Περί γκαντεμιάς...

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by HdkiLLeR » Thu Jul 29, 2004 11:57 am

lumenintervalum wrote:4 μόνο φέτος??καλά τι τους κάνεις επιτέλους??
Άστα να πάνε...και οι 2 ήταν scsi σε ένα routeράκι στημένο μούρλια(RAID-5,journal κλπ κλπ)...Πολύ στεναχωρέθηκα... :cry: :cry:
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu Jul 29, 2004 12:04 pm

τώρα εγώ η αδαής γιατί νιώθω ότι μόλις διάβασα κινέζικα???:'(
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Thu Jul 29, 2004 12:13 pm

l0l ...google them :) ...Πλάκα κάνω. Απλά είχα χαλάσει πολύ πολύ πολύ πολύ ώρα για να το στήσω και μου χάλασε και ξενέρωσα...
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Thu Jul 29, 2004 3:14 pm

lumenintervalum wrote:τώρα εγώ η αδαής γιατί νιώθω ότι μόλις διάβασα κινέζικα???:'(
Ασε...Δεν είσαι η μόνη! :oops:
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Thu Jul 29, 2004 5:19 pm

HdkiLLeR wrote:Το nick μου δεν είναι τυχαίο...4 δισκοι μόνο φέτος....Βασικά πρέπει να φταίει ο κατσικοπόδαρος ο ablaz3r :-D . Το παλικάρι έχει σοβαρό πρόβλημα ...τα πάντα καταφέρνει να τα σκίζει όταν του χρειάζονται(μέχρι και pc απο μπαλκόνι του έφυγε)...Επειδή έχω link μαζί του πρέπει να με έχει επηρεάσει.
Ευτυχώς δεν έχουμε οπτική επαφή για να κάνω κάτι μαζί του...(ωχ!θα τα δει και θα πλακωθούμε... :-D ).Γιατί κοίταζα από το σπίτι του με τηλεσκόπιο να με βρω,αλλά μας κόβει η ΓΑΔΑ...Ούφ!!! :-D

Υ.Γ. Και νόμιζα ότι άλλος ήταν ο κατσικοπόδαρος (βλ. Γιάννη-Stardust)
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
minas
byte level
byte level

Post by minas » Thu Jul 29, 2004 5:20 pm

Όντας λίγο περίεργος να δοκιμάσω νεα filesystems που υποτηρίζει το linuxάκι στο venus, αλλάζω το /home και /var πάλι απο ext2 σε ext3 με quota support(αλλαγές kernel κλπ, εν τέλει λειτουργεί μια χαρά ο πυρήνας - πάλι καλά που δεν έσκασε γιατί θα ξανακατέβαινα) δεν έπαιζαν τα quotas σωστά σε ext3...τελικά μετά απο πολύ ψάξιμο σε forums/lists κλπ ανακαλύπτω ότι δεν παίζουν στην journaling ver του ext2(στο ext3 δηλαδή)
Μάλλον δεν έψαξες καλά για το συγκεκριμένο θέμα. Αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε, θυμάμαι ότι στον εξυπηρετητή Kypros το home partition, στο οποίο υπάρχουν quotas, έχει ext3 filesystem. Βέβαια τώρα που έβαλες XFS δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις πίσω (εκτός από πιθανές ανησυχίες σταθερότητας γιατί όπως και να το κάνουμε δεν έχει δοκιμαστεί όπως το ext3).
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Thu Jul 29, 2004 9:51 pm

minas wrote: Μάλλον δεν έψαξες καλά για το συγκεκριμένο θέμα. Αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε, θυμάμαι ότι στον εξυπηρετητή Kypros το home partition, στο οποίο υπάρχουν quotas, έχει ext3 filesystem. Βέβαια τώρα που έβαλες XFS δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις πίσω (εκτός από πιθανές ανησυχίες σταθερότητας γιατί όπως και να το κάνουμε δεν έχει δοκιμαστεί όπως το ext3).
Βάσικα για να είμαι ειλικρινής ξέχασα κάτι στο quota support στον kernel και μετά ξανά compile δεν έπαιζε... :) :) :)

HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Thu Jul 29, 2004 9:54 pm

TaRaNTuLa wrote: Υ.Γ. Και νόμιζα ότι άλλος ήταν ο κατσικοπόδαρος (βλ. Γιάννη-Stardust)
Μήν λές τέτοια ονόματα ρε θέλεις να πάθουμε κανένα main failure :). O digi 3 cisco aps έκαψε απ' ότι ξέρω και τελικά link δεν κάνανε.

Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Tue Aug 10, 2004 1:26 pm

Επειδή και εμένα μου φαίνονται κινέζικα όλα αυτά, θα πω τα δικά μου και λέτε εσείς ότι θέλετε! :-D
Οφείλω να ομολογήσω ότι προς μεγάλη μου έκπληξη επέστρεψα σώος και ασφαλής, χωρίς να μου έχει συμβεί απολύτως τίποτα και χωρίς να έχω κάνει κάποιο κακό και σε κανέναν άλλο που ασχολήθηκε μαζί μου! Α! Μόνο χθες στα τρένα που μόλις κοίταξα μια κυρία, η οποία προσπαθούσε να ανέβει στο βαγόνι, έπεσε και τσακίστηκε γιατί ο μηχανοηδηγός αποφάσισε να ξεκινήσει. Έγινε ένας μικρός χαμός εκεί.
Πριν από έναν χρόνο κατέβηκα με το κολητό μου Αθήνα για να με φιλοξενήσει. Όλα ήταν τόσο ιδανικά και δεν μπορούσα να φανταστω τι θα μπορούσε να συμβεί. Μέχρι που άνοιξε την πόρτα και όλο το σπίτι βρωμούσε και ήταν γεμάτο σκουλίκια. Είχε ψωφησει ένα ποντίκι. Από τότε κάθε φορά που κατεβαίναμε βρίσκαμε μέσα στο σπίτι ποντίκι. Αυτό έγινε για 3 φορές.
Ένα άλλο κορυφαίο έγινε επίσης πέρισυ. Κατέβαινα συχνά πικνά και συνέχεια γινόταν μικροχαζομάρες. Κάποια φάση είχα απογοητευτεί πάρα πολύ και λέω δεν θα αντέξω αλλη γκαντεμιά. Κατέβηκα και λίγο αφού έφτασα πέθανε η γιαγιά της κοπέλας μου....
Περπατούσα στην Αγία Βαρβάρα μετά από ένα ατελείωτο βράδυ αναποδιών, καθώς είχαμε χάσει τα κλειδιά από το σπίτι και γυρνούσαμε στους δρόμους σαν τις άδικες κατάρες. Περνώντας έξω από ένα σουβλατζίδικο μου ήρθε κάτι στην πλάτη. Γυρίζω και βλέπω κάτι τύπους να γελάνε και ένα αυγό να τρέχει πάνω στα ρούχα μου. Φυσικά εγώ εκνευρίστηκα και άρχισα να κατεβάζω ότι γα....δια ήξερα. Όταν όμως έβαλε ένας τύπος στο χέρι στην τσέπη και πήγε να τραβήξει μαχαιράκι κάναμε τη διαδρομή μέχρι το σπίτι τρέχοντας....
The road goes on forever...
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Tue Aug 10, 2004 1:29 pm

εγώ πάντως το είχα πει ότι δεν θα ανεχτώ γκαντεμιές στις διακοπές μας!!
A blink of an eye
A dream for the blind
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Tue Aug 10, 2004 1:39 pm

Τελικά μάλλον έχει να κάνει με τον άνθρωπο που συναναστρέφεσαι λες? Δεν ξέρω. Θα δείξει. Όταν είμαστε κοντά δεν γίνεται κάτι. Περίεργο...Θα το ψάξω. Δεν μπορεί να μου αποβάλεις την γκαντεμια μου! Πως θα ζήσω εγώ μετά?
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Fri Aug 13, 2004 1:06 am

χμ...μήπως τελικά οι γκαντεμίες είναι ένα είδος ανάγκης?κάπως σα να θες να ξέρεις ότι σου συμβαίνουν πράγματα για να σε τεστάρουν ή για να σε κάνουν να νιώσεις ότι όλο το σύμπαν ασχολείται μ εσένα;;χουχουχου!!
A blink of an eye
A dream for the blind
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Fri Aug 13, 2004 11:52 am

