Με το μωρό σου και παρέα ... ή με παρέα το μωρό σου?

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Wed Aug 25, 2004 1:36 pm

Πολύ ποιητικό σε βρίσκω...Συμφωνώ απόλυτα...
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Wed Aug 25, 2004 1:48 pm

TaRaNTuLa wrote:Όλα ξεκινούν από τον έρωτα...(κάτι ξέρανε στην τελετή έναρξης).Ο έρωτας είναι αυτό που θα σε κάνει σε πρώτη φάση να θες τον άλλον πολύ,να αρχίσεις να νοιάζεσαι πραγματικά για εκείνον και ό,τι του συμβαίνει,και μετά μπαίνει στο παιχνίδι και η αγάπη....Η εμφάνιση της αγάπης όμως δεν προϋποθέτει την αντικατάσταση του έρωτα...Αντίθετα,η συνύπαρξη και των δύο είναι που δυναμώνει το δέσιμο δύο ανθρώπων...Δηλαδή το ένα συμπληρώνει το άλλο...
Εγώ απλά λέω ότι δεν είναι απαραίτητο ότι ο έρωτας θα φέρει την αγάπη.Φυσικά και δεν προϋποθέτει την αντικατάσταση του έρωτα όμως ο έρωτας και οι εκφράσεις του δεν είναι πια οι ίδιες.Ο έρωτας είναι πιο εγωιστικό συναίσθημα από την αγάπη,σε τυφλώνει. Η αγάπη σε κάνει πιο κατανοητικό και σε κάνει να βλέπεις κάποια πράγματα πιο καθαρά.Γι'αυτό και το ένα συμπληρώνει το άλλο, ο έρωτας προκαλλεί τις θύελλες και η αγάπη κουμαντάρει τα πανιά.
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Wed Aug 25, 2004 4:07 pm

dimitra wrote:ο έρωτας προκαλλεί τις θύελλες και η αγάπη κουμαντάρει τα πανιά.
Ππςςςςςςςςςςςς!!! Έγραψες Δημητρούλα....

Υ.Γ. Τώρα πια δεν απορώ για τον οίστρο... ;) :-D
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Post by dimitra » Wed Aug 25, 2004 4:44 pm

TaRaNTuLa wrote:
dimitra wrote:ο έρωτας προκαλλεί τις θύελλες και η αγάπη κουμαντάρει τα πανιά.
Ππςςςςςςςςςςςς!!! Έγραψες Δημητρούλα....

Υ.Γ. Τώρα πια δεν απορώ για τον οίστρο... ;) :-D
:oops: :oops: :oops:
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
mpoulouka
bit level
bit level

Post by mpoulouka » Wed Aug 25, 2004 11:20 pm

dimitra wrote:
Η αγάπη διαρκεί πάντα, αν δεν διαρκέσει πάντα τότε δεν είναι αγάπη.Μπορεί να μην είναι εύκολο να αγαπήσεις ή να αγαπηθείς αλλά πραγματικά το συναίσθημα όταν αγαπιέσαι και αγαπάς είναι μαγικό.Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, ο έρωτας είναι το πάθος,η ζήλεια,η τρέλα, το να μην αντέχεις χωρίς τον άλλο λεπτό. Η αγάπη είναι πιο γαλήνιο συναίσθημα,ανιδιοτελές,δίνεις και δεν σε νοίαζει να παίρνεις είναι κάτι πιο βαθύ.Αυτή είναι η δική μου γνώμη απ'αυτά που έχω βιώσει εγώ.Μπορείς να αγαπήσεις και να μην ερωτευτείς ποτέ όπως μπορείς να ερωτευτείς κάποιον και να μην τον αγαπήσεις ποτέ.
Αυτά.
συμφωνώ απόλυτα, η αγάπη είναι πιο γαλήνιο συναίσθημα και πολύ πιο βαθύ. Για να είμαστε λίγο ρεαλιστές ο έρωτας δεν κρατάει για πάντα. Η επιθυμία για τον άλλον μπορεί να υπάρχει αλλά νομίζω οτι αυτή η τρέλα που νοιώθεις στην αρχή μιας σχέσης καταλαγιάζει μετον καιρό και δίνει τη θέση της σε άλλα πιο ουσιαστικά συναισθήματα
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Thu Aug 26, 2004 12:16 am

