πρόβήμα αναπαραγωγής βιντεο

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με software.
Post Reply
katalina
bit level
bit level

πρόβήμα αναπαραγωγής βιντεο

Post by katalina » Fri Oct 05, 2007 4:53 pm

εδώ και 2 μερες όταν πάω να παίξω οποιοδήποτε βίντεο τα προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο (windows Media Player ,bs player, media player classic, power dvd) κολλάνε και μου βγάζουν τα εξής μηνύματα :
1)η εφαρμογή windows Media Player αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητουμε συγνώμη για την αναστάτωση
2)η εφαρμογή explorer.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητουμε συγνώμη για την αναστάτωση
3)(αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων-Μicrosoft Windows) για την καλύτερη προστασία του υπολογιστη σας, το πρόγραμμα αυτό τερματίστηκε από τα windows
καμιά ιδέα τι να κάνω???
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Fri Oct 05, 2007 4:54 pm

Για δοκίμασε να ξαναεγκαταστησεις τις εφαρμογές...Παίζει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα plugins...
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
katalina
bit level
bit level

Post by katalina » Fri Oct 05, 2007 4:57 pm

emperormario wrote:Για δοκίμασε να ξαναεγκαταστησεις τις εφαρμογές...Παίζει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα plugins...
το έχω ήδη κάνει 2-3 φορές
ακόμα και με το VLC media player δοκίμασα αλλα τπτ
DeusEx
byte level
byte level

Post by DeusEx » Fri Oct 05, 2007 4:59 pm

Βαλλε το KmPlayer !
Τα παιζει ολα ! ακομα και μισοκατεστραμμενα/broken videos ...

εχει ολα τα drivers μεσα , και δεν χρειαζεται εγκατασταση

αν δεν το παιξει και με αυτο μαλλον βρισκεται αλλου το προβλημα
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Fri Oct 05, 2007 5:01 pm

Τι να πω..ίσως έχει σβηστεί κάποιο κρίσιμο αρχείο του συστήματος.

Εγώ στη θέση σου θα έκανα ένα format στο pc..Δεν ξέρω βέβαια αν σε ενθουσιάζει αυτή η ιδέα, αλλά σίγουρα είναι η πιο αποτελεσματική ;)
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
katalina
bit level
bit level

Post by katalina » Fri Oct 05, 2007 5:03 pm

DeusEx wrote:Βαλλε το KmPlayer !
Τα παιζει ολα ! ακομα και μισοκατεστραμμενα/broken videos ...

εχει ολα τα drivers μεσα , και δεν χρειαζεται εγκατασταση

αν δεν το παιξει και με αυτο μαλλον βρισκεται αλλου το προβλημα
ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας
θα το κοιτάξω και αν είναι θα επιστρέψω!!!!!!
Luke
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by Luke » Fri Oct 05, 2007 5:06 pm

Κάνε για δοκιμή και κανένα scandisk στο δίσκο (αυτό που γίνεται κατά την επανεκκίνηση και διορθώνει τα προβλήματα).
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
katalina
bit level
bit level

Post by katalina » Fri Oct 05, 2007 6:06 pm

έκανα και scandisk
εγκατέστησα και τον kmplayer αλλά τπτ
μου βγάζει μήνυμα η οδηγία στο "0χ00000000" έκανε αναφορά στη μνήμη στο "0χ000000" Η μνήμη δεν ήταν δυνατό να είναι "read"
τι στο καλό σημαίνει αυτό?

merged by maria_

έκανα και scan τον υπολογιστή μου με το nod32 και μου έβγαλε τα εξής :
C:\Recyclers\S-1-5-21-986994572-2128094404-2759086281-1007\Dc21.exe
το dshow_notif το drwtsn 32.exe
C:\System Volume Information\_restore(5BF9E2F7-47D3-4D3B-9DCC-D62D721A0F80)\RR250\A0043724exe
is infected with trojan Win 32\Trojan. ZlobanAYm
λέτε το παραπάνω πρόβλημα να οφείλεται λόγω ιού??
Luke
Gbyte level
Gbyte level
Post by Luke » Fri Oct 05, 2007 7:57 pm

Καλό είναι να καθαρίσεις το trojan αν και δεν είμαι σίγουρος ότι οφείλεται το πρόβλημα σε αυτό.
katalina wrote: μου βγάζει μήνυμα η οδηγία στο "0χ00000000" έκανε αναφορά στη μνήμη στο "0χ000000" Η μνήμη δεν ήταν δυνατό να είναι "read"
Aν είναι απεγκατέστησε όλα τα προγράμματα video, και κάνε καθαρισμό της registry με κάποιο πρόγραμμα (π.χ. ccleaner αλλά δεν έχω ασχοληθεί με τις παραμέτρους που θέλει ειδικά για registry για να σου πω, κάνε απλό καθαρισμό και δες). Μάλλον δημιουργείται conflict μεταξύ των εφαρμογών. Μετά εγκατέστησε μόνο μία από αυτές (π.χ. άσε το wmp μόνο) και δες να παίζουν. Αν θες να περάσεις και τα υπόλοιπα πρόσθεσέ τα ένα ένα αφού τα δοκιμάζεις πρώτα αν πράγματι δουλεύουν.

Πληροφοριακά κοίτα κι εδώ.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
default_user
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by default_user » Fri Oct 05, 2007 9:06 pm

Απεγκατέστησε αν έχεις τίποτα extra codecs πειρατικούς .
Απεγκατέστησε τα προγράμματα και βάλτα πάλι..
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Fri Oct 05, 2007 9:14 pm

Θα επαναλαβω:
emperormario wrote:
Εγώ στη θέση σου θα έκανα ένα format στο pc..Δεν ξέρω βέβαια αν σε ενθουσιάζει αυτή η ιδέα, αλλά σίγουρα είναι η πιο αποτελεσματική ;)
Περισσότερη ώρα θα ξοδεψεις στο να εντοπισεις την πηγη του κακου, παρά στο να κανεις format
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Fri Oct 05, 2007 9:51 pm

Επανεγκατέστησε Drivers κάρτας γραφικών & Direct X..
Το πρόβλημα πρέπει να είναι κάπου στο DirectDraw..
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
P@radox
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by P@radox » Tue Oct 09, 2007 6:39 pm

emperormario wrote: Περισσότερη ώρα θα ξοδεψεις στο να εντοπισεις την πηγη του κακου, παρά στο να κανεις format
Πολεμούσα με ενα io για 2 ημέρες.. αλλα format εχω να κανω σχεδόν 3 χρόνια.. !!!

Είναι πολύ πιθανό το πρόβλημα να οφείλεται στο Trojan (Offensive Trojans).. αδειασε τον Κάδο Ανακύκλωσης.. και διέγραψε οτι μόλυνση βρείς..

Φυσικά το malware μπορεί να εχει πειράξει την Registry.. οποτε εκει είτε εχεις γερά νευρα και πολλές γνώσεις.. είτε.. format.. :cry:
Image
P@radox's Space - Ελληνικότατο..!
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Tue Oct 09, 2007 8:12 pm

Πιστεψε με το format (με την κατάλληλη οργάνωση βέβαια) μου παίρνει 1-1:30 ώρα(συμπεριλαμβάνω την εγκατάσταση drivers, προγραμμάτων κλπ.).

Βέβαια ίσως άλλοι το θεωρούν μαρτύριο. Για μένα είναι ένας γρήγορος τρόπος να φρεσκάρω το pc
Post Reply

Return to “Software”