πρόβήμα αναπαραγωγής βιντεο
πρόβήμα αναπαραγωγής βιντεο
εδώ και 2 μερες όταν πάω να παίξω οποιοδήποτε βίντεο τα προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο (windows Media Player ,bs player, media player classic, power dvd) κολλάνε και μου βγάζουν τα εξής μηνύματα :
1)η εφαρμογή windows Media Player αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητουμε συγνώμη για την αναστάτωση
2)η εφαρμογή explorer.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητουμε συγνώμη για την αναστάτωση
3)(αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων-Μicrosoft Windows) για την καλύτερη προστασία του υπολογιστη σας, το πρόγραμμα αυτό τερματίστηκε από τα windows
καμιά ιδέα τι να κάνω???
1)η εφαρμογή windows Media Player αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητουμε συγνώμη για την αναστάτωση
2)η εφαρμογή explorer.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητουμε συγνώμη για την αναστάτωση
3)(αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων-Μicrosoft Windows) για την καλύτερη προστασία του υπολογιστη σας, το πρόγραμμα αυτό τερματίστηκε από τα windows
καμιά ιδέα τι να κάνω???
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Για δοκίμασε να ξαναεγκαταστησεις τις εφαρμογές...Παίζει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα plugins...
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Τι να πω..ίσως έχει σβηστεί κάποιο κρίσιμο αρχείο του συστήματος.
Εγώ στη θέση σου θα έκανα ένα format στο pc..Δεν ξέρω βέβαια αν σε ενθουσιάζει αυτή η ιδέα, αλλά σίγουρα είναι η πιο αποτελεσματική
Εγώ στη θέση σου θα έκανα ένα format στο pc..Δεν ξέρω βέβαια αν σε ενθουσιάζει αυτή η ιδέα, αλλά σίγουρα είναι η πιο αποτελεσματική

ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σαςDeusEx wrote:Βαλλε το KmPlayer !
Τα παιζει ολα ! ακομα και μισοκατεστραμμενα/broken videos ...
εχει ολα τα drivers μεσα , και δεν χρειαζεται εγκατασταση
αν δεν το παιξει και με αυτο μαλλον βρισκεται αλλου το προβλημα
θα το κοιτάξω και αν είναι θα επιστρέψω!!!!!!
έκανα και scandisk
εγκατέστησα και τον kmplayer αλλά τπτ
μου βγάζει μήνυμα η οδηγία στο "0χ00000000" έκανε αναφορά στη μνήμη στο "0χ000000" Η μνήμη δεν ήταν δυνατό να είναι "read"
τι στο καλό σημαίνει αυτό?
merged by maria_
έκανα και scan τον υπολογιστή μου με το nod32 και μου έβγαλε τα εξής :
C:\Recyclers\S-1-5-21-986994572-2128094404-2759086281-1007\Dc21.exe
το dshow_notif το drwtsn 32.exe
C:\System Volume Information\_restore(5BF9E2F7-47D3-4D3B-9DCC-D62D721A0F80)\RR250\A0043724exe
is infected with trojan Win 32\Trojan. ZlobanAYm
λέτε το παραπάνω πρόβλημα να οφείλεται λόγω ιού??
εγκατέστησα και τον kmplayer αλλά τπτ
μου βγάζει μήνυμα η οδηγία στο "0χ00000000" έκανε αναφορά στη μνήμη στο "0χ000000" Η μνήμη δεν ήταν δυνατό να είναι "read"
τι στο καλό σημαίνει αυτό?
merged by maria_
έκανα και scan τον υπολογιστή μου με το nod32 και μου έβγαλε τα εξής :
C:\Recyclers\S-1-5-21-986994572-2128094404-2759086281-1007\Dc21.exe
το dshow_notif το drwtsn 32.exe
C:\System Volume Information\_restore(5BF9E2F7-47D3-4D3B-9DCC-D62D721A0F80)\RR250\A0043724exe
is infected with trojan Win 32\Trojan. ZlobanAYm
λέτε το παραπάνω πρόβλημα να οφείλεται λόγω ιού??
Καλό είναι να καθαρίσεις το trojan αν και δεν είμαι σίγουρος ότι οφείλεται το πρόβλημα σε αυτό.
Πληροφοριακά κοίτα κι εδώ.
Aν είναι απεγκατέστησε όλα τα προγράμματα video, και κάνε καθαρισμό της registry με κάποιο πρόγραμμα (π.χ. ccleaner αλλά δεν έχω ασχοληθεί με τις παραμέτρους που θέλει ειδικά για registry για να σου πω, κάνε απλό καθαρισμό και δες). Μάλλον δημιουργείται conflict μεταξύ των εφαρμογών. Μετά εγκατέστησε μόνο μία από αυτές (π.χ. άσε το wmp μόνο) και δες να παίζουν. Αν θες να περάσεις και τα υπόλοιπα πρόσθεσέ τα ένα ένα αφού τα δοκιμάζεις πρώτα αν πράγματι δουλεύουν.katalina wrote: μου βγάζει μήνυμα η οδηγία στο "0χ00000000" έκανε αναφορά στη μνήμη στο "0χ000000" Η μνήμη δεν ήταν δυνατό να είναι "read"
Πληροφοριακά κοίτα κι εδώ.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- default_user
- Kilobyte level
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Θα επαναλαβω:
Περισσότερη ώρα θα ξοδεψεις στο να εντοπισεις την πηγη του κακου, παρά στο να κανεις formatemperormario wrote:
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Επανεγκατέστησε Drivers κάρτας γραφικών & Direct X..
Το πρόβλημα πρέπει να είναι κάπου στο DirectDraw..
Το πρόβλημα πρέπει να είναι κάπου στο DirectDraw..

- P@radox
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Πολεμούσα με ενα io για 2 ημέρες.. αλλα format εχω να κανω σχεδόν 3 χρόνια.. !!!emperormario wrote: Περισσότερη ώρα θα ξοδεψεις στο να εντοπισεις την πηγη του κακου, παρά στο να κανεις format
Είναι πολύ πιθανό το πρόβλημα να οφείλεται στο Trojan (Offensive Trojans).. αδειασε τον Κάδο Ανακύκλωσης.. και διέγραψε οτι μόλυνση βρείς..
Φυσικά το malware μπορεί να εχει πειράξει την Registry.. οποτε εκει είτε εχεις γερά νευρα και πολλές γνώσεις.. είτε.. format..

- emperormario
- Wow! Terabyte level
Πιστεψε με το format (με την κατάλληλη οργάνωση βέβαια) μου παίρνει 1-1:30 ώρα(συμπεριλαμβάνω την εγκατάσταση drivers, προγραμμάτων κλπ.).
Βέβαια ίσως άλλοι το θεωρούν μαρτύριο. Για μένα είναι ένας γρήγορος τρόπος να φρεσκάρω το pc
Βέβαια ίσως άλλοι το θεωρούν μαρτύριο. Για μένα είναι ένας γρήγορος τρόπος να φρεσκάρω το pc