Γιατί αίσχος, νόμιμο δεν είναι. Γιατί να σεβαστούμε την απόφαση του φοιτητικού συλλόγου; Δεν μας συμφέρει και αφού έχουμε την δυνατότητα να την κλείσουμε τη σχολή. Εγώ προτείνω κάθε μέρα νέα Γ.Σ. έτσι ώστε να έχουμε φρέσκια απόφαση και καθημερινή σφυγομέτρηση.lewton wrote:Απλά αίσχος...
Κατάληψη ΙΙ
- tZoLe
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- Serendipity
- Gbyte level
- Sergeant_Eikosaris
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
Να ρωτήσω κάτι? Γιατί όταν βγαίνει υπέρ της κατάληψης να γίνεται κάθε εβδομάδα ΓΣ και όταν βγεί κατά της κατάληψης δεν πρέπει να ξαναγίνει ΓΣ?smoky wrote:Με μία διαφορά... νομίζω οτι αν βγαίνει κατάληψη δεν χρείαζεται νέα συνέλευση. το αποτέλεσμα είναι έγκυρο και δημοκρατικό!
It is forbidden to kill. therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets.
Voltaire
Voltaire
-
- Venus Project Founder
Γιατί το πανεπιστήμιο υπάρχει για να γίνονται μαθήματα.M.I.T.as wrote: Να ρωτήσω κάτι? Γιατί όταν βγαίνει υπέρ της κατάληψης να γίνεται κάθε εβδομάδα ΓΣ και όταν βγεί κατά της κατάληψης δεν πρέπει να ξαναγίνει ΓΣ?
Γιατί όταν δεν έβγαλε αποτέλεσμα η γενική αλλά η σχολή παρέμεινε κλειστή δεν είχες καμία απορία???
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
Απλά δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα...
Μετά από τέτοια γεγονότα πως να έχουμε ελπίδα οτι κάποτε θα ανοίξει η σχολή;;;
Δεν καταλαβαίνω γιατί το ΔΣ δέχτηκε να γίνει νέα γσ τόσο νωρίς....και γιατί έγινε ΔΣ...αφού όλα στη γσ ήταν νόμιμα και χωρίς επεισόδια και δεν αμφισβητήθηκε το αποτέλεσμα...
Πραγματικά δεν έχω λόγια...

Μετά από τέτοια γεγονότα πως να έχουμε ελπίδα οτι κάποτε θα ανοίξει η σχολή;;;

Δεν καταλαβαίνω γιατί το ΔΣ δέχτηκε να γίνει νέα γσ τόσο νωρίς....και γιατί έγινε ΔΣ...αφού όλα στη γσ ήταν νόμιμα και χωρίς επεισόδια και δεν αμφισβητήθηκε το αποτέλεσμα...
Πραγματικά δεν έχω λόγια...

- nookie
- Mbyte level
Παιδες ψυχραιμιαααα...Μην προεξοφλειτε οτι η σχολη θα κλεισει..Τι νοημα θα ειχε το οτι την ανοιξαμε στην τελευταια γενικη συνελευση τοτε???
Για να μας πουν οτι την ξανακλεινουμε?
Εξαλλου...οσοι την θελουν ανοιχτη,θα ψηφισουν κατι τετοιο!!
Ο σκοπος δεν ειναι διαφορετικος απο αυτον της Τεταρτης!
Και σορι ρε παιδες...Οταν ανοιξε η σχολη κανεις σας δεν ειχε υπολογισει οτι θα χανονταν μερες για γεν.συνελευσεις(δεν υπολογιζω την πιθανοτητα νεων καταληψεων)???
Παντως πιστευω πως επειδη το ειπαν τα ΕΑΑΚ δεν σημαινει και οτι ειναι αληθεια!!
Μπορει να ειναι απο αυτες τις informal γεν.συνελευσεις που μας εχουν συνηθισει!!
Ας δουμε τι θα πουν και οι αλλες παραταξεις...
Για να μας πουν οτι την ξανακλεινουμε?
Εξαλλου...οσοι την θελουν ανοιχτη,θα ψηφισουν κατι τετοιο!!
Ο σκοπος δεν ειναι διαφορετικος απο αυτον της Τεταρτης!
Και σορι ρε παιδες...Οταν ανοιξε η σχολη κανεις σας δεν ειχε υπολογισει οτι θα χανονταν μερες για γεν.συνελευσεις(δεν υπολογιζω την πιθανοτητα νεων καταληψεων)???
Παντως πιστευω πως επειδη το ειπαν τα ΕΑΑΚ δεν σημαινει και οτι ειναι αληθεια!!
Μπορει να ειναι απο αυτες τις informal γεν.συνελευσεις που μας εχουν συνηθισει!!
Ας δουμε τι θα πουν και οι αλλες παραταξεις...

Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
Παιδιά σεβασμός στους ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη από εμάς. Και εγώ δεν είμαι υπερ της συνέχισης των καταλήψεων(ούτε κομματοποιημένος) αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό να ειρωνευόμαστε τους άλλους για αυτά που πιστεύουν. Χθες φίλοι(ανεξάρτητοι) μου από το πολυτεχνείο πήγαν στην πορεία και έγιναν μούσκεμα μέχρι το βρακί(δεν είναι υπερβολή). Και εγώ ήμουν στο σπιτάκι μου στην ζεστασιά μου και διάβαζα στο forumSerendipity wrote:παιδιαα υπερβολικους σας βρισκω !Απλως οι συναδελφοι υποστηριζουν οτι Φωτιζει οτι καιγεται.Απλα μια παρακληση !αν ειναι να το κλεισουμε για κανα μηνα ακομη αν γινεται πειτε απο τωρα να ετοιμασω βαλιτσες για κανενα ταξιδακι μν με φαει κ η κλεισουρα...Καλο Πασχα ειπα?δν ειπα.Καλο πασχα!!!
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
- silegav
- Venus Project Founder
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά το πλαίσιο το οποίο ψηφίστηκε έλεγε για συνέλευση μετά το Πάσχα. Τα πλαίσια τα προηγούμενε προέβλεπαν συνέλευση την εβδομάδα που ερχόταν.Μ.Ι.Τ.as wrote:Να ρωτήσω κάτι? Γιατί όταν βγαίνει υπέρ της κατάληψης να γίνεται κάθε εβδομάδα ΓΣ και όταν βγεί κατά της κατάληψης δεν πρέπει να ξαναγίνει ΓΣ?
Οπότε δεν πρέπει να ξαναγίνει συνέλευση "γιατί έτσι αποφάσισε η Γ.Σ. των φοιτητών του ΟΠΑ" (το είπα καλά?)

- Serendipity
- Gbyte level
ναι οντως ημουν υπερβολικη,αλλα γιατι και οι αλλοι δν εχουν σεβασμο στη διαφορετικη αποψη απο αυτους?και δν καταλαβαινω την αξια να γινει μια καινουρια γενικη συνελευση.Μετα το πασχα πολυ ευχαριστως,αλλα αυτη η αβεβαιοτητα ειναι δν ειναι ανοιχτη η σχολη ειναι τελειως ψυχοφθορα.ολον αυτο το καιρο προσπαθω να ειμαι οσο το δυνατον πιο μετριοπαθης,αλλα το τελευταιο γεγονος μου δινει ενα μυνημα του τυπου :ενταξει ανοιξε η σχολη ,εμεις θα την ξανακλεισουμε...adam98 wrote:Παιδιά σεβασμός στους ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη από εμάς. Και εγώ δεν είμαι υπερ της συνέχισης των καταλήψεων(ούτε κομματοποιημένος) αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό να ειρωνευόμαστε τους άλλους για αυτά που πιστεύουν. Χθες φίλοι(ανεξάρτητοι) μου από το πολυτεχνείο πήγαν στην πορεία και έγιναν μούσκεμα μέχρι το βρακί(δεν είναι υπερβολή). Και εγώ ήμουν στο σπιτάκι μου στην ζεστασιά μου και διάβαζα στο forumSerendipity wrote:παιδιαα υπερβολικους σας βρισκω !Απλως οι συναδελφοι υποστηριζουν οτι Φωτιζει οτι καιγεται.Απλα μια παρακληση !αν ειναι να το κλεισουμε για κανα μηνα ακομη αν γινεται πειτε απο τωρα να ετοιμασω βαλιτσες για κανενα ταξιδακι μν με φαει κ η κλεισουρα...Καλο Πασχα ειπα?δν ειπα.Καλο πασχα!!!
Γνωριζαμε οτι ετσι θα ειναι παντως.
Οτι δηλαδη κατα πασα πιθανοτητα η σχολη θα εκλεινε,αυθαιρετα η μη,το προσεχες διαστημα και οτι λιγες πιθανοτητες υπηρχαν να μεινει ανοικτη εστω και για μια εβδομαδα,μεχρι το πασχα.
Το θεμα ειναι να μπορεσουμε να κανουμε κατι ετσι ωστε να μη συνεχιστει αυτο και στο επομενο εξαμηνο που βλεπω τα ιδια επιχειρηματα για καταληψεις και βρεθουμε στην ιδια κατασταση.
Το εξαμηνο εχει χαθει.Οποιος ισχυριστει το αντιθετο τοτε ας κανουμε μαθηματα μετα το πασχα και διακοπες μεχρι τοτε.
Οτι δηλαδη κατα πασα πιθανοτητα η σχολη θα εκλεινε,αυθαιρετα η μη,το προσεχες διαστημα και οτι λιγες πιθανοτητες υπηρχαν να μεινει ανοικτη εστω και για μια εβδομαδα,μεχρι το πασχα.
Το θεμα ειναι να μπορεσουμε να κανουμε κατι ετσι ωστε να μη συνεχιστει αυτο και στο επομενο εξαμηνο που βλεπω τα ιδια επιχειρηματα για καταληψεις και βρεθουμε στην ιδια κατασταση.
Το εξαμηνο εχει χαθει.Οποιος ισχυριστει το αντιθετο τοτε ας κανουμε μαθηματα μετα το πασχα και διακοπες μεχρι τοτε.

"Bound with all the weight of all the words he tried to say,
chained to all the places that he never wished to stay."
chained to all the places that he never wished to stay."
- nookie
- Mbyte level
Απο μια αποψη ισως να ειναι καλυτερα ετσι...ο καθ'ενας θα ξερει τι να κανει...Ποσο πιο πιεσμενοι δηλαδη θα μπορουσαμε να ημασταν απο αποψη ημ/νιων κτλ κτλ??
Τι θα προλαβαιναμε να κανουμε απο τα παρακατω(γιατι ολα "πρεπει " να γινουν)???
Εργασιες?
Παραδοσεις?
Εκλογες?
Γενικες συνελευσεις?
Διπλη Εξεταστικη?
Δεν παλευεται η κατασταση οσο καλοπροαιρετα και να το δεις...
Τι θα προλαβαιναμε να κανουμε απο τα παρακατω(γιατι ολα "πρεπει " να γινουν)???
Εργασιες?
Παραδοσεις?
Εκλογες?
Γενικες συνελευσεις?
Διπλη Εξεταστικη?
Δεν παλευεται η κατασταση οσο καλοπροαιρετα και να το δεις...

Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..