PASCAL wrote: Τόσα συμφέροντα, τόσα πρότυπα, τόση προπαγάνδα, τόση πλύση εγκεφάλου και ορισμένοι νομίζουν ότι καθένας "παίρνει αυτό που του αξίζει"... Επιτέλους σε ποιά κοσμάρα ζούνε;
++
η προπαγάνδα είναι ύπουλη όμως,
η σωστή προπαγάνδα είναι αυτή που δεν καταλαβαίνεις.
@komatoskilo
1.δυστυχώς το ότι είσαι αριστερός(όχι εσύ γενικά μιλάω) είναι αμφισβητίσιμο στην εποχή μας..
εγώ γνωρίζω αριστερούς που μένουν στο ψυχικό, που σπουδάζουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά πανεπιστήμια,που έχουν εξοχικά στη μύκονο, που σε 2 χρόνια από τώρα θα τους δεχτούν στο MBA της ασοεε, που τους κόβει μισθό το κόμμα...κτλ μάλλον είναι λάθος να ταυτίζεται ο αγώνας του ΦΚ με την αριστερά.. αν από την άλλη ισχύει τότε είναι λάθος ο αγώνας.
2. πες μου λίγο το οφθαλμοφανές συμπέρασμα που έβγαλες από το κείμενο??? γιατί όπως έχει ακουστεί πολλάκις εδώ μέσα(όχι από σένα) οι παρωπίδες ίσως να εμποδίζουν τους υπόλοιπους..
δεν ξέρω αν ο αστυνομικός έιναι αθώος ή όχι.. πάντως αν όντως σπάσανε την πόρτα πρώτα καλά έκανε κ πυροβόλησε(στον αέρα πάντα!),θα έπρεπε να τον σκοτώσουν πρώτα???
πάντως τα επεισόδια των φοιτητών θεωρούνται απόλους η φυσιολογική συμπεριφορά του αυριανού επιστήμονα,παιδαγωγού,γιατρού που απλά τώρα ιδεολογικά είναι αντίθετος στο νομοσχέδιο!
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams