οτι οι γονεις μας δεν ειχαν να φανε δεν σημαινει πως εμεις πρεπει να τρωμε σκουπιδια ειτε να θετουμε τον εαυτο μας σε κινδυνο.ειναι ανεδαφικο ως επιχειρημα αγαπητε συναδελφε.θεωρητικα ζουμε σε μια ανεπτυγμενη χωρα απο την οποια απαιτουμε καποια πραγματα και πρεπει να μαχομαστε για το καλυτερο δυνατο και οχι να μας διακατεχει ενα πνευμα ωχαδελφισμου.επισης,γιατι δν εχουν τα φαγητα που γραφουν στο μενου?αυτο το ανερτημενο μενου τι ειναι για ομορφια ή για ξεκαρφωμα?StormRider wrote: Συμφωνώ απόλυτα...
...σιγά ρε παιδία... εδώ οι δικοί μας δεν είχαν να φάνε. Και θα μας πειράξει το φαγητό στην ΑΣΟΕΕ???
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Και εγώ συμφωνώ..
Μια χαρά το βρίσκω το φαγητό , και κλασσικά παίρνω διπλή μερίδα..
Μια χαρά το βρίσκω το φαγητό , και κλασσικά παίρνω διπλή μερίδα..

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- default_user
- Kilobyte level
Τα πράγματα είναι απλά....Το για πόσα άτομα μαγειρεύεις είναι σημαντικό δεδομένο αλλά όχι αναγκαίο για να δικαιολογεί τέτοια άθλια ποιότητα......Επίσης ο κ.Μπούτρης (νομίζω έτσι λέγεται ), έχει υπογράψει συμβόλαιο με το πανεπιστήμιο μας και παρέχει τις υπηρεσίες του επί χρήμασι!!!!Έφόσον λοιπόν ο κύριος έχει από το πανεπιστήμιο εξαρτημένη σχέση , αφού παίρνει χρήματα για αυτό που κάνει , οφείλει να το κάνει και καλά!
Άραγε όμως δεν υπάρχει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιο αυτό , που να αναγκάζει τον κύριο αυτόν να έχει ένα μινιμουμ ποιότητας στα γεύματα του.Και εάν υπάρχει τέτοια ρήτρα γιατί το πανεπιστήμιο κάνει τα στραβά μάτια??Μήπως έχει συμφέρον?ή μήπως απλά αδιαφορεί?και γιατί όταν παρατίθεται μπουφές στους χώρους του πανεπιστημίου σε διάφορες εκδηλώσεις , με φαγητά πάλι από την ιδιωτική επιχείρηση του υπογείου μας, η ποιότητα είναι πέρα για πέρα καλή?
Αν ο εστιάτορας ρίχνει την ποιότητα για να έχει μεγαλύτερο κέρδος , αυτό δεν μπορεί να γίνεται σε βάρος της ποιότητας του φαγητού που τρώνε οι φοιτητές.Άραγε τον ελέγχει κανείς?Ίσως ο ΕΦΕΤ πρέπει για αρχή να του κάνει μια επίσκεψη..αυτά
Άραγε όμως δεν υπάρχει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιο αυτό , που να αναγκάζει τον κύριο αυτόν να έχει ένα μινιμουμ ποιότητας στα γεύματα του.Και εάν υπάρχει τέτοια ρήτρα γιατί το πανεπιστήμιο κάνει τα στραβά μάτια??Μήπως έχει συμφέρον?ή μήπως απλά αδιαφορεί?και γιατί όταν παρατίθεται μπουφές στους χώρους του πανεπιστημίου σε διάφορες εκδηλώσεις , με φαγητά πάλι από την ιδιωτική επιχείρηση του υπογείου μας, η ποιότητα είναι πέρα για πέρα καλή?
Αν ο εστιάτορας ρίχνει την ποιότητα για να έχει μεγαλύτερο κέρδος , αυτό δεν μπορεί να γίνεται σε βάρος της ποιότητας του φαγητού που τρώνε οι φοιτητές.Άραγε τον ελέγχει κανείς?Ίσως ο ΕΦΕΤ πρέπει για αρχή να του κάνει μια επίσκεψη..αυτά
- rapadder
- Gbyte level
Καταρχάς ο μπουφές σε εκδηλώσεις του αμφιθεάτρου Αντωνιάδου είναι από άλλες εταιρίες catering. Οι διάφοροι φορείς που κάνουν εκδηλώσεις πληρώνουν από τον προϋπολογισμό τους εταιρίες catering. Μάλιστα πολλές φορές έχω δεί σε τέτοιες εκδηλώσεις να μπουκάρουν κάτι άσχετοι τύποι για να φάνε. Δεν έχει σχέση ο εστιάτορας. Και στο κάτω κάτω τι περιμένετε, αν δείτε περίεργα πράγματα στο πιάτο ζητήστε εξηγήσεις, πάρετε πρωτοβουλία.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- Serendipity
- Gbyte level
συμφωνω απολυτα κατι πρεπει να γινει.ειναι επικινδυνο να τρωμε σαλατες χωρις να ειναι καλα καθαρισμενες,χορτα μισοβρασμενα,μπιφτεκια που μυριζουν,πατατες με ζωηφια,επιτελους ας σταματησει η εκμεταλευση σε βαρος των φοιτητων.default_user wrote:Τα πράγματα είναι απλά....Το για πόσα άτομα μαγειρεύεις είναι σημαντικό δεδομένο αλλά όχι αναγκαίο για να δικαιολογεί τέτοια άθλια ποιότητα......Επίσης ο κ.Μπούτρης (νομίζω έτσι λέγεται ), έχει υπογράψει συμβόλαιο με το πανεπιστήμιο μας και παρέχει τις υπηρεσίες του επί χρήμασι!!!!Έφόσον λοιπόν ο κύριος έχει από το πανεπιστήμιο εξαρτημένη σχέση , αφού παίρνει χρήματα για αυτό που κάνει , οφείλει να το κάνει και καλά!
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

