Εξεταστική
- tZoLe
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Δεν ξέρουμε πότε συνεδριάζει η Σύγκλητος;;;

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
-
- Gbyte level
- Fairy
- Gbyte level
Βασικά ο κάθε δημοσιογράφος λέει και άλλο. Σήμερα το πρωί ένας στη ΝΕΤ είπε πως ασκούνται πιέσεις να "παγώσει η λειτουργία των πανεπιστημίων ως τον Ιούνιο". Αν πίστευα τον τύπο τώρα δεν θα ήμουν εδώ να γράφω στο φόρουμ αλλά σε κανένα νοσοκομείο...
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- hello_kitty
- Kilobyte level
- Serendipity
- Gbyte level
παιδια το ακουσα και εγω απο mega kai ant1 αμα ισχυει θα παω να παρω τα βουνα και τα λαγκαδια τζαμπα τοσο διαβασμα για να μπω στο πανεπιστημιο και να μορφωθω...Fairy wrote:Βασικά ο κάθε δημοσιογράφος λέει και άλλο. Σήμερα το πρωί ένας στη ΝΕΤ είπε πως ασκούνται πιέσεις να "παγώσει η λειτουργία των πανεπιστημίων ως τον Ιούνιο". Αν πίστευα τον τύπο τώρα δεν θα ήμουν εδώ να γράφω στο φόρουμ αλλά σε κανένα νοσοκομείο...

-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- hello_kitty
- Kilobyte level
Γεια σας σε όλους! Μόλις κατάφερα να παρακολουθήσω την συζήτηση λόγω δουλειάς. Ρε παιδιά τι λέμε; είμαι ήδη 5ο έτος από το καλοκαίρι και την ιστοριούλα αυτή. Αμαν πια, εμείς πτυχίο πότε θα έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε;;; Χε για να δούμε...
Αυτό για τα νοσοκομεία να το ξαναπείς, αμα γίνει κάτι τέτοιο καταστραφήκαμε, αλλά και εγώ δεν το βλέπω, τα media δεν είναι και να τα εμπιστεύεσαι και πολύ...
Αυτό για τα νοσοκομεία να το ξαναπείς, αμα γίνει κάτι τέτοιο καταστραφήκαμε, αλλά και εγώ δεν το βλέπω, τα media δεν είναι και να τα εμπιστεύεσαι και πολύ...
The power of the Dark Side of the Force...
- MiRacLe^f
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Δεν συμμερίζομαι καθόλου αυτή την άποψη.PASCAL wrote:Πάντως αξίζει να αναγνωρίσουμε την κίνηση των τεσσάρων πρυτάνεων που προτείνουν στην κυβέρνηση να παγώσει τις μεταρυθμίσεις για ένα εξάμηνο.
Δεν είναι λύση το πάγωμα των μεταρρυθμίσεων. Αν δεν κάνω λάθος διεξάγεται Ανοικτός διάλογος για την Παιδεία, όμως οι κινητοποιήσεις δεν ζητούν περισσότερο χρόνο για διάλογο αλλά πλήρης απόσυρση του νομοσχεδίου.
Ότι έγινε το καλοκαίρι συμβαίνει και τώρα και θα ξανασυμβεί μετά.
Εάν κινδυνεύει το εξάμηνο, η εξεταστική και όλη η Παιδεία από αυτό το νομοσχέδιο θα συνεχίσει να κινδυνεύει εφόσον είμαστε στο μετέωρο βήμα.
Έτσι ποιος ο λόγος συντήρησης της διαμάχης για να αναζωπυρωθεί στο τέλος του επομένου εξαμήνου με το ίδιο αίτημα και σαφώς τις ίδιες συνέπειες;
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ
ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ
ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Ούτε εγώ είμαι υπερ του παγώματος των "αλλαγών" στο Νόμο Πλαίσιο και το άρθρο 16 αλλά υπερ της οριστικής απόσυρσης τους. Πιστεύω όμως ότι και μ' αυτόν τον τρόπο, από πάγωμα σε πάγωμα κάποια στιγμή θα μπούν στο συρτάρι οι λεγόμενες "μεταρυθμίσεις". Είναι ο πιό ανώδυνος τρόπος για την κυβέρνηση να υποχωρήσει και να σκεφτεί τα λάθη της, διαφορετικά το κύμα το καταλήψεων και των διαδηλώσεων θα γίνει ο φόβος και ο τρόμος της για την υπόλοιπη θητεία.
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Από τον πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τον πρύτανη του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, τον πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών.
Last edited by PASCAL on Fri Jan 26, 2007 3:59 am, edited 1 time in total.
- MiRacLe^f
- Kilobyte level
Μπορεί για την κυβέρνηση όπως λες να είναι ο πιο ανώδυνος τρόπος αλλά έχει κοστίσει και κοστίζει στους φοιτητές. Και το λέω αυτό γιατί εάν παγώσουν οι μεταρρυθμίσεις, οι κινητοποιήσεις δεν θα συνεχιστούν απαιτώντας απόσυρση αλλά η πανεπιστημιακή κοινότητα θα εφησυχαστεί και έτσι θα μας κοστίσει τουλάχιστο άλλη μια φορά. Δεν φαντάζομαι ότι είναι ένα παιχνίδι που περιμένουμε τον αντίπαλο σιγά σιγά να υποχωρεί αντί το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο και να 'νικήσουμε'.. ή έστω να τελειώσουμε το παιχνίδι.
@ciao
http://www.skai.gr/master_story.php?id=37135
@ciao
http://www.skai.gr/master_story.php?id=37135
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ
ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
-
- Mbyte level
Για τί να την αναγνωσίσουμε; Επειδή θα μας καταστρέψουν ΑΚΟΜΑ ένα εξάμηνο με αυτή την κίνηση;PASCAL wrote:Πάντως αξίζει να αναγνωρίσουμε την κίνηση των τεσσάρων πρυτάνεων που προτείνουν στην κυβέρνηση να παγώσει τις μεταρυθμίσεις για ένα εξάμηνο.
Καλύτερα η κυβέρνηση να περάσει το νομοσχέδιο τώρα, να διαμαρτυρηθούν όσοι δεν συμφωνούν με αυτό και εν τέλει να ηρεμήσουν και να συνεχίσουμε όλοι τις ζωές μας...
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
- sagwnias
- Gbyte level
Καλύτερα η κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο τώραshodanjr_gr wrote:Για τί να την αναγνωσίσουμε; Επειδή θα μας καταστρέψουν ΑΚΟΜΑ ένα εξάμηνο με αυτή την κίνηση;PASCAL wrote:Πάντως αξίζει να αναγνωρίσουμε την κίνηση των τεσσάρων πρυτάνεων που προτείνουν στην κυβέρνηση να παγώσει τις μεταρυθμίσεις για ένα εξάμηνο.
Καλύτερα η κυβέρνηση να περάσει το νομοσχέδιο τώρα, να διαμαρτυρηθούν όσοι δεν συμφωνούν με αυτό και εν τέλει να ηρεμήσουν και να συνεχίσουμε όλοι τις ζωές μας...

- koki
- Kilobyte level
Πάγωμα για ένα εξάμηνο = Δεν ξέρω τι μου γίνεται με τα ακαδημαικά μέχρι το Σεπτέμβρη, και στην περίπτωσή μου = Δεν ξέρω τι μου γίνεται με το πτυχίο μέχρι το Σεπτέμβρη, aka κάνα 6μηνο έξτρα σταντέ.
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία
Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D