Ξέρεις, το να σου συμβαίνουν περίεργα πράγματα είναι ωραίο όταν έχει την πλάκα του και μετά γελάς. Όταν όμως δεν είναι και τόσο αστείο δεν νομίζω ότι με κάνει και το κέντρο του κόσμου! Κατάλαβες δεσποινίς μου? Ορίστε μας... Άντε μην πω ποιος είναι το κέντρο του κόσμου... :smt019 :smt013 :smt011 :smt012
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Fri Aug 13, 2004 4:18 pm

Vasilis wrote:Μέχρι που άνοιξε την πόρτα και όλο το σπίτι βρωμούσε και ήταν γεμάτο σκουλίκια. Είχε ψωφησει ένα ποντίκι. Από τότε κάθε φορά που κατεβαίναμε βρίσκαμε μέσα στο σπίτι ποντίκι. Αυτό έγινε για 3 φορές.
Μάλλον τρίτωσε το κακό :-D :-D

Ημαρτον
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Fri Aug 13, 2004 4:33 pm

semika εσύ δεν έχεις καμιά ιστορία να μας πεις? Έλα μην ντρέπεσαι! :)
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Fri Aug 13, 2004 5:18 pm

Φάση στο αεροδρόμιο του Ισραήλ...
Είχαμε πάει στους αγίους τόπους με συμμαθητές και εκεί που όλαν κυλούσαν ρολόι, την τελευτραία ημέρα της επίσκεψής μας, λέω στις φίλες μου "Εχε γούστο να γίνει καμμιά βόμβιστική επίθεση"

Με την άφιξή μας στο χώρο των επιβιβάσεων βλέπουμε ένα κουτί αμπαλαζαρισμένο στη μέση του διαδρόμου απογειώσεων... Σειρήνες ακούστηκαν και η αστυνομία, μετά από σχετικές ακινητοποιήσεις, διαπίστωσε οτι ήταν πράγματι βόμβα. Χάσαμε την πτήση και η επιστροφή μας ματαιώθηκε για την επόμενη μέρα.

Στην ίδια εκδρομή λέω σε μια συμμαθήτριά μου πρόσεχε μην πέσεις στην πισίνα. Αυτή τότε έκανα βουτιά απο ύψος 1m, και βρήκε πάτο, και έσπασε τη μύτη της.

Τέλος,
κάθε φορά που φεύγω για το εξωτερικό πιάνει φωτιά στην Πεντέλη, κοντά στο σπίτι μου. Καρατσεκαρισμένο... Ετσι μουρχεται να ειδοποιώ εκ των προτέρων την πυροσβεστική να έχει το νου της αυτές της μέρες.
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Fri Aug 13, 2004 5:24 pm

semika wrote:Τέλος,
κάθε φορά που φεύγω για το εξωτερικό πιάνει φωτιά στην Πεντέλη, κοντά στο σπίτι μου. Καρατσεκαρισμένο... Ετσι μουρχεται να ειδοποιώ εκ των προτέρων την πυροσβεστική να έχει το νου της αυτές της μέρες.
Η να μη φεύγεις.Κάτσε μην καταλάβουν οι γείτονες και οι περίοικοι ότι συμβαίνει αυτό και βγάλουν μέτρα περιορισμού εις βάρος σου... :-D

Υ.Γ. Άστα αυτά ρε πυρομανή!Βάζεις φωτιές τότε για να έχεις το τέλειο άλλοθι... (Πλάκα κάνω!Μα ποιος είμαι;;;Ο Φώσκολος ή ο Κεντέρης;;;;; :lol: )
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Fri Aug 13, 2004 5:32 pm

Μια και αναφέρεστε σε φωτιές, χθες το βράδυ μετά από τον αγώνα της Ιταλίας στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου και ενώ περπατούσαμε στην παραλία ακούμε την πυροσβεστική να περνά. Και τι γυρίσαν όλοι με ένα στόμα και μια φωνή να πούνε? "Πήρε φωτιά το στάδιο" Και σε ποιον γυρίσαν να απευθυνθούν? Σε μέεεεεεενα! Αςςςςςςς! :shock:
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Fri Aug 13, 2004 5:33 pm

TaRaNTuLa wrote:Μα ποιος είμαι;;; ο Κεντέρης;;;;; :lol:
Επίκαιρο σε βρίσκω. Χιχιχί.
Πάντως αυτό περί εξωτερικού πάντα συμβαίνει. Η Ιωάννα πάντα μου το κοπανάει :oops:
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Sun Aug 15, 2004 1:47 pm

Περάσανε χθες το μεσημέρι να με πάρουνε κάτι καημένοι φίλοι μου που ήρθαν από θεσσαλονίκη για να πάμε σε ένα χωριό του Πηλίου. Όλα ήταν μια χαρά ώσπου μου είπαν ότι μιλάω πολύ και τους ζάλισα. Τι το θέλανε και μου την είπανε? Μετά από 5 λεπτά και ενώ ετοιμαζόμασταν να την κάνουμε για σπίτι τρύπησε το λάστιχο από το αυτοκίνητο. Για την ιστορία από τις 4 φορές που έχουν έρθει Βόλο φέτος, τις 3 έχει τρυπήσει το λάστιχο από 3 διαφορετικά αυτοκίνητά τους. Τις 2 φορές ήμουν εγώ μέσα, ενώ την τρίτη τρύπησε λίγο πριν φτάσουν στην καφετέρια που καθόμουν. :shock:

Χρεώσεις για το νέο έτος που έρχεται:
-Ποδαρικό χριστουγέννων: 20 ευρό
-Ποδαρικό Πρωτοχρονιάς: 52,35 ευρό (περιλαμβάνεται και το δώρο 12,35 ευρό)
-Ποδαρικό σε νεόκτιστο σπίτι: μονοκατοικία-15 ευρό, διόροφο-25 ευρό και μετά ανεβαίνουμε 5 ευρό ανά όροφο.
-Απλές ευχές σε νιόπαντρο ζευγάρι: 10 ευρό.
-Ποικιλία ευχών σε νιόπαντρο ζευγάρι: 15 ευρό.
-Ευχές που ξεπερνούν τα 5 λεπτά: 30 ευρό.
-Σε περίπτωση που τα ποδαρικά έρχονται πακέτο, από το δεύτερο ποδαρικό και μετά πέφτω στην μισή τιμή.
-Οποιαδήποτε ιδιαίτερη τελετή πριν το ποδαρικό ή τις ευχές (βελονισμός, μάγεια, κατάρες κτλ) χρεώνεται 13 ευρό επιπλέον.

Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν για την περίοδο Σεπτέμβριος 2004 - Αύγουστος 2005.
Για οποιαδήποτε τροποποίηση του κοστολογίου θα πραγματοποιηθεί άμεση ενημέρωση.
Γίνονται διευκολύνσεις σε φοιτητές.
Οποιαδήποτε επιπλέον κακία-κατάρα επιθυμείτε, είμαστε σε θέση να σας την πραγματοποιήσουμε άμεσα και με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.

Ευχαριστώ,
ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!
nick
byte level
byte level

Post by nick » Sun Aug 15, 2004 3:31 pm

Ναι γεια σας...ηθελα να κανω μια ερωτηση....επισκεψη σε γραφειο καθηγητη τι χρεωση εχετε? :-D :-D
Μπορειτε να μου δωσετε και τον αριθμο λογαριασμου τραπεζης σας να σας βαλω τα χρηματα....??(μην παθουμε και τπτ)
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Mon Aug 16, 2004 10:00 am

Αν έρθει κάποιος και σου ζητήσει να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου εις βάρος καμιάς Δήμητρας.Μη δεχτείς!Να υπάρχει και καμιά αλληλεγγύη.Τόσες και τόσες συζητήσεις έχουμε κάνει από εδώ!Εν ανάγκη θα σου δώσω τα διπλά :-D !Άσε να φυλαγόμαστε γιατί μου φαίνεται ότι αρκετές κατάρες θα έχω αρχίσει να μαζεύω!
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”