εγω ενα πραγμα εχω να πω...
why don't you give us "mpakoyria" a break??
Οταν εχεις σχεση, αυτο ειναι το μικροτερο προβλημα... αν θα πας με το μωρο και παρεα η με το μωρο για παρεα...
εμεις που δεν εχουμε τι κανουμε??? :razz:
mpoulouka
bit level
bit level

Post by mpoulouka » Thu Aug 26, 2004 12:26 am

το κάθε τι έχει τη χάρη του! Άλλωστε όπως είπες αυτό είναι το μικρότερο προβλημα όταν έχεις σχέση, που σημαίνει οτι τα υπολοιπα προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα!
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Thu Aug 26, 2004 2:05 am

Σε περιπτώσεις μη υπάρξεως ατόμου του έτερου φύλου,προτείνεται η μετάβαση σε τοποθεσία,περί της οποίας διαδεδομένη φήμη επισημαίνει την έντονη προσέλευση νεολαίας...

Κοινώς,άμα δεν έχεις μωρό,πας εκεί που παίζουν μωρά για να βρεις ένα ή περισσότερα!!! :-D
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Post by dimitra » Thu Aug 26, 2004 9:55 am

Ganther wrote:εγω ενα πραγμα εχω να πω...
Οταν εχεις σχεση, αυτο ειναι το μικροτερο προβλημα... αν θα πας με το μωρο και παρεα η με το μωρο για παρεα...
εμεις που δεν εχουμε τι κανουμε???
Και να είσαι μόνος καλό είναι και μη σου πω καλύτερο από το να είσαι με κάποιον για να είσαι με κάποιον!Απόλαυσέ το γιατί σίγουρα θα βρείς κάτι να αξίζει και όσο είσαι free ευχαριστήσου όσα δεν θα ευχαριστιόσουν αν δεν ήσουν!!! ;)

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Thu Aug 26, 2004 11:43 am

Ganther:
εγω ενα πραγμα εχω να πω...
εμεις που δεν εχουμε τι κανουμε???
Ποιος είπε πως το να είσαι μπακούρι είναι άσχημο! Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Εγώ προσωπικά βλέπω, όπως προείπαν και υπόλοιποι, πως η κάθε κατάσταση έχει τη χάρη της. Όταν είσαι μόνος λοιπόν έχει και αυτό τη χάρη του! Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις χωρίς περιορισμούς. Μπορείς να ηρεμήσεις και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Αυτό που σου λέω μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλά είναι πολύ σημαντικό. Όταν έχεις τον χρόνο και είσαι μόνος σκέφτεσαισ εντελώς διαφορετικά. Βέβαια δεν χρειάζεται να σου λέω εγώ γιατί σίγουρα καταλαβαίνεις και εσύ. Αυτή η απογοήτευση που μας πιάνει όλους όμως εκείνα τα κρύα βράδυα του χειμώνα, όταν καθόμαστε με κανένα μαξιλάρι ή καμιά μπύρα για παρέα σίγουρα ξεπερνιέται γρήγορα. Δεν είναι και τόσο τραγικό και μη σε χαλάει. Καμιά φορά καλύτερη η μοναξιά από το να μπλέξεις με κανένα τυχαίο σούργελο!!! ;)

mpoulouka:
συμφωνώ απόλυτα, η αγάπη είναι πιο γαλήνιο συναίσθημα και πολύ πιο βαθύ. Για να είμαστε λίγο ρεαλιστές ο έρωτας δεν κρατάει για πάντα. Η επιθυμία για τον άλλον μπορεί να υπάρχει αλλά νομίζω οτι αυτή η τρέλα που νοιώθεις στην αρχή μιας σχέσης καταλαγιάζει μετον καιρό και δίνει τη θέση της σε άλλα πιο ουσιαστικά συναισθήματα
Ρε mpoulouko αυτό όμως δεν είναι το ομορφότερο κομμάτι? Ο αρχικός έρωτας? Όσο κρατάει τόσο καλύτερα! Σίγουρα η αγάπη είναι πολύ πιο σημαντική, αλλά και ο έρωτας αν πάψει να υπάρχει είναι σαν να τρως ένα πολύ ωραίο αλλά ανάλατο φαγητό! Σίγουρα δεν μπορεί να υπάρχει συνεχώς στον αρχικό του βαθμό, αλλά μπορεί να υπάρχει σε λίγο πιο χαλαρό ύφος! ε? Μ@λ@κίες λέω?
The road goes on forever...
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Fri Aug 27, 2004 12:58 pm

