Daywalkings... 06:01-23:59
Re: Daywalkings... 06:01-23:59
Οταν μπηκα τα παιδια μπορουσαν να πετυχουν καθηγητες με σαιτες με απολυτη ευστοχια απο τις τελευταιες θεσεις του Β. Τωρα δεν μπορουν να πετυχουν ουτε 2-3 σειρες μπροστα τους.
το επιπεδο των φοιτητων πραγματι πεφτει καθε χρονια.
το επιπεδο των φοιτητων πραγματι πεφτει καθε χρονια.
Εεεεε, όχι?ThOdOr1s wrote:Αυτό που λες Mpomp είναι καθαρά μια από τις μορφές του Dunning–Kruger effect.
Explaining:
Αξιολογείς τα καινούρια παιδιά με βάση τον εαυτό σου, "όπως ήμουνα εγώ τότε", αρνούμενος ότι κάποτε είχες τα ίδια μυαλά (η και χειρότερα), γεμίζεις τις τρύπες του τότε με τα σημερινά χαρακτηριστικά σου, με αποτέλεσμα κάθε καινούρια γεννιά παιδιών να σου φαίνεται χειρότερη από την προηγούμενη, μόνο επειδη εσύ βελτιώνεσαι και ωριμάζεις κάθε χρόνο... Είναι 100% real, people do it all the time!

