DSL
- rigo
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Γιατί να βάλουν κάτι; Εγώ 2 χρόνια που έχω AWMN, δεν έχω πληρώσει ποτέ για internet και έχω μείνει ελάχιστες φορές χωρίς πρόσβαση! (Άσε που έχει κ γ**ώ τους cs servers!tsilochr wrote:[καμμένος]
βάλτε ότι πιο φτηνό υπάρχει για web surfing και μια κεραιούλα στο AWMN για να leechάρετε άνετα!
[/καμμένος]

"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
δεν ξέρω αν έχεις πλήρη πρόσβαση στο inet από κάποιο κόμβο γιατί αυτό δεν είναι στάνταρ. συνήθως παίζουν με τους web proxy αλλά αυτό δεν σου επιτρέπει να κάνεις ssh και άλλα κόλπα με το public internet παρά μόνο web και msn
Last edited by tsilochr on Wed Sep 12, 2007 1:55 pm, edited 1 time in total.
Παιδιά τα 24mbps είναι θεωρητικά, πρακτικά το μέγιστο είναι 20, ενώ ο μέσος όρος που θα συγχρονίζεται είναι κάτω από 10.Άρα μην ψαρώνετε με τα 24 που ακούτε. Οι άλλες εταιρείες που δίνουν μέχρι 20 χαζές είναι;
Η Vivodi με το 3play μας απέδειξε ότι είναι από τις χειρότερες εταιρείες και το ίδιο και η Tellas με το 2play, βιάστηκαν να λανσάρουν πρώτοι αυτές τις υπηρεσίες και δεν είχα προετοιμαστεί. Η Forthnet αυτή τη στιγμή έχει απαράδεκτη στάση, είναι η εταιρεία που δε μπορείς να επικοινωνήσεις με τίποτα μαζί της και έχει πέσει πολύ χαμηλά. Δε συζητάμε για την ON, από την πρώτη κιόλας ημέρα μάς έδειξε πόσο αναξιόπιστη είναι, το μόνο καλό που έκανε ήταν η τεράστια διαφημιστική καμπάνια.
Η Vivodi με το 3play μας απέδειξε ότι είναι από τις χειρότερες εταιρείες και το ίδιο και η Tellas με το 2play, βιάστηκαν να λανσάρουν πρώτοι αυτές τις υπηρεσίες και δεν είχα προετοιμαστεί. Η Forthnet αυτή τη στιγμή έχει απαράδεκτη στάση, είναι η εταιρεία που δε μπορείς να επικοινωνήσεις με τίποτα μαζί της και έχει πέσει πολύ χαμηλά. Δε συζητάμε για την ON, από την πρώτη κιόλας ημέρα μάς έδειξε πόσο αναξιόπιστη είναι, το μόνο καλό που έκανε ήταν η τεράστια διαφημιστική καμπάνια.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- para
- Wow! Terabyte level
Πες και κανέναν καλό λόγο να κινηθούμε κατάλληλα! Όλα μείον τά 'βγαλες!
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Μόλις είδα ότι η Vivodi έβαλε νέα προσφορά στο Δίοδος:
Απ'ότι είδα υπάρχει μόνο στο site της Vivodi. Δεν έχουν ενημερώσει το site του Δίοδος.
Αν δεν ήθελα και απεριόριστο τηλέφωνο μάλλον θα την προτιμούσα,αφού με την αντίστοιχη προσφορά στα 1024 δεν είχα παράπονο.ADSL έως 24Mbps, €150*(περιλαμβάνει ΦΠΑ) για 12 μήνες.
Tο πακέτο δίοδος24Mbps περιλαμβάνει:
ADSL πρόσβαση (Shared LLU) μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της Vivodi Telecom έως 24Mbps
Προπληρωμένη συνδρομή για 12 μήνες
Προπληρωμένα τέλη ενεργοποίησης
* Η προσφορά ισχύει για αιτήσεις συνδρομών έως την 30/09/2007
Απ'ότι είδα υπάρχει μόνο στο site της Vivodi. Δεν έχουν ενημερώσει το site του Δίοδος.
