DSL

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Wed Sep 12, 2007 12:59 pm

[καμμένος]
βάλτε ότι πιο φτηνό υπάρχει για web surfing και μια κεραιούλα στο AWMN για να leechάρετε άνετα!
[/καμμένος]
steven
byte level
byte level

Post by steven » Wed Sep 12, 2007 1:22 pm

tsilochr wrote:[καμμένος]
βάλτε ότι πιο φτηνό υπάρχει για web surfing και μια κεραιούλα στο AWMN για να leechάρετε άνετα!
[/καμμένος]
Εεεεετσι... Αυτό είναι :smt023

Και κάτι άλλο... Η Net Οne κάνει νερά τώρα τελευταία (Δεν έχω Net One)...
rigo
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by rigo » Wed Sep 12, 2007 1:23 pm

tsilochr wrote:[καμμένος]
[/καμμένος]
Γιατί να βάλουν κάτι; Εγώ 2 χρόνια που έχω AWMN, δεν έχω πληρώσει ποτέ για internet και έχω μείνει ελάχιστες φορές χωρίς πρόσβαση! (Άσε που έχει κ γ**ώ τους cs servers! :lol: )
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Wed Sep 12, 2007 1:27 pm

δεν ξέρω αν έχεις πλήρη πρόσβαση στο inet από κάποιο κόμβο γιατί αυτό δεν είναι στάνταρ. συνήθως παίζουν με τους web proxy αλλά αυτό δεν σου επιτρέπει να κάνεις ssh και άλλα κόλπα με το public internet παρά μόνο web και msn
Last edited by tsilochr on Wed Sep 12, 2007 1:55 pm, edited 1 time in total.
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Wed Sep 12, 2007 1:39 pm

Ναι εντάξει έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά οι περισσότεροι απλά αυτά τα 2 θέλουν! Αν σκεφτείς κιόλας πως οτι download θες το κάνεις από awmn νομίζω είσαι κομπλέ κ μόνο με αυτό!
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Wed Sep 12, 2007 8:03 pm

Παιδιά τα 24mbps είναι θεωρητικά, πρακτικά το μέγιστο είναι 20, ενώ ο μέσος όρος που θα συγχρονίζεται είναι κάτω από 10.Άρα μην ψαρώνετε με τα 24 που ακούτε. Οι άλλες εταιρείες που δίνουν μέχρι 20 χαζές είναι;
Η Vivodi με το 3play μας απέδειξε ότι είναι από τις χειρότερες εταιρείες και το ίδιο και η Tellas με το 2play, βιάστηκαν να λανσάρουν πρώτοι αυτές τις υπηρεσίες και δεν είχα προετοιμαστεί. Η Forthnet αυτή τη στιγμή έχει απαράδεκτη στάση, είναι η εταιρεία που δε μπορείς να επικοινωνήσεις με τίποτα μαζί της και έχει πέσει πολύ χαμηλά. Δε συζητάμε για την ON, από την πρώτη κιόλας ημέρα μάς έδειξε πόσο αναξιόπιστη είναι, το μόνο καλό που έκανε ήταν η τεράστια διαφημιστική καμπάνια.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Thu Sep 13, 2007 12:37 am

Πες και κανέναν καλό λόγο να κινηθούμε κατάλληλα! Όλα μείον τά 'βγαλες!
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
angelina
byte level
byte level

Post by angelina » Thu Sep 13, 2007 1:45 am

Εμ δεν πιάνουν όλοι awmn... και αν βάλω router στην ταράτσα θα με κράξει η πολυκατοικία... :smt021
DeusEx
byte level
byte level

Post by DeusEx » Thu Sep 13, 2007 1:46 am

τα 24 της forthnet μεταφραζονται σε εμενα γυρω στα 15 και κατι λιγα ... ικανοποιητικη ταχυτητα παντως .

Τωρα αν αξιζει το 2play τα 40 τον μηνα , ας αποφασισει ο καθενας μονος του
angelina
byte level
byte level

Post by angelina » Thu Sep 13, 2007 1:52 am

Μόλις είδα ότι η Vivodi έβαλε νέα προσφορά στο Δίοδος:
ADSL έως 24Mbps, €150*(περιλαμβάνει ΦΠΑ) για 12 μήνες.
Tο πακέτο δίοδος24Mbps περιλαμβάνει:

ADSL πρόσβαση (Shared LLU) μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της Vivodi Telecom έως 24Mbps

Προπληρωμένη συνδρομή για 12 μήνες

Προπληρωμένα τέλη ενεργοποίησης

* Η προσφορά ισχύει για αιτήσεις συνδρομών έως την 30/09/2007
Αν δεν ήθελα και απεριόριστο τηλέφωνο μάλλον θα την προτιμούσα,αφού με την αντίστοιχη προσφορά στα 1024 δεν είχα παράπονο.
Απ'ότι είδα υπάρχει μόνο στο site της Vivodi. Δεν έχουν ενημερώσει το site του Δίοδος.
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Thu Sep 13, 2007 6:35 pm

angelina wrote:Εμ δεν πιάνουν όλοι awmn... και αν βάλω router στην ταράτσα θα με κράξει η πολυκατοικία... :smt021
όχι, είσαι καλυμένος από το νόμο σε αυτό ;)
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Thu Sep 13, 2007 8:54 pm

Δεν ξέρω πως έχουν τα πράγματα τώρα, αλλά τον Ιούνιο που έκανα αίτηση στη forthnet για 24, περίμενα ακριβώς ένα μήνα, ενώ έμεινα χωρίς internet μόλις για λίγες ώρες. Δεν έχω κάποιο παράπονο από τις μέχρι τώρα υπηρεσίες. Μιας και το router μου είναι για adsl1 πιάνω μέχρι 8, οπότε δεν μπορώ να κρίνω την ταχύτητα.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Thu Sep 13, 2007 9:33 pm

Κι εγώ έκανα τον ιούνιο αίτηση(11/6) για 24, η αίτηση έγινε αποδεκτή στις 31/7 και ακόμη τίποτα. Σε ένα τηλέφωνο (500 δηλαδή μέχρι να καταφέρω να μιλήσω μαζί τους) με ενημέρωσαν ότι οι πόρτες για την περιοχή μου δεν είναι αρκετές (όταν πήραν τα λεφτά δεν ήξεραν να τα πουν αυτά) και ότι δεν ξέρουν πότε θα έχουν καινούργιο εξοπλισμό!!!

Ποια εταιρία που σέβεται τον εαυτό της δεν κάνει πλάνο για τις μελλοντικές αγορές
, ιδίως όταν βλέπουν πως υπάρχει ζήτηση? Έλεος δηλαδή ... πόσο τσαντίρι-επιχείρηση είναι ?

Υ.Γ. Και η μαύρη αλήθεια είναι ότι μέχρι πριν τον ιούνιο δεν είχα κανένα παράπονο. Μου τα φυλάγανε μαζεμένα
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Fri Sep 14, 2007 12:02 am

Και η Forthnet ξέρουμε απο ποιους συνιδρύθηκε! :twisted: Ας ειδοποιηθούν απο αυτούς που είναι κοντά τους μπας και πάρει τίποτα μπροστά ....

Και εγώ σκέφτομαι να αλλάξω απο Forthnet, αλλά που να πάω !? Για να μην πω την διακοπή του internet που θα χω άμα αλλάξω εταιρία...έτσι δεν είναι?
Paralias
Gbyte level
Gbyte level

Post by Paralias » Fri Sep 14, 2007 9:33 am

Για την On γιατί είστε αρνητικοί?
Ούτε εμένα μου γεμίζει το μάτι,αλλά έχετε κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα να παραθέσετε?
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Fri Sep 14, 2007 10:58 am

Paralias wrote:Για την On γιατί είστε αρνητικοί?
Ούτε εμένα μου γεμίζει το μάτι,αλλά έχετε κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα να παραθέσετε?
έχει ακόμα το modem που χακάρουν όλοι?
Paralias
Gbyte level
Gbyte level

Post by Paralias » Fri Sep 14, 2007 11:42 am

Δεν έχω ιδέα.Αυτό ήταν ένα θέμα όταν πρωτοεμφανίστηκε,αλλά από τότε δεν έχω ακούσει νεότερα.
Άλλο;
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Fri Sep 14, 2007 1:13 pm

Παιδιά η ON έχει πολύ καλή τιμή στο πακέτο της και αναρωτιόμαστε γιατί. Είναι πολιτική της εταιρείας να προσπαθεί να αποθαρρύνει τους heavy downloaders. Εαν θέλετε να είστε σε μια τέτοια εταιρεία που θα έχετε τα MBιτια να κάθονται, όταν δουλεύει το internet να έχετε το άγχος μήπως δε δουλέψει η τηλεόραση, να μη σας νοιάζει αν δε μπορείτε να αλλάξετε τα settings της μπακατέλας router που δίνει μπορείτε να πάτε άνετα στην ON. Αν αρχίζει μια εταιρεία με το καλημέρα σας και βάζει τόσους περιορισμούς αναλογιζόμαστε τι ακόμα θα δούμε στο μέλλον σε μια αγορά όπως είναι η ελληνική που αν δεν υπήρχε το emule, το limewire και τα torrents θα είχαν ελάχιστοι adsl.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
Luke
Gbyte level
Gbyte level
Post by Luke » Fri Sep 14, 2007 3:04 pm

Πάντως έχω ακούσει ότι το πρόβλημα με το router τους έχει διορθωθεί. Δεν το έχω διασταυρώσει όμως για να ξέρω σίγουρα. Μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα...
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Fri Sep 14, 2007 3:34 pm

Luke wrote:Πάντως έχω ακούσει ότι το πρόβλημα με το router τους έχει διορθωθεί. Δεν το έχω διασταυρώσει όμως για να ξέρω σίγουρα. Μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα...
Καλά άκουσες!
mariosCSX
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by mariosCSX » Sat Sep 15, 2007 5:17 pm

το θέμα με το router έχει διορθωθεί, και η TV δεν είναι υποχρεωτική. βγήκαν νέα πακέτα, με λίγη διαφορά στη τιμή, αλλά η διαφορά θα είναι πάντα διαφορά...

είναι όλα στο site της ON.

πάντως ήταν εξυπηρετικοί, έστω κι αν τους πήρα η ώρα 2,30-3,00 το πρωί :-p (οκ, νύσταζε λίγο το παιδί, αλλά προσπαθούσε να μη το δείχνει ! :-D
1996 Δεν Ξεχνώ
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r7g1O1JZNq4[/youtube] Γιατί δεν βγήκαν οι ευαίσθητοι στους δρόμους τότε;Γίνονταν έργα στο οδόστρωμα; Κι όμως,από κράτος δολοφονήθηκαν Περιέργως,η αντιεξουσιαστική κ εξουσιομάχος Αριστερά δεν ξήλωσε πεζοδρόμια.Οι αγωνιστές για Κύπρους και άλλα παρωχημένα είναι παρακατιανοί; Ακόμα κ αν πέσαν από κράτος;Ω ναι! Και δεν είναι αξιοκατάκριτο το έγκλημα αν σε τρώει η ημισέληνος;Όχι δεν είναι Και μερικοί επιμένουν να θυμούνται;Μέχρι ν' ασπρίσουν τα κοράκια και ν' ανατέλει απ' τη Δύση
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Thu Sep 20, 2007 1:56 pm

Λοιπον παιδια ψαχνω την καλυτερη προσφορα για Ιντερνετ(μαλλον διοδος) για την κοπελα μου. Εχω δει το πακετο της HOL 768 με 119ευρω για 1χρονο.. Εχετε να προτεινετε κατι αλλο;; Απ οτι καταλαβατε ψαχνω κατι φθηνο σε 768-1024(δεν χρειαζεται παραπανω...)
Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”