Για μένα,ο έρωτας είναι το "αλατοπίπερο" σε μια σχέση...Είναι αυτό που δίνει μια ζωντάνια,μια "νοστιμιά"... (μμμμμμμμμ!!!! --> Μαμαλάκης)

Αυτό προσδίδει μια διαφορετικότητα και μια ποικιλία,μια έντονη και συνάμα ωραία εναλλαγή συναισθημάτων και καταστάσεων...
Tamiya rulezZz....

semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Fri Aug 27, 2004 3:24 pm

Τι ποιητής Θεε μου....
Κάποιος είναι ερωτοχτυπημένος... :)
----------------
Βασικά πιστεύω οτι είναι θέμα επιλογής αν θα είσαι μπάκουρος ή όχι. Πάντα υπάρχει "εκεί έξω" κάποιος κατάλληλος για σένα. Μια δοκιμή θα σας πείσει!
----------------
Βασίλη συμφωνώ με την αντίληψή σου περί έρωτος. Ομως δεν είναι πάντα απαραίτητο να "φθίνει" το συναίσθημα αυτό. Μπορεί και να δυναμώνει...
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Sun Aug 29, 2004 11:30 pm

εγώ πιστεύω ότι κανονικά θα πρέπει να εξετάσουμε πρώτ' απ' όλα τι σημαίνει για τον καθένα αγάπη και έρωτας..
Συμφωνώ με τη δήμητρα και την μπουλούκα..Για μένα η αγάπη είναι διαχρονική, ακόμα και αν αλλάξει μορφή είναι εκεί, υπάρχει και σου γεμίζει την καρδια με ηρεμία και καλοσύνη..όταν λέω ν αλλάξει μορφή εννοώ την περίπτωση που είσαι ερωτευμένος με κάποιον και διαπιστώσεις ότι τον αγαπάς, ακόμα και όταν θα πάψεις να είσαι ερωτευμένος μαζί του, θα συνεχίσεις να τον αγαπάς και να θες να είναι καλά..Δεν πιστεύω στα λόγια-τα θεωρώ ανούσια, μόνο οι πράξεις έχουν βάρος. Αν αγαπάς κάποιον δεν τον υπονομεύεις που λέει κι ένας φίλος μου.
Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσει η αγάπη τον έρωτα, ούτε ο έρωτας να πάψει να υπάρχει με την αγάπη..Για την ακρίβεια, είναι πολύ κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο..Η αρχική τρέλα του έρωτα πάντως αν θα συνεχίσει να υπάρχει είναι νομίζω θέμα ανθρώπων..
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Mon Aug 30, 2004 5:59 pm

lumenintervalum σαν να μιλάς εκ μέρους μου...
Ουάου! Ενθουσιάζομαι που υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται σαν εμένα... (Βασικά είναι κυρίως κοπέλες)
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Wed Sep 01, 2004 6:16 pm

Να σας πω και εγώ τι βρήκα σαν πιο όμορφη στιγμή στις μέρες που πέρασα στην Πάρο:

Είμασταν σε ένα μπαράκι στη Νάουσα(στο te quero για τους γνώστες) και πίναμε το ποτάκι μας απολαμβάνοντας τις επιλογές του dj,οι οποίες περιείχαν τραγούδια των Πυξ Λαξ,Τσαλιγοπούλου,Αρβανιτάκη,Χατζηγιάννη,Κότσιρα and so on...Ιδανική στιγμή για να έρθει πιο κοντά ο ένας τον άλλον και μέσα από τους στίχους των τραγουδιών να εκφράσει το τι νιώθει μέσα του...
Tamiya rulezZz....

semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Wed Sep 01, 2004 6:27 pm

Στάνταρ αυτός ο τρόπος "ανοίγματος ψυχής" είναι απτους καλύτερους...
Χαρούλη συμφωνώ και επαυξάνω!
:-) :-) :-)
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Wed Sep 01, 2004 6:34 pm

semika wrote:Στάνταρ αυτός ο τρόπος "ανοίγματος ψυχής" είναι απτους καλύτερους...
Χαρούλη συμφωνώ και επαυξάνω!
:-) :-) :-)

Το ξέρω!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Tamiya rulezZz....

Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Ethel » Thu Sep 02, 2004 4:34 pm

Κάποιες από τις δημοσιεύσεις μεταφέρθηκαν στη θεματική ενότητα Clubs
There's no place like 127.0.0.1
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”