Περάσανε χθες το μεσημέρι να με πάρουνε κάτι καημένοι φίλοι μου που ήρθαν από θεσσαλονίκη για να πάμε σε ένα χωριό του Πηλίου. Όλα ήταν μια χαρά ώσπου μου είπαν ότι μιλάω πολύ και τους ζάλισα. Τι το θέλανε και μου την είπανε? Μετά από 5 λεπτά και ενώ ετοιμαζόμασταν να την κάνουμε για σπίτι τρύπησε το λάστιχο από το αυτοκίνητο. Για την ιστορία από τις 4 φορές που έχουν έρθει Βόλο φέτος, τις 3 έχει τρυπήσει το λάστιχο από 3 διαφορετικά αυτοκίνητά τους. Τις 2 φορές ήμουν εγώ μέσα, ενώ την τρίτη τρύπησε λίγο πριν φτάσουν στην καφετέρια που καθόμουν.
Χρεώσεις για το νέο έτος που έρχεται:
-Ποδαρικό χριστουγέννων: 20 ευρό
-Ποδαρικό Πρωτοχρονιάς: 52,35 ευρό (περιλαμβάνεται και το δώρο 12,35 ευρό)
-Ποδαρικό σε νεόκτιστο σπίτι: μονοκατοικία-15 ευρό, διόροφο-25 ευρό και μετά ανεβαίνουμε 5 ευρό ανά όροφο.
-Απλές ευχές σε νιόπαντρο ζευγάρι: 10 ευρό.
-Ποικιλία ευχών σε νιόπαντρο ζευγάρι: 15 ευρό.
-Ευχές που ξεπερνούν τα 5 λεπτά: 30 ευρό.
-Σε περίπτωση που τα ποδαρικά έρχονται πακέτο, από το δεύτερο ποδαρικό και μετά πέφτω στην μισή τιμή.
-Οποιαδήποτε ιδιαίτερη τελετή πριν το ποδαρικό ή τις ευχές (βελονισμός, μάγεια, κατάρες κτλ) χρεώνεται 13 ευρό επιπλέον.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν για την περίοδο Σεπτέμβριος 2004 - Αύγουστος 2005.
Για οποιαδήποτε τροποποίηση του κοστολογίου θα πραγματοποιηθεί άμεση ενημέρωση.
Γίνονται διευκολύνσεις σε φοιτητές.
Οποιαδήποτε επιπλέον κακία-κατάρα επιθυμείτε, είμαστε σε θέση να σας την πραγματοποιήσουμε άμεσα και με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.
Ευχαριστώ,
ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!
The road goes on forever...