Μπράβο σου παλικάρι μου για την υπομονή σου.*estrngd wrote:Προσοχή γιατί η αισθητική είναι και υποκειμενική, και έτσι ίσως σε κάποιους να μην τους αρέσεις κι εσύ...Einherjar wrote:έντονα!*estrngd wrote:σας χαλάνε την αισθητική;
Τώρα όσοι μιλάνε για κόστος:
Κοστίζουν σε βιβλία; Όχι, γιατί μια φορά το παίρνεις ούτως ή άλλως.
Κρατάει θέση; Και ποιά θέση κρατάει, χωρίς μάλιστα να φοιτά;
Παίρνει κάποια επιδότηση, κάποιο πάσο κάτι γενικώς; Φυσικά και όχι.
Ειλικρινά δεν βρίσκω κάποιο πρόβλημα πέραν του ότι πρέπει να δηλώσουν όσοι θέλουν τα μαθήματά τους (λίγα bytes στον σκληρό δίσκο ακόμα, σε μια υπάρχουσα δομή δεδομένων) ...
Η διαγραφή τους, δεν θα σώσει χρήματα. Τα πυροτεχνήματα μιας ανίκανης και ληστρικής πολιτικής πιάνουν τόπο, και όσοι μίλησαν για το iq των "νεοελλήνων" ας συμπεριλάβουν και το δικό τους σε αυτό. Και επειδή όλοι όσοι μίλησαν εδώ για αυτό το θέμα, μίλησαν τόσο πολύ εγωκεντρικά και απολιτίκ, θα πρέπει να ξέρουν ότι έτσι χτίζουν μια κοινωνία θεάματος και ανταγωνισμού. Την δική τους "κοινωνία" ...
Ζήτω η διαφήμιση, το marketing και η τηλεόραση... να χαρώ εγώ νέα και διεκδικητική γενιά!Zifnab wrote:Δεν είναι αυτό το πρόβλημα...Είναι ότι δεν έχει νόημα....συν ότι είναι δυσφήμιση των δικών μας πανεπιστημίων στο εξωτερικό, ως ιδιαίτερα ελαστικών και μάλλον όπως είπε ο xrokos ή υπερυψηλού επιπέδου είτε το ακριβώς αντίθετο ...
Ζήτω ο Ανταγωνισμός, το κίνητρο και η εξέλιξη!... Αυτό λυπάμαι αλλά δεν είναι επουδενί επιστημονική σκέψη! Ξεπεράσαμε και το δόγμα η Επιστήμη για την Επιστήμη και πάμε για άλλα...P3 wrote:Θέλουμε δε θέλουμε η κοινωνία είναι ανταγωνιστική και η ζωή έχει άλλαξει ρυθμούς σε σχέση με 10-20 χρόνια πιο πριν. Στο τέλος τέλος η ανταγωνίστικότητα δεν είναι κάτι "κακό"! Όσο υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχει και κίνητρο, και όσο υπάρχει κίνητρο, υπάρχει και εξέλιξη! Το να φαίνεται ότι μια σχολή έχει "ενεργούς" γραμμένους στις καταστάσεις της 15.000 φοιτητές (λέω εγώ τώρα ένα τυχαίο νούμερο) δεν είναι καλό για την ίδια τη σχολή, άρα δεν είναι καλό και για το κύρος/βάρος του πτυχίου σου!
Πες το τουλάχιστον συναγωνισμό, να το σώσεις λιγάκι! Σήμερα δλδ ο κάλύτερος/εξυπνότερος πρέπει να ξεχωρίζει και να φαίνεται... και η ανθρωπότητα δεν βγαίνει ζημιωμένη, ούτε το ίδιο το άτομο να φανταστώ (or not? για αυτό τα ψυχοφάρμακα έφτασαν να πουλάνε περισσότερο και από τα προφυλακτικά)
Αυτό κάνουμε φίλτατε..."...σήμερα απώλεσα το δάκρυ της ευτυχίας μου και έθαψα την ελπίδα." ...
@Proxenos:
Είμαστε στερημένοι ψευτοεγωίσταροι και product-addicted ή όχι?...
Πάντως όχι πνευματικά διαυγείς...