tsilochr wrote:ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΝΑΛΥΤΗΣ![]()
![]()
![]()
tsilochr++;
Οχι άλλα ΠΣ!!!
Είναι βαρετά...
Διαφωνώ. Το αντίθετο θα έλεγα. Το αναλύεις τις απαιτήσεις ενός προβλήματος και να καταστρώνεις το σχέδιο υλοποίησης μέσα σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα είναι πιο δύσκολο από το να προγραμματίζεις.Zifnab wrote:Νομίζω κατα τη γνώμη μου ότι τα άτομα που δεν μπορούν να ασχοληθούν με την αυτή καθαυτή πληροφορική (προγραμματισμό και άλλα) το ρίχνουν στα ΠΣ ή στα ΟικονομικοΠληροφοριακά...
Αυτό δεν είναι πληροφορική...είναι επικοινωνίες...καμία σχέση. Σκέψου το λίγο: Πληροφορι - κη...ένα γράμμα μακριά από την πληροφορίαtsilochr wrote:Ethel είναι κολλημένοι στα σήματα αν κοιτάς την πληροφορική μόνο για το Information κομμάτι. Αν κοιτάς το κομάτι επεξεργασίας εικόνας/ήχου/video/speech (MPEG, JPEG Κλπ), ή τις τηλεπικοινωνίες (δίκτυα πέρα από το ΙΡ και λίγο physical layer) τότε σε καλύπτουν κάπως τα θέματα.
tsilochr wrote:ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΝΑΛΥΤΗΣ
Κι εγώ ισχυρίζομαι ότι όσοι δεν έχουν την ικανότητα να σχεδιάσουν πριν προγραμματίσουν ασχολούνται με programming και όταν πάνε για δουλειά θα κάνουν ότι τους παραγγέλνουν οι αναλυτές....zifnab wrote:Νομίζω κατα τη γνώμη μου ότι τα άτομα που δεν μπορούν να ασχοληθούν με την αυτή καθαυτή πληροφορική (προγραμματισμό και άλλα) το ρίχνουν στα ΠΣ ή στα ΟικονομικοΠληροφοριακά...
Τα παραπάνω εχουν να κανουν με data οχι με information. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.tsilochr wrote:H κωδικοποίηση JPEG, MPEG, speech conding κλπ δεν είναι πληροφορική?silegav wrote:Αυτό δεν είναι πληροφορική...είναι επικοινωνίες...καμία σχέση.
Δεν είναι τόσο απόλυτο, υπάρχει μια αίσθηση του "από μας έρχεσαι εσύ...". Το κριτήριο δεν είναι τόσο ο βαθμός σου όσο η σχέση βαθμού/βαθμό δυσκολίας τμήματος. Και αυτή η κρίση γίνεται συνήθως για ακαδημαϊκά θέματα (μεταπτυχιακά κλπ) όπου μαζί με το βαθμό θα πεις και σε ποιο ποσοστό αποφοιτών του τμήματος σου κινείσαι για να δουν ανάμεσα σε ποια κλάση αποφοίτων είσαι (αραχτοί, επιμελής, το κυνηγούσαν). Και το βιογραφικό δεν αποτελείται μόνο από το μέσο όρο, ε? Από εργασίες, τεχνικές γνώσεις, προσωπικά ενδιαφέροντα (μην είμαστε και φρικιά)...technics wrote:Και κατι αλλο, αν μια σχολή ειναι ευκολότερη μιας αλλης συνεπάγεται οτι με το ίδιο διαβασμα, βγάζεις μεγαλύτερο βαθμό, δηλ οταν θα πας καπου να δουλέψεις, θα πεις εχω 7 αλλα στη σχολή μου το 7 ειναι καλός βαθμος οποτε ειναι πιο ισχυρο απο το 8 του αλλου που η σχολή του ήταν-ειναι ευκολη!
αν έχεις χρόνο να πας για κανένα μπάνιοtechnics wrote:Α πως σχολειαζετε τη σκεψη να παω να παρακολουθησω μερικες ώρες απο κάθε τμημα?![]()
![]()
δλδ το πίστυευες αλήθεια? και ποιος το έχει πει αυτό?technics wrote:μολις ανακαλυψα οτι αυτο που μας ελεγαν οι καθηγητες μολις μπηκαμε, στο 1ο μαθημα οτι ειναι το καλυτερο της Ευρωπης δεν ισχυεί.
καλά μη χάσουμε και τα μαλλια μας...technics wrote:Ενω πάλι για κάποιο μυστηριο λόγω αυτο του πανεπιστημιο Πειραια απο οτι είδα στην ισοσελιδα του συνεχεια βελτιωνεται και ειναι πολυ αναγνωρισιμο απο εξω
Μην αγχώνεσαι και τόσο για το επίπεδο του τμήματος. Εντάξει καλό είναι να το συζητάμε και να προσπαθούμε να το βελτιώσουμε αλλά μη νομίζεις ότι θα σου καθορίσει και τη ζωή. Σημασία έχει τι θα καταφέρεις εσύ ο ίδιος. Και αν όντως θες να καταφέρεις κάτι θα το καταφέρεις από όπου κι αν προέρχεσαι. Απλά ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο κόπο.technics wrote:εγω παντος εχω τρομαξει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()