Κάνεις λάθος εδώ. Σε όλες τις εκδηλώσεις ο μπουφές είναι του Μπούτρη.rapadder wrote:Καταρχάς ο μπουφές σε εκδηλώσεις του αμφιθεάτρου Αντωνιάδου είναι από άλλες εταιρίες catering. Οι διάφοροι φορείς που κάνουν εκδηλώσεις πληρώνουν από τον προϋπολογισμό τους εταιρίες catering. Μάλιστα πολλές φορές έχω δεί σε τέτοιες εκδηλώσεις να μπουκάρουν κάτι άσχετοι τύποι για να φάνε. Δεν έχει σχέση ο εστιάτορας. Και στο κάτω κάτω τι περιμένετε, αν δείτε περίεργα πράγματα στο πιάτο ζητήστε εξηγήσεις, πάρετε πρωτοβουλία.
It is forbidden to kill. therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets.
Voltaire
Voltaire
- zweistein
- Wow! Terabyte level
Re: Εστιατόριο σχολής-Κακή ποιότητα φαγητού
Άντε, έχω σκάσει να παριμένω!xrokos wrote:
Έχω και photo με μαρούλι και μαμουνάκια μέσα. Έρχεται soon!

Re: Εστιατόριο σχολής-Κακή ποιότητα φαγητού
Από αύριο! Πάντως η ανάλυση είναι άθλια αλλά αφου σας το υποσχέθηκα θα τη βάλω.zweistein wrote:Άντε, έχω σκάσει να παριμένω!xrokos wrote:
Έχω και photo με μαρούλι και μαμουνάκια μέσα. Έρχεται soon!![]()
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- ciao
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Το ότι είναι αναπόφευκτο να συμβαίνει δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και μια ωραία συλλογή υπογραφών, λέω τώρα εγώ.
Το ότι γίνεται προσπάθεια ναι μεν αναγνωρίζεται αλλά εφόσον υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης γιατί να μην γίνει βελτίωση...
Btw μέχρι τώρα την έχω βγάλει καθαρός πάντως και με έχει σώσει κάποιες δύσκολες ημέρες.
Αλλά και για την ιστορία και ένας γνωστός μου είχε πάθει δηλητηρίαση.
Αλλά αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες...
Το ότι γίνεται προσπάθεια ναι μεν αναγνωρίζεται αλλά εφόσον υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης γιατί να μην γίνει βελτίωση...
Btw μέχρι τώρα την έχω βγάλει καθαρός πάντως και με έχει σώσει κάποιες δύσκολες ημέρες.
Αλλά και για την ιστορία και ένας γνωστός μου είχε πάθει δηλητηρίαση.
Αλλά αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες...

S.S.D.D.