Προφανώς και δεν είμαι ακριβώς το ίδιο άτομο που ήμουν όταν μπήκα στη σχολή. Αλλά αυτό ούτε σημαίνει πως κάτι τέτοιο συμβαίνει σε όλους, ούτε σημαίνει ότι εγώ δεν ήμουν εξ αρχής επιμελής με τις σπουδές μου. Επίσης εγώ μπήκα γιατί με ενδιέφερε το αντικείμενο, όχι για να πάρω ένα χαρτί.
Ποιες είναι οι διαλέξεις του Venus και ποιος σου είπε ότι διάλεξα κάποια άτομα ως δείγμα για να βγάλω συμπεράσματα? Λες εντελώς άτοπα πράγματα. Πρώτον όταν είχα κάνει το γράφημα, δεν σε ήξερα ακόμα απ' όσο θυμάμαι. Δεύτερον, η παρούσα συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή τις επιλογές κύκλων των φοιτητών. Δηλαδή τριτοετείς και άνω. Πού κολλάς εσύ και "η τάξη σου"?ThOdOr1s wrote: Ο μόνος αντικειμενικός κριτής είναι ο καθηγητής που κάνει το μάθημα, και βλέπει κάθε χρόνο παιδιά ίδιας ηλικίας... Αν ρωτήσεις έναν τέτοιο άνθρωπο που έχει πλήρη επίγνωση του πως είναι τα πράγματα ακόμα και στατιστικά, ίσως παραξενευτείς από την απάντηση που θα σου δώσει. Αν το δείγμα που βασίζεις αυτόν το συλλογισμό σου είμαι εγώ και η τάξη μου στις διαλέξεις του venus, well, good for you, αλλά αυτό δεν σε κάνει σωστό σε καμιά περίπτωση όταν μιλάς τόσο γενικά...![]()
Πάλι άτοπο. Δεν ξέρω από που βγάζεις τόσα πολλά συμπεράσματα για το πώς σκέφτομαι από ένα γράφημα της πλάκας που παρέθεσα για αστείο.ThOdOr1s wrote: Και ακόμα και αν συγκρίνεις όχι ατομικά, αλλά ομαδικά, πχ "αυτοί που ξέρω από το έτος μου", ειδικά όταν έχεις περάσει πολύ περισσότερα χρόνια στη σχολή, φτάνεις σε ένα περιβάλλον όπου δεν υπάρχουν νουμπάδες η "στούρνοι" τριγύρω σου, είτε γιατί αντιμετοπίζουν ακόμα μαθήματα από προηγούμενα έτη, είτε γιατί έχουν παρατήσει τη σχολή... Οπότε στο κεφάλι σου συγκρίσεις στην ουσία τους καλύτερους του έτους σου, με... Ένα ποσοστό από το έτος μου... Αυτός είναι ο default τρόπος σκέψης, not blaming you...![]()
Και στο έτος μου τα ίδια χάλια είναι η πλειοψηφία απ' όσα έχουν δει τα μάτια μου. Και πάλι, δε καταλαβαίνω γιατί νομίζεις ότι έχω "στοχοποιήσει" το δικό σου έτος συγκεκριμένα.
Πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις την πλάκα από την σοβαρή συζήτηση. Θυμήσου και σε ποιο topic γράφεις. Δεν είμαστε στα ακαδημαϊκά. Edit για ποιο πράγμα?ThOdOr1s wrote: Δεν παύει να είναι 2 φορές λάθος όμως... Γενικώς όταν δεν μπορείς να αιτιολογήσεις κάτι καλό είναι να μην το λες βεβιασμένα, δεν είναι argument το: κάθε χρονιά τα παιδιά γίνονται πιο στούρνοι... Που στηρίζεται αυτό?
----
PS:
Άλλο που κανονικά θα έπρεπε να σε edittάρω τώρα αλλά παίζω farcry, do us a favor and edit yourself...
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- ThOdOr1s
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ok, I get it, εχεις points, ειναι αληθεια οτι η συμμετοχη στο venus ειναι μηδαμηνη και οτι γενικα φαινεται να υπαρχει μια αδιαφορια, αλλα το 2ο νομιζω υπηρχε απο παντα, απλα εσυ τωρα δεν το βλεπεις (απο ο,τι εχω ακουσει απο αλλους μεγαλυτερους σου λεω, δεν ξερω)... Αλλα το πρωτο ετος φετος, μου φαινεται (προσωπικα) καλυτερο απο το ετος μου (σε σημμετοχη στο Venus, σε ποιοτητα παιδιων)... the truth needs to be told!
Αυτό, I am not deffending myself in any way. Απλα σου λεω οτι με βαση τη δικη μου εμπειρια (ας το πουμε) στη σχολη αυτο που λες ειναι... well... not true...
Αυτό, I am not deffending myself in any way. Απλα σου λεω οτι με βαση τη δικη μου εμπειρια (ας το πουμε) στη σχολη αυτο που λες ειναι... well... not true...
Για τα κεφάλαια, αλλά προς στιγμήν ξέχασα ότι είμαστε offtopic, γράψε λάθος!MpoMp wrote:Πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις την πλάκα από την σοβαρή συζήτηση. Θυμήσου και σε ποιο topic γράφεις. Δεν είμαστε στα ακαδημαϊκά. Edit για ποιο πράγμα?ThOdOr1s wrote: Δεν παύει να είναι 2 φορές λάθος όμως... Γενικώς όταν δεν μπορείς να αιτιολογήσεις κάτι καλό είναι να μην το λες βεβιασμένα, δεν είναι argument το: κάθε χρονιά τα παιδιά γίνονται πιο στούρνοι... Που στηρίζεται αυτό?
----
PS:
Άλλο που κανονικά θα έπρεπε να σε edittάρω τώρα αλλά παίζω farcry, do us a favor and edit yourself...

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Elementary OS
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Δηλαδη, κανενα απο τα δυο δεν αξιζει? Δεν εχω παρει το συγκεκριμενο κυκλο, αλλα σκεφτομουνα να συμπληρωσω μαθηματα επιλογης απο κει, γιατι ακουγονται ενδιαφεροντα.. Τουλαχιστον η ασφαλεια.. Να το ξανασκεφτω?MpoMp wrote:Tell me more about Επαλήθευση, επικύρωση. Or ΑΠΣ.![]()

Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά με όσα χρόνια είμαι εγώ στο Venus, 2-3 άτομα παραπάνω ίσως συμμετέχουν στο forum. Στο meeting ήταν καλύτερα τα πράγματα, αλλά αυτό οφείλεται αφενός στις διαλέξεις για Java και αφετέρου στις προσωπικές γνωριμίες μελών του Venus. Όχι στο ενδιαφέρον φοιτητών να δικτυωθούν με κάθε τρόπο ή να βελτιώσουν τα πράγματα που έγραψα στο παραπάνω ποστ.ThOdOr1s wrote:Ok, I get it, εχεις points, ειναι αληθεια οτι η συμμετοχη στο venus ειναι μηδαμηνη και οτι γενικα φαινεται να υπαρχει μια αδιαφορια, αλλα το 2ο νομιζω υπηρχε απο παντα, απλα εσυ τωρα δεν το βλεπεις (απο ο,τι εχω ακουσει απο αλλους μεγαλυτερους σου λεω, δεν ξερω)... Αλλα το πρωτο ετος φετος, μου φαινεται (προσωπικα) καλυτερο απο το ετος μου (σε σημμετοχη στο Venus, σε ποιοτητα παιδιων)... the truth needs to be told!
Ναι πάντα υπήρχε αδιαφορία. Για να μη ξαναγράφω τα ίδια, επειδή κι ο ja είχε το ίδιο point όταν είχα ποστάρει το γράφημα, δες στο OP τη συζήτηση που ακολουθεί.
Σαν μαθήματα κι εμένα με ενδιαφέρουν πολύ. Απλά αποφεύγω με νύχια και με δόντια τους καθηγητές που τα παραδίδουν. Είναι στην κρίση σου, πήγαινε δες τι παίζει με τους καθηγητές και αν σου αρέσουν, δώσ' τα!xenosdio wrote: Δηλαδη, κανενα απο τα δυο δεν αξιζει? Δεν εχω παρει το συγκεκριμενο κυκλο, αλλα σκεφτομουνα να συμπληρωσω μαθηματα επιλογης απο κει, γιατι ακουγονται ενδιαφεροντα.. Τουλαχιστον η ασφαλεια.. Να το ξανασκεφτω?

MpoMp @ Discord
- DrTemna
- Kilobyte level
- Academic status: 2nd year
@Mpomp
Η σύγκριση αυτή δεν έχει νόημα καθώς:
-Ο καθένας θα μπορούσε να πει τα δικά του. Και μένα μου φαίνεται περίεργο που το 30% μόνο περνάει μαθηματικά Ι(που κανονικά θα έπρεπε να το περνάμε χωρίς διάβασμα), αλλά δεν το λέω.
-Ακόμα και να ισχύει κάτι τέτοιο, δεν έχει σημασία καθώς σε παγκόσμιο επίπεδο παραμένουμε πάρα πολύ χαμηλά.
Η σύγκριση αυτή δεν έχει νόημα καθώς:
-Ο καθένας θα μπορούσε να πει τα δικά του. Και μένα μου φαίνεται περίεργο που το 30% μόνο περνάει μαθηματικά Ι(που κανονικά θα έπρεπε να το περνάμε χωρίς διάβασμα), αλλά δεν το λέω.
-Ακόμα και να ισχύει κάτι τέτοιο, δεν έχει σημασία καθώς σε παγκόσμιο επίπεδο παραμένουμε πάρα πολύ χαμηλά.
- Spongebobu
- Mbyte level
Ασφάλεια αξίζει αν σ' αρέσει και το αντικείμενο. Δεν ξέρω τον Γκρίτζαλη όμως. Η Θεοχαρίδου που έκανε το μάθημα πέρυσι ήταν αρκετά καλή. Πάντως έχει αρκετή θεωρία και μπλα μπλα που πρέπει να απομνημονεύσεις. Στην Ασφάλεια Δικτύων ο Μαριάς κάνει καλό μάθημα, καμία σχέση με ΟΣΥ.xenosdio wrote:Δηλαδη, κανενα απο τα δυο δεν αξιζει? Δεν εχω παρει το συγκεκριμενο κυκλο, αλλα σκεφτομουνα να συμπληρωσω μαθηματα επιλογης απο κει, γιατι ακουγονται ενδιαφεροντα.. Τουλαχιστον η ασφαλεια.. Να το ξανασκεφτω?MpoMp wrote:Tell me more about Επαλήθευση, επικύρωση. Or ΑΠΣ.![]()
Every time you make a typo the errorists win.
Fabio 2 - 1 Funk
- Jami
- Venus Former Team Member
WOW
The Clubs that connect the World Cup - Graph Visualization
Καντε hover πανω απο τους κομβους to reveal the magic!
The Clubs that connect the World Cup - Graph Visualization
Καντε hover πανω απο τους κομβους to reveal the magic!
Jami can fap to this. 
Σοβαρά όμως, πολύ όμορφη δουλειά.