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Δεν ξέρω πως έχουν τα πράγματα τώρα, αλλά τον Ιούνιο που έκανα αίτηση στη forthnet για 24, περίμενα ακριβώς ένα μήνα, ενώ έμεινα χωρίς internet μόλις για λίγες ώρες. Δεν έχω κάποιο παράπονο από τις μέχρι τώρα υπηρεσίες. Μιας και το router μου είναι για adsl1 πιάνω μέχρι 8, οπότε δεν μπορώ να κρίνω την ταχύτητα.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
-
- Venus Former Team Member
Κι εγώ έκανα τον ιούνιο αίτηση(11/6) για 24, η αίτηση έγινε αποδεκτή στις 31/7 και ακόμη τίποτα. Σε ένα τηλέφωνο (500 δηλαδή μέχρι να καταφέρω να μιλήσω μαζί τους) με ενημέρωσαν ότι οι πόρτες για την περιοχή μου δεν είναι αρκετές (όταν πήραν τα λεφτά δεν ήξεραν να τα πουν αυτά) και ότι δεν ξέρουν πότε θα έχουν καινούργιο εξοπλισμό!!!
Ποια εταιρία που σέβεται τον εαυτό της δεν κάνει πλάνο για τις μελλοντικές αγορές, ιδίως όταν βλέπουν πως υπάρχει ζήτηση? Έλεος δηλαδή ... πόσο τσαντίρι-επιχείρηση είναι ?
Υ.Γ. Και η μαύρη αλήθεια είναι ότι μέχρι πριν τον ιούνιο δεν είχα κανένα παράπονο. Μου τα φυλάγανε μαζεμένα
Ποια εταιρία που σέβεται τον εαυτό της δεν κάνει πλάνο για τις μελλοντικές αγορές, ιδίως όταν βλέπουν πως υπάρχει ζήτηση? Έλεος δηλαδή ... πόσο τσαντίρι-επιχείρηση είναι ?
Υ.Γ. Και η μαύρη αλήθεια είναι ότι μέχρι πριν τον ιούνιο δεν είχα κανένα παράπονο. Μου τα φυλάγανε μαζεμένα
Παιδιά η ON έχει πολύ καλή τιμή στο πακέτο της και αναρωτιόμαστε γιατί. Είναι πολιτική της εταιρείας να προσπαθεί να αποθαρρύνει τους heavy downloaders. Εαν θέλετε να είστε σε μια τέτοια εταιρεία που θα έχετε τα MBιτια να κάθονται, όταν δουλεύει το internet να έχετε το άγχος μήπως δε δουλέψει η τηλεόραση, να μη σας νοιάζει αν δε μπορείτε να αλλάξετε τα settings της μπακατέλας router που δίνει μπορείτε να πάτε άνετα στην ON. Αν αρχίζει μια εταιρεία με το καλημέρα σας και βάζει τόσους περιορισμούς αναλογιζόμαστε τι ακόμα θα δούμε στο μέλλον σε μια αγορά όπως είναι η ελληνική που αν δεν υπήρχε το emule, το limewire και τα torrents θα είχαν ελάχιστοι adsl.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- mariosCSX
- Kilobyte level
το θέμα με το router έχει διορθωθεί, και η TV δεν είναι υποχρεωτική. βγήκαν νέα πακέτα, με λίγη διαφορά στη τιμή, αλλά η διαφορά θα είναι πάντα διαφορά...
είναι όλα στο site της ON.
πάντως ήταν εξυπηρετικοί, έστω κι αν τους πήρα η ώρα 2,30-3,00 το πρωί
(οκ, νύσταζε λίγο το παιδί, αλλά προσπαθούσε να μη το δείχνει ! 
είναι όλα στο site της ON.
πάντως ήταν εξυπηρετικοί, έστω κι αν τους πήρα η ώρα 2,30-3,00 το πρωί

1996 Δεν Ξεχνώ
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη