με το:Αριωνας wrote:Πότε γελάμε; Για να μην ξεχάσω να γελάσω και εγώ μαζί σας.
1
2
3
τώρα
με το:Αριωνας wrote:Πότε γελάμε; Για να μην ξεχάσω να γελάσω και εγώ μαζί σας.
Πως γινεται αυτο? εδω εχω μεχρι και εγω...stoupeace wrote:Eχω αρχίσει να ζηλεύω που δεν έχω δικό μου πμ... :\
Wow! Τώρα νιώθω ότι σε ξέρω καλύτερα! Να το βάλεις και στο βιογραφικό σου.ala_mages wrote: noobs
(εγώ από πμς + δημόσια ποστ)
εγώ έμαθα ότι είμαι φλώρος, δεν θα πάρω ποτέ μου πτυχίο, δεν έχω ζωή, είμαι τόσο άκυρος που πιο άκυρος θα πεθάνω, γελάει ο κόσμος μαζί μου, είμαι τυχερός που δεν είμαι στο δρόμο να ψάχνω τα δόντια μου, το nickname από ala_mages κανονικά είναι αλα_κότες, είμαι σκουπίδι, πολλοί μέσα από το forum είναι γκόμενοι μου και πολλές άλλες αλήθειες που έχουν αλλάξει την ζωή μου... τι να λέμε τώρα
Γιατι αυτο? Επειδη καπoιοι δεν ξερουν να συζητανε πρεπει να απαγορευσουμε τον διαλογο? Σε τι ακριβως θα οφελησει αυτο την κοινοτητα? Με την ιδια λογικη θα επρεπε να απαγορευσουμε τα αυτοκινητα επειδη καποιοι δεν ξερουνε να οδηγανε... But we don't do that... Απλα φροντιζουμε αυτοι που δεν ξερουν να οδηγανε να μαθουν να οδηγανε, η αλλιως να μην οδηγανε... Ας το κανουμε ετσι λοιπον... Γι αυτο αλλωστε το forum εχει και modsstranger wrote:Ερώτηση: Γιατί δεν το κάνετε έτσι ώστε κάποια threads (πχ. τα πολιτικά) να είναι αυτομάτως κλειστά; Να είναι δηλαδή μόνο σαν άρθρα. Έτσι αν θέλει κάποιος να πει τον πόνο του ή να ποστάρει κάτι ενδιαφέρον και κάποιος άλλος το δει και θιχτεί να στείλει ένα από αυτά τα ωραία προσωπικά μηνύματα και να λήξει (?) η υπόθεση.
Συμφωνώ και επαυξάνω. Τα threads που αφορούν την πολιτική κανονικά θα πρέπει να κλειδώνονται εδώ μέσα, τουλάχιστον μέχρι να καταλαγιάσει λίγο η κατάσταση στη χώρα μας.stranger wrote:Wow! Τώρα νιώθω ότι σε ξέρω καλύτερα! Να το βάλεις και στο βιογραφικό σου.
Ερώτηση: Γιατί δεν το κάνετε έτσι ώστε κάποια threads (πχ. τα πολιτικά) να είναι αυτομάτως κλειστά; Να είναι δηλαδή μόνο σαν άρθρα. Έτσι αν θέλει κάποιος να πει τον πόνο του ή να ποστάρει κάτι ενδιαφέρον και κάποιος άλλος το δει και θιχτεί να στείλει ένα από αυτά τα ωραία προσωπικά μηνύματα και να λήξει (?) η υπόθεση.
Θέλω να πω, ωραίος ο διάλογος, αλλά σχεδόν ανύπαρκτος. Όχι ότι με πειράζει να βλέπω τους τσακωμούς στο Venus, έχουν πολύ γέλιο. Απλά είναι λίγο ηλίθιο να τσακώνονται άτομα που ούτε καν έχουν γνωριστεί για να υπερασπιστούν τα "ιδανικά" τους. Βλέπεις κάποιον τελείως μ@λάκα στο Internet κι όταν τον γνωρίζεις από κοντά είναι και γ*αμώ τα παιδάκια. Δεν είναι γελοίο???
ΥΓ: Inb4 αυτό το μήνυμα θεωρηθεί προσβλητικό και αρχίσω να βομβαρδίζομαι από επιθετικά πμ...
Mας κάνεις πλάκα τώρα έτσι; Είναι σαν να λες ότι εσύ είσαι ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ (ή διάφοροι άλλοι), ότι αυτοί οι "κάποιοι" άλλοι δεν πρέπει να έχουν άποψη και ότι επειδή ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ, δεν ξέρουν να μιλάνε και έχουν διαφορετική άποψη με σένα, τότε θα τον μάθεις εσύ ή οι mods πως να μιλάνε. WUT again???!!!ThOdOr1s wrote:Γιατι αυτο? Επειδη καπoιοι δεν ξερουν να συζητανε πρεπει να απαγορευσουμε τον διαλογο? Σε τι ακριβως θα οφελησει αυτο την κοινοτητα? Με την ιδια λογικη θα επρεπε να απαγορευσουμε τα αυτοκινητα επειδη καποιοι δεν ξερουνε να οδηγανε... But we don't do that... Απλα φροντιζουμε αυτοι που δεν ξερουν να οδηγανε να μαθουν να οδηγανε, η αλλιως να μην οδηγανε... Ας το κανουμε ετσι λοιπον... Γι αυτο αλλωστε το forum εχει και mods
Κάποιοι; Κανείς δεν ξέρει να συζητάει!ThOdOr1s wrote: Γιατι αυτο? Επειδη καπoιοι δεν ξερουν να συζητανε πρεπει να απαγορευσουμε τον διαλογο? Σε τι ακριβως θα οφελησει αυτο την κοινοτητα? Με την ιδια λογικη θα επρεπε να απαγορευσουμε τα αυτοκινητα επειδη καποιοι δεν ξερουνε να οδηγανε... But we don't do that... Απλα φροντιζουμε αυτοι που δεν ξερουν να οδηγανε να μαθουν να οδηγανε, η αλλιως να μην οδηγανε... Ας το κανουμε ετσι λοιπον... Γι αυτο αλλωστε το forum εχει και mods
Ναι, δυστυχώς αυτό συμβαίνει και live. Nέα πρόταση: μην μιλάμε καθόλου, ούτε από κοντά!Jami wrote:Εγω προσωπικα εχω διαβασει αρκετες υγιεις αποψεις στα θεματα του Venus, ανεξαρτητα του τι υποστηριζουν. Συμφωνω οτι σε κλιμακα ολοκληρου διαλογου τα πραγματα συνηθως τεινουν να ξεφευγουν, αλλα αυτο το παρατηρω και σε live συζητησεις (και χειροτερα, βλ πανελ ειδησεων).
ja_the_invincible wrote:Να κλείσετε τα σχόλια στα πολιτικά thread του venus γιατί κάποιοι κάνουν ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
It's happening guise!!11Αριωνας wrote: Συμφωνώ και επαυξάνω. Τα threads που αφορούν την πολιτική κανονικά θα πρέπει να κλειδώνονται εδώ μέσα, τουλάχιστον μέχρι να καταλαγιάσει λίγο η κατάσταση στη χώρα μας.
Πολύ καλή η πρόταση σου!
Αναζητήστε για «Χούντα του Venus» σε άλλες σελίδες.
Δημιουργήστε την σελίδα «Χούντα του Venus».
Όχι "κλείστε τα threads", αλλά "ας μάθουμε να συζητάμε πιο όμορφα"
Μην βγάζεις την ουρά σου απ'έξω,ειναι γνωστό ότι συντονίζεις καταλήψεις από χιλιόμετρα μακριά .Πρέπει να πέσουν οι μάσκες .ja_the_invincible wrote:Να κλείσετε τα σχόλια στα πολιτικά thread του venus γιατί κάποιοι κάνουν ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
Το Trip of Mind μου θύμισε Brian Eno:Funk wrote:http://mynoise.net/noiseMachines.php
so cool