Σοβαρά όμως, πολύ όμορφη δουλειά.
MpoMp @ Discord
- ThOdOr1s
- Mbyte level

I want this so bad... Ι am sold google, just give it to us already!
Elementary OS
MpoMp @ Discord
Spidey 'thread hijack' material
http://imgur.com/gallery/dqe04/
(10 parts total, check img description, tnks)
MpoMp @ Discord
- Spongebobu
- Mbyte level
Spidey reactions best reactions. Bookmarked!MpoMp wrote:Spidey 'thread hijack' material
Every time you make a typo the errorists win.
Fabio 2 - 1 Funk
MpoMp @ Discord
- ThOdOr1s
- Mbyte level
Ι reached the hot page in 9gag today ^^
Κάθε 2 δευτερόλεπτα κουδούνιζε το κινητό μου έπρεπε να κάνω uninstall το 9gag :feels famous:
http://9gag.com/gag/aZWxWz6 POST
Κατά τα άλλα βαρεμάρα, πείτε κανένα νέο...
Κάθε 2 δευτερόλεπτα κουδούνιζε το κινητό μου έπρεπε να κάνω uninstall το 9gag :feels famous:
http://9gag.com/gag/aZWxWz6 POST
Κατά τα άλλα βαρεμάρα, πείτε κανένα νέο...

Elementary OS
ThOdOr1s wrote:Ι reached the hot page in 9gag today ^^

ThOdOr1s wrote: Κάθε 2 δευτερόλεπτα κουδούνιζε το κινητό μου έπρεπε να κάνω uninstall το 9gag

ThOdOr1s wrote: http://9gag.com/gag/aZWxWz6 POST

Σήμερα το πρωί στην τουαλέτα γέννησα, κατά τα άλλα βαρεμάρα.ThOdOr1s wrote: Κατά τα άλλα βαρεμάρα, πείτε κανένα νέο...
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- pgetsos
- Academic status: MSc
Ειμαι αρκετα σιγουρος οτι οταν πηγα Ιταλια ηθελαν ταυτοτητα στο αεροδρομιο 

Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.
- ThOdOr1s
- Mbyte level
Είμαι αρκετά σίγουρος, ότι και στη Θεσσαλονίκη όταν πήγα ήθελαν ταυτότητα στο αεροδρόμιο...pgetsos wrote:Ειμαι αρκετα σιγουρος οτι οταν πηγα Ιταλια ηθελαν ταυτοτητα στο αεροδρομιο
Κάπως πρέπει να ξέρει η αεροπορική εταιρία ποιος μπαίνει μέσα στο αεροπλάνο για να ξέρει ποιος είναι ο ταλιμπάν μετά την αεροπειρατεία, thats all, και δίπλωμα θα μπορούσε να είναι... Διαβατήριο δε θα σου ζητήσουν ποτέ για να πας σε άλλη χώρα μέσα στη Schengen.
Elementary OS
- pgetsos
- Academic status: MSc
"without the need of a passport or ANY other document" λες 

Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
- ThOdOr1s
- Mbyte level
Αν (θεωρητικα) μπορουσες να περπατησεις απ οτην Ελλαδα σε οποιαδηποτε αλλη χωρα της Schengen, δε θα χρειαζοσουν εγγραφα...pgetsos wrote:"without the need of a passport or ANY other document" λες
Elementary OS
What if programmign languages were methods to eat an orange?
https://archive.rebeccablacktech.com/g/ ... ign=buffer
https://archive.rebeccablacktech.com/g/ ... ign=buffer
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \