Με το μωρό σου και παρέα ... ή με παρέα το μωρό σου?
Εγώ απλά λέω ότι δεν είναι απαραίτητο ότι ο έρωτας θα φέρει την αγάπη.Φυσικά και δεν προϋποθέτει την αντικατάσταση του έρωτα όμως ο έρωτας και οι εκφράσεις του δεν είναι πια οι ίδιες.Ο έρωτας είναι πιο εγωιστικό συναίσθημα από την αγάπη,σε τυφλώνει. Η αγάπη σε κάνει πιο κατανοητικό και σε κάνει να βλέπεις κάποια πράγματα πιο καθαρά.Γι'αυτό και το ένα συμπληρώνει το άλλο, ο έρωτας προκαλλεί τις θύελλες και η αγάπη κουμαντάρει τα πανιά.TaRaNTuLa wrote:Όλα ξεκινούν από τον έρωτα...(κάτι ξέρανε στην τελετή έναρξης).Ο έρωτας είναι αυτό που θα σε κάνει σε πρώτη φάση να θες τον άλλον πολύ,να αρχίσεις να νοιάζεσαι πραγματικά για εκείνον και ό,τι του συμβαίνει,και μετά μπαίνει στο παιχνίδι και η αγάπη....Η εμφάνιση της αγάπης όμως δεν προϋποθέτει την αντικατάσταση του έρωτα...Αντίθετα,η συνύπαρξη και των δύο είναι που δυναμώνει το δέσιμο δύο ανθρώπων...Δηλαδή το ένα συμπληρώνει το άλλο...
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Ππςςςςςςςςςςςς!!! Έγραψες Δημητρούλα....dimitra wrote:ο έρωτας προκαλλεί τις θύελλες και η αγάπη κουμαντάρει τα πανιά.
Υ.Γ. Τώρα πια δεν απορώ για τον οίστρο...

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
συμφωνώ απόλυτα, η αγάπη είναι πιο γαλήνιο συναίσθημα και πολύ πιο βαθύ. Για να είμαστε λίγο ρεαλιστές ο έρωτας δεν κρατάει για πάντα. Η επιθυμία για τον άλλον μπορεί να υπάρχει αλλά νομίζω οτι αυτή η τρέλα που νοιώθεις στην αρχή μιας σχέσης καταλαγιάζει μετον καιρό και δίνει τη θέση της σε άλλα πιο ουσιαστικά συναισθήματαdimitra wrote:Αυτά.Η αγάπη διαρκεί πάντα, αν δεν διαρκέσει πάντα τότε δεν είναι αγάπη.Μπορεί να μην είναι εύκολο να αγαπήσεις ή να αγαπηθείς αλλά πραγματικά το συναίσθημα όταν αγαπιέσαι και αγαπάς είναι μαγικό.Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, ο έρωτας είναι το πάθος,η ζήλεια,η τρέλα, το να μην αντέχεις χωρίς τον άλλο λεπτό. Η αγάπη είναι πιο γαλήνιο συναίσθημα,ανιδιοτελές,δίνεις και δεν σε νοίαζει να παίρνεις είναι κάτι πιο βαθύ.Αυτή είναι η δική μου γνώμη απ'αυτά που έχω βιώσει εγώ.Μπορείς να αγαπήσεις και να μην ερωτευτείς ποτέ όπως μπορείς να ερωτευτείς κάποιον και να μην τον αγαπήσεις ποτέ.
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Σε περιπτώσεις μη υπάρξεως ατόμου του έτερου φύλου,προτείνεται η μετάβαση σε τοποθεσία,περί της οποίας διαδεδομένη φήμη επισημαίνει την έντονη προσέλευση νεολαίας...
Κοινώς,άμα δεν έχεις μωρό,πας εκεί που παίζουν μωρά για να βρεις ένα ή περισσότερα!!!
Κοινώς,άμα δεν έχεις μωρό,πας εκεί που παίζουν μωρά για να βρεις ένα ή περισσότερα!!!

Tamiya rulezZz....
Και να είσαι μόνος καλό είναι και μη σου πω καλύτερο από το να είσαι με κάποιον για να είσαι με κάποιον!Απόλαυσέ το γιατί σίγουρα θα βρείς κάτι να αξίζει και όσο είσαι free ευχαριστήσου όσα δεν θα ευχαριστιόσουν αν δεν ήσουν!!!Ganther wrote:εγω ενα πραγμα εχω να πω...
why don't you give us "mpakoyria" a break??
Οταν εχεις σχεση, αυτο ειναι το μικροτερο προβλημα... αν θα πας με το μωρο και παρεα η με το μωρο για παρεα...
εμεις που δεν εχουμε τι κανουμε???

Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Ganther:
mpoulouka:
Ποιος είπε πως το να είσαι μπακούρι είναι άσχημο! Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Εγώ προσωπικά βλέπω, όπως προείπαν και υπόλοιποι, πως η κάθε κατάσταση έχει τη χάρη της. Όταν είσαι μόνος λοιπόν έχει και αυτό τη χάρη του! Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις χωρίς περιορισμούς. Μπορείς να ηρεμήσεις και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Αυτό που σου λέω μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλά είναι πολύ σημαντικό. Όταν έχεις τον χρόνο και είσαι μόνος σκέφτεσαισ εντελώς διαφορετικά. Βέβαια δεν χρειάζεται να σου λέω εγώ γιατί σίγουρα καταλαβαίνεις και εσύ. Αυτή η απογοήτευση που μας πιάνει όλους όμως εκείνα τα κρύα βράδυα του χειμώνα, όταν καθόμαστε με κανένα μαξιλάρι ή καμιά μπύρα για παρέα σίγουρα ξεπερνιέται γρήγορα. Δεν είναι και τόσο τραγικό και μη σε χαλάει. Καμιά φορά καλύτερη η μοναξιά από το να μπλέξεις με κανένα τυχαίο σούργελο!!!εγω ενα πραγμα εχω να πω...
why don't you give us "mpakoyria" a break??
Οταν εχεις σχεση, αυτο ειναι το μικροτερο προβλημα... αν θα πας με το μωρο και παρεα η με το μωρο για παρεα...
εμεις που δεν εχουμε τι κανουμε???

mpoulouka:
Ρε mpoulouko αυτό όμως δεν είναι το ομορφότερο κομμάτι? Ο αρχικός έρωτας? Όσο κρατάει τόσο καλύτερα! Σίγουρα η αγάπη είναι πολύ πιο σημαντική, αλλά και ο έρωτας αν πάψει να υπάρχει είναι σαν να τρως ένα πολύ ωραίο αλλά ανάλατο φαγητό! Σίγουρα δεν μπορεί να υπάρχει συνεχώς στον αρχικό του βαθμό, αλλά μπορεί να υπάρχει σε λίγο πιο χαλαρό ύφος! ε? Μ@λ@κίες λέω?συμφωνώ απόλυτα, η αγάπη είναι πιο γαλήνιο συναίσθημα και πολύ πιο βαθύ. Για να είμαστε λίγο ρεαλιστές ο έρωτας δεν κρατάει για πάντα. Η επιθυμία για τον άλλον μπορεί να υπάρχει αλλά νομίζω οτι αυτή η τρέλα που νοιώθεις στην αρχή μιας σχέσης καταλαγιάζει μετον καιρό και δίνει τη θέση της σε άλλα πιο ουσιαστικά συναισθήματα
The road goes on forever...
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Για μένα,ο έρωτας είναι το "αλατοπίπερο" σε μια σχέση...Είναι αυτό που δίνει μια ζωντάνια,μια "νοστιμιά"... (μμμμμμμμμ!!!! --> Μαμαλάκης)
Αυτό προσδίδει μια διαφορετικότητα και μια ποικιλία,μια έντονη και συνάμα ωραία εναλλαγή συναισθημάτων και καταστάσεων...
Αυτό προσδίδει μια διαφορετικότητα και μια ποικιλία,μια έντονη και συνάμα ωραία εναλλαγή συναισθημάτων και καταστάσεων...
Tamiya rulezZz....
Τι ποιητής Θεε μου....
Κάποιος είναι ερωτοχτυπημένος...
----------------
Βασικά πιστεύω οτι είναι θέμα επιλογής αν θα είσαι μπάκουρος ή όχι. Πάντα υπάρχει "εκεί έξω" κάποιος κατάλληλος για σένα. Μια δοκιμή θα σας πείσει!
----------------
Βασίλη συμφωνώ με την αντίληψή σου περί έρωτος. Ομως δεν είναι πάντα απαραίτητο να "φθίνει" το συναίσθημα αυτό. Μπορεί και να δυναμώνει...
Κάποιος είναι ερωτοχτυπημένος...

----------------
Βασικά πιστεύω οτι είναι θέμα επιλογής αν θα είσαι μπάκουρος ή όχι. Πάντα υπάρχει "εκεί έξω" κάποιος κατάλληλος για σένα. Μια δοκιμή θα σας πείσει!
----------------
Βασίλη συμφωνώ με την αντίληψή σου περί έρωτος. Ομως δεν είναι πάντα απαραίτητο να "φθίνει" το συναίσθημα αυτό. Μπορεί και να δυναμώνει...
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
εγώ πιστεύω ότι κανονικά θα πρέπει να εξετάσουμε πρώτ' απ' όλα τι σημαίνει για τον καθένα αγάπη και έρωτας..
Συμφωνώ με τη δήμητρα και την μπουλούκα..Για μένα η αγάπη είναι διαχρονική, ακόμα και αν αλλάξει μορφή είναι εκεί, υπάρχει και σου γεμίζει την καρδια με ηρεμία και καλοσύνη..όταν λέω ν αλλάξει μορφή εννοώ την περίπτωση που είσαι ερωτευμένος με κάποιον και διαπιστώσεις ότι τον αγαπάς, ακόμα και όταν θα πάψεις να είσαι ερωτευμένος μαζί του, θα συνεχίσεις να τον αγαπάς και να θες να είναι καλά..Δεν πιστεύω στα λόγια-τα θεωρώ ανούσια, μόνο οι πράξεις έχουν βάρος. Αν αγαπάς κάποιον δεν τον υπονομεύεις που λέει κι ένας φίλος μου.
Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσει η αγάπη τον έρωτα, ούτε ο έρωτας να πάψει να υπάρχει με την αγάπη..Για την ακρίβεια, είναι πολύ κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο..Η αρχική τρέλα του έρωτα πάντως αν θα συνεχίσει να υπάρχει είναι νομίζω θέμα ανθρώπων..
Συμφωνώ με τη δήμητρα και την μπουλούκα..Για μένα η αγάπη είναι διαχρονική, ακόμα και αν αλλάξει μορφή είναι εκεί, υπάρχει και σου γεμίζει την καρδια με ηρεμία και καλοσύνη..όταν λέω ν αλλάξει μορφή εννοώ την περίπτωση που είσαι ερωτευμένος με κάποιον και διαπιστώσεις ότι τον αγαπάς, ακόμα και όταν θα πάψεις να είσαι ερωτευμένος μαζί του, θα συνεχίσεις να τον αγαπάς και να θες να είναι καλά..Δεν πιστεύω στα λόγια-τα θεωρώ ανούσια, μόνο οι πράξεις έχουν βάρος. Αν αγαπάς κάποιον δεν τον υπονομεύεις που λέει κι ένας φίλος μου.
Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσει η αγάπη τον έρωτα, ούτε ο έρωτας να πάψει να υπάρχει με την αγάπη..Για την ακρίβεια, είναι πολύ κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο..Η αρχική τρέλα του έρωτα πάντως αν θα συνεχίσει να υπάρχει είναι νομίζω θέμα ανθρώπων..
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Να σας πω και εγώ τι βρήκα σαν πιο όμορφη στιγμή στις μέρες που πέρασα στην Πάρο:
Είμασταν σε ένα μπαράκι στη Νάουσα(στο te quero για τους γνώστες) και πίναμε το ποτάκι μας απολαμβάνοντας τις επιλογές του dj,οι οποίες περιείχαν τραγούδια των Πυξ Λαξ,Τσαλιγοπούλου,Αρβανιτάκη,Χατζηγιάννη,Κότσιρα and so on...Ιδανική στιγμή για να έρθει πιο κοντά ο ένας τον άλλον και μέσα από τους στίχους των τραγουδιών να εκφράσει το τι νιώθει μέσα του...
Είμασταν σε ένα μπαράκι στη Νάουσα(στο te quero για τους γνώστες) και πίναμε το ποτάκι μας απολαμβάνοντας τις επιλογές του dj,οι οποίες περιείχαν τραγούδια των Πυξ Λαξ,Τσαλιγοπούλου,Αρβανιτάκη,Χατζηγιάννη,Κότσιρα and so on...Ιδανική στιγμή για να έρθει πιο κοντά ο ένας τον άλλον και μέσα από τους στίχους των τραγουδιών να εκφράσει το τι νιώθει μέσα του...
Tamiya rulezZz....